Mediline Üzletház Kft., Budapest

Csizma U. 4.
1139 Budapest - XIII. KER.

Telefon:
(1) 237 1710 Call
Telefon:
(1) 239 1828 Call
Telefon:
(1) 236 0334 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

hétfő
7:30 – 17:00
kedd
7:30 – 17:00
szerda
7:30 – 17:00
csütörtök
7:30 – 17:00
péntek
7:30 – 17:00
szombat
9:00 – 13:00
vasárnap
Zárva

Zárva

Nyitvatartási idő Mediline Üzletház Kft.

Leírás

MEDILINE ÜZLETHÁZ KFT. Magyarország legnagyobb, legdinamikusabban fejlődő Bio-, Gyógy-, és Wellness termékek Nagykereskedése és Diszkont áruháza az egyetlen olyan vállalkozás a szakmában, mely a nagykereskedelmen kívül gyógytermékek, étrend-kiegészítők és kozmetikumok gyártásával importjával és disztribúciójával is foglalkozik, ezért az üzletünkben található egyébként is kedvező árú több mint 18.000 féle termék többsége nálunk szerezhető be a legjobb áron. Havi bónusz rendszerünkben további visszatérítéseket is kaphatnak vásárlóink. Cégünk legfontosabb vásárlói között tudhatja, több mint 1.500 kiskereskedon kívül az ország valamennyi gyógytermék- és gyógyszer-nagykereskedőjét, valamint a legnagyobb drogéria láncokat és számos multinacionális kereskedelmi hálózatot is.

Gazdasági információk

Közösségi adószám
10542248-2-41
TEÁOR kód
4690 - Vegyestermékkörű nagykereskedelem

Vélemények

József65

Mediline

, 2012. november 9.

Nagy választék, segítőkész eladók, javasolni tudom!
simidezsi

Mediline

, 2009. december 17.

Babakocsival TILOS vásárolni náluk. Ilyet még nem hallottam. Megkérdezném az ombudsmant, mit szól ehhez. Vagy a fogyasztóvédelmet. Meg is teszem. De kérdem én: a kisgyermekes családok nem célcsoport? Mi a gyereket is sok bioval etetjük, hiszen kicsi, vigyázunk rá. Mi is fogysztunk jópár dolgot. De amíg a gyerek babakocsival szállítható csak, az addig mégis mit tegyünk?
Címkék: ## egészség# üzlet# bioErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2013. január 15.

Kedves babakocsis család! A Mediline üzletház egy nagykereskedelmi áruház, alapvetően viszonteladók számára készült, nem a lakossági fogyasztóknak. Gáláns engedmény a cégtől, hogy az utóbbi években már a lakossági fogyasztók számára lehetővé teszi a diszkont áron történő vásárlást. Ezt nem kötelező igénybevenni, lehet a kiskereskedelemben vásárolni; és oda lehet menni babakocsival, kisgyerekkel. A nagyker munkahely, ahol a viszonteladók nagy tételben vásárolnak, és a nagy bevásárlókocsik szabad mozgását akadályozná a babakocsi, a szaladgáló gyerekekre pedig ninbcs ki vigyázzon, az árumozgatás is úgy történik, hogy feltételezi a felnőttek figyelmét. ezért nagyker....És ezért lehet diszkont áron vásárolni lakossági fogyasztóknak. A kisker árrésbe belefér a vásárlók kiszolgálása, a nagyobb eladói tér. Ezért ott drágábbak a holmik. Valamit valamiért. .

Írjon véleményt a(z) Mediline Üzletház Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás


Szolgáltatási helyek

Budapest
Facebook YouTube

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Kozmetikum, Biotermékek, Gyógytermékek, Étrendkiegészítők, Wellness termékek, Gyógytermék

Termékek

Fogínyecsetelő oldat, Gél, Oldat, Visszérkrém