Meoe Kaposvári Szervezete Kaposvári Kutyaiskola

Zaranyi Ltp
7400 Kaposvár
Somogy
Telefon:
06 70 311 6833 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok, Frissítve 3 hónappal ezelőttEllenőrzött adatok - Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Útvonal

Leírás

A Kaposvári Kutyaiskolán elsősorban hobbi célra tartott kutyák kiképzése folyik a MEOE Kaposvári Szervezete keretein belül. A kiképzés "pozitív megerősítés" szerinti oktatásra épül, ahol a játék és jutalomfalat, mint motiváló eszközök kapnak szerepet. A részvétel fajta és korhatár független, egyéni és csoportos foglalkozások keretében történik.

Cégleírás
A Kaposvári Kutyaiskolán elsősorban hobbi célra tartott kutyák kiképzése folyik a MEOE Kaposvári Szervezete keretein belül. A kiképzés "pozitív megerősítés" szerinti oktatásra épül, ahol a játék és jutalomfalat, mint motiváló eszközök kapnak szerepet. A részvétel fajta és korhatár független, egyéni és csoportos foglalkozások keretében történik. Kiképzéseken már a 3-4 hónapos kutyák is részt vehetnek, melynek célja a kölyökkutya szocializációja, hogy a számára idegen környezetet megismerje, az emberek és fajtársak iránti közömbösséget megtanulja. A tényleges tanítás 6-10 hónapos kor körül veszi kezdetét.
Az iskola célkitűzése az elmúlt évtizedek során sem változott: olyan helyet szeretnénk fenntartani, ahol a gazda és kutyája mindent megtalál, ami közös életüket könnyebbé és élvezetesebbé teszi. Iskolánk alapképzése biztosítja a kutyák szocializációját és engedelmességét. A gazdikat megtanítjuk, hogy értsék meg kedvencük cselekedeteit, és miként viselkedjenek, hogy tökéletes összhang alakuljon ki közöttük. A kiképzés alapja a játék vagy jutalom.
A kutya a jutalomért teljesíti a megadott feladatot, még véletlenül sem a fájdalomtól való félelem miatt. Szeretettel várjuk iskolánkban, töltse szabadidejét kellemesen, hasznosan, parkosított, tiszta, gondozott területen szakemberek közreműködésével nevelheti, képezheti kutyáját

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Meoe Kaposvári Szervezete Kaposvári Kutyaiskola

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

  1. Rákóczi F. Tér 12
    7400  Kaposvár
  2. Puskin U. 11.
    7400  Kaposvár

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Kutyakiképzés, Kutyaiskola