Meosz, Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, Budapest

San Marco Utca 76.
1032 Budapest - III. KER.

Telefon:
(1) 388 2387 Call
Telefon:
(1) 388 5529 Call
Telefon:
(20) 994 7683 Call
Fax:
(1) 454 1144
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége A mozgáskorlátozottságból eredő sajátos érdekek feltárása, megfogalmazása, egyeztetése más csoportok érdekeivel, e sajátos érdekek képviselete, védelme, érvényesítése, különösen a jogalkotás befolyásolására irányuló munkában. A mozgássérült emberek számára hiányzó munka - oktatási -, kulturális, sport -, szabadidős és egyéb lehetőségek megteremtéséhez segítségnyújtás, módszerek kidolgozása. Hiányzó szolgáltatások minta értékű megvalósítása és elterjesztése, például speciális személyi segítő, szállító, sorstársi tanácsadó és információs szolgálat működtetésével Közreműködés az állam által nyújtott, a mozgáskorlátozottságból eredő egyes hátrányok kiegyenlítését szolgáló támogatásoknak a jogosultakhoz való juttatásában, például a lakás akadálymentesítési támogatás és a közlekedési támogatás odaítélése során.Félfogadási idő 8-16 óráig

Cégleírás
A mozgássérülti lét átéléséből táplálkozó sajátos ismertek és a tanult szakértelem alapján szakértői tevékenység kifejtése mind a jogalkotás, mind a jogalkalmazás legkülönbözőbb területein.

Vélemények

moncsika

hozzászolás

, 2010. október 5.

Mi is mozgáskorlátozottak vagyunk.Sok negativ dolgot értünk már meg.Az emberek javábol kikodolták a toleranciát.Némelyik embernek, olyan beszolása van˙(NÉZÉSE)Ha videon vissza néznék maguk is meg ijednének saját maguktol.Legtöbbször a mozgolépcsön van incidens.D e vanak azért még megértö emberek.Mi még csak 10 évesek vagyunk.Hátra van még a nehezze.Kitartás minden sors társnak.
Címkék: ## közlekedésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Szücs Sándor Győző

Meosz

, 2008. január 4.

Ez a szervezet látszólaga mozgássérültek érdekeit védi , valójában azonban a mozgássérültek ellen küzd évtizedek óta, minden negatívumot képes eredményként tálalni, és elnökük ezért meg is kapta az állami ktüntetést. Érdemei közt kell megemlíteni aktív hozzájárulását ahhoz hogy ma magyarországon a mozgássérült létet rejtett, senki által észre nem vett holocaustként vagyunk kénytelenek megélni. Megkerülhetetlenségüket tökélyre vitték amikor elnökük minden valamire való fogyatékos szervezet egyesület elnöke lett mint pl a Feszt a Fogyatékosügyi tanács, és még hosszan sorolható. Minden panaszunk lepattan a szervezetről, és minden eszközt is kicsavartak a kezünkből amivel tiltakozhatnánk. Remélem sokan olvassák majd e sorokat.
Címkék: ## egyesület mozgássérült szervezetErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2008. május 16.

Én még csak kilenc éve vagyok mozgásomban korlátozott, de diszkriminációt már számtalanszor tapasz- taltam. Korom és nemem miatt. Jelenleg is tanult kollégák /ügyvéd/ bő-szítettek fel modortalan levéllel. Őszin- tén sajnálom sorstársaimat, akik szüle- tésük óta kénytelenek ezzel együtt élni.

Megjegyzés

, 2008. május 22.

Teljesen egyet értek a Meosszal kapcsolatos negatív véleménnyel, és akit ismerek a sorstársak közül azok is egy nézeten vannak velem. Tibor

Megjegyzés

, 2013. február 11.

Én is egyetértek abban, hogy a mozgáskorlátozott személyeknek csak igérgetnek hamisan, megteremteni, és adni szinte semmit, ha van is valamire lehetőség, az szinte mind átverés. Egyik kézzel adnának valamennyit a másik kezükkel a többszörösét veszik vissza.

Írjon véleményt a(z) Meosz, Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Föld U. 57.
  1032  Budapest

 2. Távolság: 310 m
  Váradi Utca 17.
  1035  Budapest

 3. Távolság: 450 m
  Kenyeres U. 18-22.
  1032  Budapest

 4. Távolság: 530 m
  Szel U. 3-5
  1035  Budapest

 5. Távolság: 700 m
  Miklós Utca 7
  1032  Budapest

 6. Távolság: 1.06 km
  Bécsi út 83.
  1036  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Mozgáskorlátozottak, Mozgáskorlátozott Oktatás, Mozgáskorlátozott támogatás, Szociális Segítség, Egyesületek, Mozgássérültek, Szervezetek, Országos szövetség, Nonprofit Szervezetek, Szociális Segély, Mozgáskorlátozottak Egyesülete, Mozgáskorlátozott Módszertani központ, Mozgáskorlátozott Gondozás, Paralílis, Mozgáskorlátozott Szakág, Mozgáskorlátozott Érdekvédelem, Mozgáskorlátozott Nevelés, Meosz Támogató szolgálat