Metor'x, Siófok

Fő U.90
8600 Siófok
Somogy
Telefon:
84/319-306 Call
Fax:
84/319-306
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

A vezeték nélküli rendszer elemeinek segítségével lakásunk összes elektromos berendezése pillanatok alatt távvezérelhetővé tehető,működtetésük automatizálható.

Cégleírás
Az eszközök ugyanis a 230 V-os hálózaton keresztül kommunikálnak. A rendszer működésének lényege,hogy minden vezérelni kívánt elektromos készülék úgynevezett vevő modulokon keresztül kapcsolódik a 230 V-os hálózathoz.Minden modul saját azonosítóval rendelkezik. A modulok vezérlése a falra szerelhető,vagy hordozható vezérlők által kiadott parancsokkal történik.(pl.bekapcsolás,kikapcsolás,fényerő növelés-csökkentés) A rendszer moduljainak vezérlésén kívül lakásunk szórakoztató elektronikai berendezéseinek távirányítását is elvégzi.(TV,rádió,videómagnó,HI-FI,műholdvevő,stb..) A távirányító a legtöbb kereskedelmi forgalomban előforduló készülék kódját gyárilag tartalmazza,illetve szükség esetén akár meg is tanulja.A rendszer multimédiás és biztonsági berendezéseket is tartalmaz.Multimédiás termékeik segítségével például más helységekből nézhetjük és irányíthatjuk a videót,mint ahol az található,kábelezés nélkül. A sokoldalú biztonságtechnikai rendszerek az automatizálási eszközökkel együttműködve nem csak a hagyományos védelmi funkciókat látják el,hanem az esetleges betörések megelőzésében is fontos szerepet játszanak.Fejlett jelenlét - szimulációs képességüknek köszönhetően pl.távollétünkben napi életritmusunknak megfelelően kapcsolgatják világításunkat,esetleg rádiónkat.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Metor'x

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 310 m
  Fő Utca 60
  8600  Siófok
 2. Fő U. 148.
  8600  Siófok

 3. Távolság: 820 m
  Szűcs U. 2.
  8600  Siófok
 4. Bem József U. 26.
  8600  Siófok
 5. Széchenyi U. 19.
  8600  Siófok
 6. Zrínyi Miklós Utca 24
  8600  Siófok

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Kamerás Megfigyelő rendszer, Lakásautomatizálás, Internet, Antennarendszer, Műholdas technika, Műholdas internet, Műholdvevők, Pc Konfigurálás, Műholdvevő rendszerek, Nagysebességű Kapcsolat