Mini Manó Babacentrum, Budapest

Nagy Lajos Kir. Útja 112.
1149 Budapest - Zugló
Pest
Telefon:
(1) 251 3126 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok, Frissítve 3 hónappal ezelőttEllenőrzött adatok - Frissítve 3 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
10:00 – 18:00
kedd
10:00 – 18:00
szerda
10:00 – 18:00
csütörtök
10:00 – 18:00
péntek
10:00 – 18:00
szombat
10:00 – 18:00
vasárnap
10:00 – 16:00

Zárva

Nyitvatartási idő Mini Manó Babacentrum

Leírás

Mini-Manó Babacentrum - Több, mint bababolt!
Mini-Manó webáruház - Bababolt otthon!
Mottónk: "Olyan üzletet építs, ahol Te is szívesen vásárolnál!" Ezt tartjuk szem előtt, folyamatosan bővítjük tudásunkat, hogy Vásárlóinkat teljes körűen tudjuk kiszolgálni. Üzletpolitikánkhoz az is hozzátartozik, hogy a vásárlási szándék nélkül érkezőket is szívesen látjuk el tanácsokkal. Az árversenyben igyekszünk az élen maradni és árainkat úgy képezni, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelő bébitermékeket.
A biztonsági autós gyermekülésekre különösen nagy gondot fordítunk: az autós magazinok ide vonatkozó tesztjeit folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogy mindenkinek az optimálisat ajánlhassuk a kiválasztásnál.
Bízunk abban, hogy egyre több új Vásárló keres fel minket, a már meglévők pedig megtisztelnek bennünket hűségükkel. Akiktől messze vagyunk, azoknak ajánljuk internetáruházunkat. Térjetek be hozzánk!

Cégleírás
Bababoltunk története 1996-ban indul a békásmegyeri lakótelepről, egy használt ruha adás-vétellel foglalkozó kis boltból. A nagy érdeklődésre való tekintettel 1997 tavaszán hasonló bababoltot nyitottunk Rákoskeresztúron, az Újlak utcai lakótelepen. Itt kiegészítésként már új termékeket is árultunk.

További terjeszkedésként 1999-ben megnyitottuk Zuglóban, a RO-KA udvarban (jelenleg Király Udvar), 50 nm-en a Mini Manó Babacentrumot, zömében új babafelszerelést és kiegészítésként használt termékeket árusító bababoltot. Sajnos békásmegyeri üzletünktől meg kellett váljunk, azért, hogy a zuglóira teljes figyelemmel összpontosíthassunk. A vásárlói igények változásaihoz igazodva keresztúri üzletünkben felhagytunk a babaruhák adás-vételével és csak új ruhákkal foglalkoztunk. Sajnos 2005 májusában megválni voltunk kénytelenek rákoskeresztúri üzletünktől is.

Zuglóban a folyamatos bővítések eredményeképpen 2006. tavaszától már 650 m2-en, 2008-tól több, mint 1000 m2-en, egyre bővülő választékkal és berendezett babaszobákkal várjuk a Vásárlókat.
Nagy gondot fordítunk ikres Vásárlóinkra, számukra 5 % kedvezményt biztosítunk, valamint nagy választékban kínálunk ikerbabakocsikat.

Ez a dinamikus fejlődés nem jöhetett volna létre lelkesedésünk és kitartásunk nélkül. Mottónk: "Olyan üzletet építs, ahol Te is szívesen vásárolnál!" Ezt tartjuk szem előtt, folyamatosan bővítjük tudásunkat, hogy Vásárlóinkat teljes körűen tudjuk kiszolgálni. Üzletpolitikánkhoz az is hozzátartozik, hogy a vásárlási szándék nélkül érkezőket is szívesen látjuk el tanácsokkal. Az árversenyben igyekszünk az élen maradni és árainkat úgy képezni, hogy mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelő bébitermékeket.
A biztonsági autós gyermekülésekre különösen nagy gondot fordítunk: az autós magazinok ide vonatkozó tesztjeit folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogy mindenkinek az optimálisat ajánlhassuk a kiválasztásnál.

Útvonal

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-623914
Közösségi adószám
12574944-2-42

Vélemények

Debreceni Attiláné
3 Csillagok

bababolt

, 2008. február 7.

Ebbe a bababoltba is szoktunk járni néha,de nem valami sokat mert szerintem az áruk nagyon jók csak nekem egy kicsit drágák.A kiszolgálás jó és az ott dolgozók nagyon segitőkészek.
Címkék: ## babakocsi# hordozó# etetőszékErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Mini Manó Babacentrum részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Termékek

Brevi-Smart
Kölcsönzés - Autósülés 0-13kg-ig
Brevi Smart /0-13kg-os súlyhatárig használható/
Termékleírás
Batman
Jelmez kölcsönzés! (január 15.-től)
Kölcsönözz nálunk jelmezt gyermekednek!! Január 15.-étől kölcsönözhető jelmezekkel várunk! Az itt látható képek egy kis ízelítőt nyújtanak kínálatunkból! (A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak, nem tükrözik az üzlet készletét!) A következő jelmezek kölcsönözhetők: * Krokodil *
Termékleírás

Szolgáltatás

Termékek, szolgáltatások


Szolgáltatási helyek

Telephelyünk, üzletünk: Budapest, XIV.kerület Nagy Lajos király útja 112.

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz
 • Maestro
 • MasterCard
 • Visa
Facebook Google+ YouTube


Google+


YouTube

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 10 m
  Nagy Lajos Kir. Útja 112
  1149  Budapest

 2. Távolság: 1.71 km
  Ilka Utca 1.
  1143  Budapest

 3. Távolság: 2.69 km
  Ciprus U. 8.
  1087  Budapest

 4. Távolság: 2.83 km
  Garay Tér 2. 1.Em.5.
  1076  Budapest

 5. Távolság: 3.20 km
  Damjanich Utca 26/B
  1071  Budapest
 6. Béke Utca 73.
  1131  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Bababolt, Babakocsi, Etetőszék, Mellszívó, Légzésfigyelő, Babahordozó, Pelenkázó, Kókuszmatrac, Sterilizáló, Babafelszerelés, Szoptatós Párna, Csecsemőmérleg, Bébibolt, Biztonsági Gyerekülés, Hordozókendő, Iker Babakocsi, Testvérfellépő, Utazóágy, Játék, Orrszívó, Ajtórács, Gyermekülés, Mérleg kölcsönzés, Babacentrum, Övterelő