Miskolci Rendészeti Szakközépiskola

Szentpéteri Kapu 78.
3526 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
(46) 412 060 Call
Telefon:
(46) 412 598 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

Iskolaként kötelességünk és érdekünk is a tanulás segítését és a tanulókkal való kapcsolattartás minden eszközét megragadni. Oldalainkon sok, a tanulmányokat segítő és szervezési jellegű információ található. Regisztrált felhasználóink honlapunkon keresztül érhetik el az iskola elektronikus tudásbázisát.

Cégleírás
Olvasó érdeklődését a szakközépiskolában oktatásra kerülő valamely szakma iránt. Intézményünkben olyan szakmák iránt készítjük fel tanulóinkat, melyek talán más szakmákat megelőzve, fokozottabb érdeklődésre tarthatnak számot, hiszen rendkívül közvetlen kapcsolatban állnak az állampolgárok mindennapi életével . Ezek a szakmák a belügyminiszter ágazatába tartozó szakképesítések körébe tartoznak.
E program elkészítésének időpontjában a képzés a rendőr és a határrendész szakmákra korlátozódik, de alapító okiratunk felhatalmazást ad más - a belügyminiszter irányítása alatt álló - rendvédelmi szerv állománya utánpótlása érdekében végzett szakképzési feladatok ellátására is. Olyan szakmák képzését folytatjuk, melyet nem lehet és nem szabad kontárként vagy lelkiismeretlenül végezni.
Olyan szakmákra készítünk fel, ahol soha nincs vége biztosan a munkaidőnek, ahol egy szakmai hiba elkövetésével emberek sorsát, életét befolyásolhatjuk.

Vélemények

Szülő007:)

Suli?

, 2011. július 29.

Véleményem szerint egy iskola nem "rossz vagy jó". Nagyban függ a fiatal felnőttek személyiségétől, temperamentumától, hogy hogyan tud alkalmazkodni a környezetben, hogy tudja hasznosítani az intézmény által nyújtott lehetőségeket, stb. Az a gyermek aki nem érzi jól magát a választott iskolába, váltson és ha ott sem érzi jól magát, nézzen magába... valóban az iskola nem jó? Erre az intézményre szükség van, és örülök, hogy pont Miskolcon folytatja képzését. Végül, semmi se lehet mindenkinek jó, de a rossz dolgokhoz is lehet pozitívan állni! Üdv!
márkusz

kifejezés

, 2011. április 13.

szerintem ez az iskola ez a rendvédelmi szakközép iskola ami Miskolcon található meg,az szerintem egy kitünő iskola az életkezdéshez.Lehet hogy ti szülök túlságosan féltitek a gyerekeiteket,pedig lehet hogy elnyomjátok azoktól a dolgoktól ami benne van valójában csak ugye önök szülők nem engedik hogy ki jö-jön az igazi énük,egy frankó iskola,és én is ide fogok készülni.szóval tömören ennyi.
Baba

Iskola

, 2011. január 9.

Örülök hogy az én gyerekeim nem választották ezt az iskolát!!!!!!!!!!!Ez az iskola egy szégyen!

Megjegyzés

, 2011. február 7.

Ha nem ide járnak a gyermekeid honnan tudod milyen ez az iskola???? Hallomásból???? Nekem sokan azt mondták,hogy az Andrássy milyen jó iskola.Lám a fiam utál idejárni alig várja,hogy leérettségizzen.Nekem mint szülőnek sincs pozitív véleményem róla.

Megjegyzés

, 2012. december 5.

Az indoklás nélküli beszólás sérti az iskola kétszáz dolgozóját és több, mint tízezer itt végzett embert. Ők is mind apák és anyák szeretett és nevelt gyermekei. Még akkor is ha rendőrök lettek. Nem kell a rendőröket szeretni, de csak azért elítélni valakit vagy valamely intézményt talán igazságtalan. Persze ha indokolja, örömmel elhiszem az értékelését. Még akkor is ha ezt, mint az iskola jelenkori vezetője nehezen fogom majd megemészteni.

Írjon véleményt a(z) Miskolci Rendészeti Szakközépiskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Bartók Tér 1.
  3530  Miskolc
 2. Ifjúság U. 16-20.
  3529  Miskolc
 3. Kiss Tábornok U. 42.
  3534  Miskolc
 4. Kálvin Tér 2.
  3770  Sajószentpéter

 5. Távolság: 18.53 km
  Egressy U. 1/C
  3700  Kazincbarcika

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Oktatás, Szakképzés, Szakközépiskola, Rendőrség, Rendőr, Továbbképzés, Határorség, Képzések, Rendészeti képzés, Rendorképzés, Rendészeti Szakközépiskola, Rendészeti Iskola, Rendészeti Középiskola, Rendészeti Szakképzés, Határor, Határoroktatás, Rendészeti Oktatás, Rendoroktatás