Mobilitás-Dinamika Kft., Székesfehérvár

Prohászka U. 4.
8000 Székesfehérvár
Fejér
Telefon:
(22) 500 180 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Szakoktatóink szakmai felkészültsége kifogástalan. Elkötelezettségük tanulóink eredményes felkészülése érdekében minden szempontból elsőrangú. A tanulók iránti teljes odaadás, a vizsgák eredményessége minden kollégánk számára a legfontosabb és legkiemelkedőbb feladat.
Tantermeinkben évek óta megtalálható a projektor, az oktatási eszközök közül a legkorszerűbb. Segítségével filmek, tesztlapok, oktatási anyagok vetíthetők ki, amelyet mindenki jó minőségben láthat.
A vizsgáztatás már egy éve számítógépek alkalmazásával zajlik, nálunk a képzés már két éve történik ebben a formában. Ezt az eredményességünk igazolja vissza, amely megközelíti a 90 %-ot.

Cégleírás
A Mobilitás - Dinamika Kft. filozófiája, hogy megbízható, színvonalas és minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtson, lépést tartva a folyamatosan változó vevői igényekkel. Célunk továbbá állandó jelleggel tágítani a piaci szegmentumok körét, újabb és újabb potenciális vevőcsoportok konkrét kijelölésével. Mindezt úgy próbáljuk megvalósítani, hogy szolgáltatásainkat minden egyes potenciális hallgatónk magáénak érezhesse. Hiszünk benne, hogy tapasztalatainkra és elhivatottságunkra építve minőségi szolgáltatásainkat egyre magasabb szintre fejleszthetjük. Ennek érdekében: - Társaságunk vezetése és az alkalmazottak mindent megtesznek azért, hogy vevőink igényeit felmérjék és kielégítsék, valamint szolgáltatásainkkal vevőink maximálisan elégedettek legyenek.
- Vevőink elégedettségének elnyeréséhez folyamatosan figyeljük és elemezzük a vevői elvárásokat, azok változását. Képzési programjainkat úgy állítjuk össze, hogy ezeket a szükségleteket maradéktalanul ki tudjuk elégíteni. - Szolgáltatásaink állandó, magas színvonalának biztosításához az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert vezetünk be, amelynek hatékony működtetését rendszeresen ellenőrizzük. - Minőségi céljaink megvalósításához elvárjuk dolgozóink és beszállítóink teljes körű elkötelezettségét, minőségirányítási rendszerünkkel szemben. Teljesítményüket rendszeresen értékeljük, és szükség esetén meghozzuk a megfelelő intézkedéseket.
- Eszközeinket karbantartjuk és fejlesztjük az igények minél magasabb színvonalon történő kielégítése érdekében. - Eredményességünk szempontjából fontosnak tartjuk a Kft. összes dolgozója számára az egyéni fejlődés lehetőségének biztosítását és a folyamatos képzést, továbbképzést. A minőségért vállalt felelősség nem korlátozódik a vezetésre, mivel társaságunk miden egyes munkatársa felelős saját munkája minőségéért, valamint a minőségirányítási rendszer előírásának betartásáért.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Mobilitás-Dinamika Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 340 m
  Várkörút 23/A.
  8000  Székesfehérvár
 2. Piac Tér 8.
  8000  Székesfehérvár
 3. Távirda Utca 2/A
  8000  Székesfehérvár

 4. Távolság: 760 m
  Palotai út 5.
  8000  Székesfehérvár

 5. Távolság: 780 m
  Ady Endre U. 13
  8000  Székesfehérvár

 6. Távolság: 1.27 km
  Olaj U. 47.
  8000  Székesfehérvár

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Autósiskola, Autóvezetés, Gépjárművezető Oktatás, Gépjárművezető képzés, Autóvezetés Oktatás, Autóiskola, Gyakorló Vezetés, Autóvezető képzés, Gyakorlati Vezetés, Adr, Autós Motoros Iskola, Oktatás, Felnőttoktatás, Oktatásszervezés, Oktatástechnika, Autóvezetoi Tanfolyam, Gépjármuvezetoi Gyakorlati Oktatás, Gépjármuvezetoi Elméleti Oktatás, Gépjármuvezetés, Gépkocsivezeto képzés, Gépjármuvezetoi Tanfolyam, Autóbuszvezetoi Tanfolyam, Gépkocsivezetoi Tanfolyam, Belföldi Autóbuszvezetoi Tanfolyam, Egészésgügyi Alaptanfolyam, Autóbuszvezeto képzés, Gépjármuvezetoi Alkalmasság, Belföldi Autóbuszvezeto képzés, Autómento képzés