New Yorker - Nagykanizsa - Stop.shop

Dózsa György Utca 123.
8800 Nagykanizsa
Zala
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Több mint 15.000 teljes, és részmunkaidős alkalmazott tartozik a New Yorker csapatához. Az általános tendenciával szemben a New Yorker az elmúlt években erőteljes növekedést jegyzett és a nyereségességét folyamatosan tudja növelni. Ez a siker köszönhető a hatékony piaci pozicionálásnak és az átfogó terjeszkedésének Európában.
A New Yorker választék főként a fiatal divatból, farmerből, sportruházatból és az utcai viseletből áll fiatal trend-tudatos célcsoportok számára, amelyik ki van egészítve széles választékú fehérneművel és különböző kiegészítőkkel. A New Yorker teljes gyűjteménye egy egyszerű modern kifejezéssel mutatkozik be, és kizárólag saját márkájú termekekből van összeállítva. A kollekció szezonhoz igazított és jellemzi a korszerűség és a minőségi kivitelezés. A globális beszerzés által a legújabb divat tendenciák is gyorsan megvalósíthatóak.

Cégleírás
A tervezésétől és az ellenőrzött gyártástól, egészen a készletek forgalomba hozásáig a saját üzleteiben, minden központilag a Braunschweig-i székhelyről van irányítva. Egy központi logisztika, hatékony értékesítés és a csökkentett hierarchiák járulnak hozzá, hogy a New Yorker a termékeit sikeresen a piacra helyezze és rugalmasan tudjon reagálni a változásokra. A New Yorker csökkentett hierarchiája lehetővé teszi minden területen a hatékony és nyereséges gazdálkodást, és a hálózatépítési elképzeléseit a vállalaton belül megvalósítani. Ez az alapja a stabil és jövő-orientált vállalat fejlődésének.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: New Yorker - Nagykanizsa - Stop.shop

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás

Fizetési lehetőségek

 • Készpénz
Facebook Twitter YouTube


Twitter


YouTube

Üzletek a közelben

 1. Frech Miklós Utca 2-4.
  8360  Keszthely
 2. Balatoni Ut. 5-7.
  8900  Zalaegerszeg
 3. Áchim András Utca 4
  7400  Kaposvár
 4. Varasd 1
  9700  Szombathely
 5. Összekötö Ut 8.
  8200  Veszprém

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Farmerruha, Alsó Ruházat, Kosaras Melltartó, Nyakkendő, Női Fehérnemű, Divatmárka, Kendő, Rövidnadrág, Férfi Alsó, Medáll, Alsónadrág, Női Alsó, Sapka, Ing, Óra, Dzseki, Halásznadrág, Felső, Férfi Divat, Női Hosszú Ujjú Felsők, Edzőkesztyű, Esernyő, Szoknyák, Farmer Dzseki, Hosszúnadrág, Rövid Ruha, Titokzokni, Férfi Póló, Férfi Úszó Short, Női Póló, Női Pamut Jogging, Farmeröltözék, Nagy Méretű Női Farmernadrágok, Szilikonbetétes Melltartó, Női Alsónemű, Női Alsóruházat, Női Tanga, Ksrkötő, Farmer Szoknya, Divattáskák

Márkanevek

New Yorker