Nextcomp Hungary Kft., Budapest

Jókai Tér 6.
1061 Budapest - Vi. kerület

Telefon:
(1) 301 0310 Call
Telefon:
(70) 386 9151 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
10:00 – 18:00
kedd
10:00 – 18:00
szerda
10:00 – 18:00
csütörtök
10:00 – 18:00
péntek
10:00 – 18:00
szombat
10:00 – 14:00
vasárnap
Zárva

Zárva

Nyitvatartási idő Nextcomp Hungary Kft.

Leírás

A Nextcomp Hungary Kft. prémium kategóriás, új és használt számítógépek, használt notebookok, használt TFT monitorok, valamint egyéb számítástechnikai eszközök, kiegészítők széles választékát kínálja. Ajánlatainkban valamennyi piacvezető gyártó termékei megtalálhatóak.

Cégünk a németországi székhelyű, a nemzetközi kereskedelmi piacon is elismert, Tradenext International Group tagja. Anyavállalatunk számítástechnikai részlege 1996 óta a német és európai piac meghatározó szereplője, és ma már büszkén elmondhatjuk, hogy mind a szakmán belüli kapcsolatrendszerét, mind technikai felkészültségét tekintve a üzletágban példaértékűnek számít.

Cégleírás
A Nextcomp Hungary Kft. prémium kategóriás, új és használt számítógépek, használt notebookok, használt TFT monitorok, valamint egyéb számítástechnikai eszközök, kiegészítők széles választékát kínálja. Cégünk a németországi székhelyű, a nemzetközi kereskedelmi piacon is elismert, Tradenext International Group tagja. Anyavállalatunk számítástechnikai részlege 1996 óta a német és európai piac meghatározó szereplője, és ma már büszkén elmondhatjuk, hogy mind a szakmán belüli kapcsolatrendszerét, mind technikai felkészültségét tekintve a üzletágban példaértékűnek számít.
ELSŐ Magyarországon! A Nextcomp az ELSŐ és jelenleg az egyetlen nemzetközi cég, amely Magyarországon Microsoft Authorized Refurbisher-ként (Microsoft jogosultsággal rendelkező felújító) új, eredeti Windows operációs rendszert telepíthet felújított, használt számítógépekre, használt laptopokra a kedvező eladási ár megtartása mellett. A Nextcomp az ELSŐ és jelenleg egyetlen cég Magyarországon, amely akár 1 év garanciát biztosít használt számítástechnikai termékeire. Ezen prémium kategóriás ? így eredetileg is magasabb árkategóriába tartozó ? gépeknek a ?gyári? megbízhatósága már alapvetően meghatározza a piacon való szerepüket.
Az eddigi értékesítési tapasztalatok fényében felelősséggel merjük vállalni, ezt a Magyarországon ezidáig egyedülálló szolgáltatást. Céljaink: hozzásegíteni a privát felhasználókat, hogy alacsony áron, megbízható felújított, használt számítógéphez, használt notebookhoz, használt monitorhoz jussanak cégek, iskolák, kórházak valamint egyéb intézmények számára megkönnyíteni, hogy kedvező feltételek mellett jussanak a LEGÁLIS szoftverrel ellátott, hosszútávon megbízható számítástechnikai termékekhez termékeink és szolgáltatásaink minőségével, illetve az akár 1 év garanciával növelni a felhasználók bizalmát a használt számítástechnikai piac irányában

Útvonal

Kapcsolattartó személyek

minden munkatárs - Értékesítés

E-mail
Üzenet küldése
Telefon:
06-1 3010-310

  Vélemények

  Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Nextcomp Hungary Kft.

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  CYLEX Árajánlatkérések

  Szolgáltatás

  Szolgáltatási helyek

  Üzlet: Budapest, Jókai tér 6. Házhozszállítás: Magyarország teljes területén

  Fizetési lehetőségek

  • Készpénz
  • Maestro
  • MasterCard
  • Visa
  • Banki átutalás
  Facebook


  Kulcsszavak

  Kulcsszavak:

  Számítástechnika, Használt Számítógép, Használt Laptop, Használt Pc, Használt Notebook, Használt Monitor, Olcsó Laptop, Olcsó Notebook, Olcsó Számítógép, Akciós Számítógép, Olcsó Monitor, Eladó Laptop, Akciós Laptop, Eladó Notebook, Használt Lcd Monitor, Használt Monitorok Garanciával, Használt Notebookok Garanciával, Használt Laptop Garanciával, Akciós Notebook, Eladó Számítógép, Használt Számítógépek Garanciával, Eladó Monitor, Akciós Monitor