Ngm Motorfelújító Kft., Kecskemét

Fecske U. 5.
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
Telefon:
+36 76 320 825 Call
Telefon:
+36 30/257-5252 Call
Fax:
(76) 508 059
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
8:00 – 17:00
kedd
8:00 – 17:00
szerda
8:00 – 17:00
csütörtök
8:00 – 17:00
péntek
8:00 – 17:00
szombat
Zárva
vasárnap
Zárva

Zárva

Nyitvatartási idő Ngm Motorfelújító Kft.

Leírás

A motorfelújítás akkor tökéletes, ha az a gyári előírásnak megfelelő. Ha MAI MOTOR FELÚJÍTÁST, HENGERFEJ- VAGY TURBÓFELTÖLTŐ FELÚJÍTÁST, DUGATTYÚ, SZELEP ÉS SZELEPVEZETŐ GYÁRTÁST vagy MOTORIKUS ALKATRÉSZEKET, illetve OLDTIMER MOTORFELÚJÍTÁST keres, ebben tudunk segíteni. Az NGM motorfelújító Magyarországon a legrégebben (1932 óta) működő gépműhely. A többgenerációs családi vállalkozás azért nagyszerű, mert amit az elődeink tudtak, azt tovább adták fiaiknak, így a felújítások során nemcsak a saját 25 évnyi tapasztalatunkat használjuk, hanem az elődeinkét is.
Ezért érdemes nálunk felújíttatni. És persze a precíz munka és a megfelelő ár-érték arány miatt.

Cégleírás
Cégünk egyik büszkesége az a számítógépes termelésirányítási rendszer, melyet saját tapasztalataink alapján egy programozó cég segítségével fejlesztettünk ki. Minden munkahely, egy mellérendelt számítógép terminálon keresztül össze van kapcsolva a többivel, és ez lehetővé teszi a termelés közvetlen felügyeletét és irányítását. A program segítségével a megmunkálás minden mozzanatát és paramétereit rögzítjük, ezzel a megmunkálás ellenőrizhetővé válik. A motorfelújítás során két fő részt újítunk fel: a motorblokkot és a hengerfejet.
Tudni kell, hogy jó munkát csak jó és természetesen, új alkatrész beépítésével lehet végezni. Nem használunk bontott alkatrészeket. Az általunk javasolt javítások mindig új alkatrészt tartalmaznak.
Biztosak vagyunk az általunk végzett munkában, ezért az államilag megkövetelt 6 hónap helyett mi 1 év jótállást adunk munkáinkra. A javításokat igény szerint házhoz szállítjuk.

Útvonal

Gazdasági információk

Közösségi adószám
20464424-2-03
TEÁOR kód
4520 - Gépjárműjavítás, -karbantartás

Kapcsolattartó személyek

Nagy Krisztina - Marketing

E-mail
Üzenet küldése

  Vélemények

  Deli Tamás
  5 Csillagok

  motorfelújítás

  , 2013. december 6.

  A Nagy Gépműhely vagyis NGM mindig pontosan végzi a munkáját és tudják, mit miért tesznek. Partnerek a hiba feltárásában, és a megoldásában is. Megbízunk ítéletükben és az általuk beépített alkatrészek minőségében.
  Címkék: ## motorfelújítás #alkatrészErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
  Lajtos József
  5 Csillagok

  motorfelújítás

  , 2013. december 5.

  "Nagyon szépen köszönöm önöknek,és mindenkinek aki dolgozott a Honda 1600-as autóm motorján,nagyon jó lett,imádom, még a márkaszervizben is elcsodálkoztak milyen szépen jár!!! Én nem csalódtam, sőt!!! Azért választottam önöket, mert így a neten keresgélve,a legigényesebben önök írták körbe a lehetséges problémákat és mindezek megoldásait. Látszott,hogy nem arra megy ki az egész,hogy visszatérő vendég legyen a kuncsaft, inkább ajánlja az ember EZT a gépműhelyt.Én csak azt tudom mondani,hogy köszönöm!!!"
  Címkék: ## motorfelújításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Írjon véleményt a(z) Ngm Motorfelújító Kft. részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  CYLEX Árajánlatkérések

  Hasonló cégek a közelben


  1. Távolság: 110 m
   Bem Utca 10
   6000  Kecskemét

  2. Távolság: 130 m
   Fecske Utca 32
   6000  Kecskemét
  3. Kurucz Krt. 33.
   6000  Kecskemét
  4. Csóka Utca 54
   6000  Kecskemét

  5. Távolság: 660 m

   6000  Kecskemét
  6. Nap Utca 1.
   6000  Kecskemét

  Kulcsszavak

  Kulcsszavak:

  Autóalkatrész, Alkatrész, Motor, Tömítés, Alkatrész kereskedelem, Motor Alkatrész, Dugattyú, Hengerfej, Motorfelújítás, Szimmering, Hengerfúrás, Veterán, Főtengely, Csapágyazás, Hajtókar, Motorblokk, Autómotor, Turbófeltöltő, Hengerpersely, Autó, Autójavítás, Autószerelő, Csapágy, Szelepfészek, Perselyezés, Javítás, Gyártás, Kereskedelem, Felújítás, Hegesztés, Esztergálás, Alumínium, Szelepek, Köszörülés, Síkköszörülés, Szabályzás, Főtengelycsapágy, Siklócsapágy, Dugattyúgyuru, Hajtókarcsapágy, Tömítéskészlet, Tömítésgarnitúra, Szelepvezető, Dugattyú Csapszeg, Főtengelyszimmering, Szelepszár, Hajtókarpersely