Niko Ékszer, Vác

Dr. Csányi László Krt. 52.
2600 Vác
Pest
Telefon:
(30) 407 6400 Call
Telefon:
(30) 232 7608 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
10:00 – 16:30
kedd
10:00 – 16:30
szerda
10:00 – 16:30
csütörtök
10:00 – 16:30
péntek
10:00 – 16:30
szombat
9:00 – 12:00
vasárnap
Zárva

Zárva

Nyitvatartási idő Niko Ékszer

Leírás

Eljegyzési gyűrű, Karikagyűrű, Egyedi ékszer, Céges kitűzök készítése. Ékszer javítás és gyémánt értékesítés Ékszer üzlet A Niko Ékszer exkluzív, kézzel készült arany ékszerekkel és gyémánt értékesítéssel foglalkozik. Célunk szem előtt tartani a legfrissebb divatirányzatok trendjeit, a kifinomult, könnyed és elegáns formákat, természetesen nem feledve az örökké klasszikus irányzatokat sem. Minden tevékenységünk vezérelve a maximális igényesség és kifogástalan minőség.

Cégleírás
Ékszer szalonunkban a leendő házaspárok illetve a különleges ékszerekre vágyó ügyfelek kézzel készült arany illetve platina ékszerekből válogathatnak, melyek remekül ötvözik a legfrissebb divatirányzatot az örök klasszikus darabok formavilágával. Minden ékszerünkben visszaköszön a megrendelő egyénisége, személyisége. Ez leginkább annak köszönhető, hogy azok minden egyes apró részletét közösen tervezzük ügyfeleinkkel, akik így biztosak lehetnek abban, hogy az itt készült ékszerek máson nem köszönnek vissza. A játék a fehér, a vörös és a sárga arannyal, valamint a különböző méretű és karátú gyémántokkal egyszerűen rabul ejti a megrendelőinket. Ha úgy érzi, hogy Kedvese a világ egyik legértékesebb drágaköve, lepje meg őt egy különleges és exkluzív ékszerrel.
Idegen nyelvű leírás
Jewelry studio of the future spouses and the special hand made jewelry or customers can choose gold or platinum jewels, which blend perfectly with the latest fashion trend in eternal shapes of classical pieces. All in our jewels reflected in the customer's personality, personality. This is mainly due to their minute details of each plan with our clients so they can be sure that your jewelry made of other people do not say hello back. The toy is a white, red and yellow gold and diamonds of various sizes and karátú easily captivate the customers. If you feel that the mistress of the world's most precious jewels, surprise him with a unique and exclusive jewelry.

Útvonal

Gazdasági információk

Cégalapítás dátuma
2000.

Vélemények

Farkas Ády
4 Csillagok

Niko ékszer

, 2009. december 18.

Gatalmas választékban válogathatunk a több száz ékszer közül..Változatos árak bár egy kicsit magasnak találom..Ha nem találja meg az álmai ékszerét akkor helyben is elkészítik önnek az ékszert..Az az saját kézzel csinálják..Mint mondtam az ára kicsit magas..de hát ékszer üzlet...4 pontot kapnak:D
Címkék: ## vác# ékszer# nikoErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Niko Ékszer részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás


Fizetési lehetőségek

 • Készpénz
 • Banki átutalás
 • Euro

Hasonló cégek a közelben

 1. Dr. Csányi L. Krt. 52.
  2600  Vác

 2. Távolság: 340 m
  Széchenyi U.27.
  2600  Vác

 3. Távolság: 360 m
  Széchényi U. 33
  2600  Vác

 4. Távolság: 390 m
  Széchenyi U. 10.
  2600  Vác

 5. Távolság: 5.65 km
  Árpád U. 44.
  2133  Sződliget

 6. Távolság: 11.70 km
  Schweidel.J.U.16.
  2131  Göd

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Arany, Karikagyűrű, Eljegyzési Gyűrű, Egyedi Ékszerek, Tv2, Tervezés, Javítás, Készítés, Pest megye, Briliáns, Forrasztás, Aktív, Esküvő Kiállítás, Cápa, Laky Zsuzsi, Rtlklub, Európa Szépe, Dietz Gusztáv, Reflektor Magazin, Szakál Miklós, Esküvő Kiállítás Gödöllő, Szűcs Kata