Nov-Inno Kft., Budapest

Késmárk Utca 14./B
1158 Budapest - Késmárk utca 14/B

Telefon:
(1) 414 0848 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Egyik fő célja a biofeedbacknek az, hogy a mindennapi elkerülhetetlen stresszt minél jobban el tudjuk viselni, kiegyensúlyozottabbak és egészségesebbek legyünk. A rendszeres relaxáció nagyon fontos ebben a rohanó világban. A szorongás, depresszió, álmatlanság, magas vérnyomás, gyomorfekély mind-mind a folyamatos feszültség eredménye.

Cégleírás
biofeedback (ejtsd: biofídbek), lefordítva biológiai visszacsatolás, egy visszajelzés arról, hogy testünk hogy működik. A jógik, a szerzetesek, a keleti emberek csupán testük figyelésével módosították szívverésüket, testhőmérsékletüket, légzésüket, fájdalomtűrő képességüket, hogy azok minél tökéletesebben működjenek. Ez a nyugati ember számára már-már már szinte hihetetlen.
De azért mi is próbálkozunk testünk tökéletesítésével. Figyeljük mozdulatainkat, megpróbálunk erősebbek, ügyesebbek, türelmesebbek lenni.
Tág értelemben véve az is biofeedback, amikor a táncos mozdulatait csiszolgatja a tükörben nézve. A gyakorlatban azonban már nagyon sok műszert találtak ki a célból, hogy a visszajelzés minél pontosabb legyen.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Nov-Inno Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás

Szolgáltatási helyek

Budapest

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 0 m
  Késmárk U. 14/B
  1158  Budapest

 2. Távolság: 1.73 km
  Klebelsberg Kunó U. 22/B.
  1158  Budapest
 3. Gazdálkodó U. 3.
  1154  Budapest

 4. Távolság: 2.39 km
  Kerékgyártó U. 53 A
  1147  Budapest
 5. Torontál U.
  1145  Budapest

 6. Távolság: 4.76 km
  Kerepesi út 29/C
  1087  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Hiperaktivitás kezelés, Relaxáció, Neurofeedback, Egészséges Életmód, Készülék, Orvosi berendezés, Depresszió kezelés, Biofeedback, Szívverés Biofeedback, Relaxációt Elősegítő termék, Izomzat Biofeedback, Idegrendszer-Biofeddback, Hőmérséklet Biofeedback, Bőrellenállás Mérés, Agyhullám kezelés, Egészségügyi Berendezések