Nyírő Gyula Kórház, Budapest

Lehel Utca 59
1135 Budapest - XIII. KER.

Telefon:
(1) 451 2600 Call
Fax:
(1) 451 2601
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Kórházunkba került betegek számára - akik már előzőleg is jártak itt akár betegként, akár látogatóként - látható a Nyírő Gyula kórház fejlődése, népszerűvé válása. Nagyon felkészült szakembergárdával, egyre korszerűbb berendezésekkel, felújított vagy teljesen új épületekkel várjuk betegeinket, illetve azokat a lakosokat, akik betegségmegelőző vagy szociális programjainkban kívánnak részt venni.

Cégleírás
A Fővárosi Önkormányzat Nyírő Gyula Kórház elsődlegesen biztosítja a hozzátartozó XIII. kerületben lakók belgyógyászati, szülészet-nőgyógyászati, sebészeti, neurológiai, pszichiátriai és addiktológiai ellátását. Munkatársaink tevékenységét partneri viszony és szociális érzékenység hatja át. Minden betegünk számára azonos hozzáférést és esélyt nyújtunk a szolgáltatások igénybevételéhez.
Kellő időben tudjuk biztosítani betegeink ellátását és szükség esetén az azonnali kórházi elhelyezést. A gyógyító és ápoló osztályok a kórház diagnosztikai egységeire támaszkodva végzik munkájukat. Speciális szolgáltatásunk a Szülészet-Nőgyógyászati Osztályon belül működő Meddőségi Centrum.
Intézményünk Intenzív Osztálya mind jobb körülmények és szakmai feltételek között segíti a közvetlen életveszélyben levők gyors és magas szintű ellátását. Kórházunk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a gyógyítás érdekében a pszichiátria teljes szakmai skáláját használja.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Nyírő Gyula Kórház

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Dunavirág Utca 2-6.
  1138  Budapest

 2. Távolság: 1.70 km
  Visegrádi Utca 74.
  1132  Budapest

 3. Távolság: 1.79 km
  Erzsébet Királyné U. 36/B
  1149  Budapest

 4. Távolság: 1.89 km
  Amerikai Utca 53-55.
  1145  Budapest
 5. Uzsoki Utca 29-41
  1145  Budapest
 6. Madarász Viktor Utca 22-24.
  1131  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Klinika, Kórház, Nővér, Gondozó, Neurológiai kezelés, Gyógyszer, Kezelés, Gyógyítás, Belgyógyászat, Beteg, Doktor, Betegápolás, Szülészet, Nőgyógyászat, Beteg Adminisztráció