Online Virág - Ajándékkosarak, Szobanövények, Virágcsokrok, Koszorú, Sírcsokor, Debrecen

Puska U. 2. Sz.
4033 Debrecen
Hajdú-Bihar
Telefon:
06706244285 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Tegye kényelmesebbé az életét! Intézze vásárlását, az ajándékozás és meglepetésszerzés folyamatát kedvenc karosszékéből, az interneten keresztül! Ajándékkosarak, virágcsokrok, szobanövények házhoz szállítása, koszorú, sírcsokor kiszállítása. Webáruházunkban kaspók, Feng Shui termékek, ásvány ékszerek széles választéka kapható.

Cégleírás
Amíg mások sorban állnak, parkolót keresnek, feleslegesen rohangálnak, ÖN KATTINTSON! Ismerje meg egyedülálló ajánlatainkat, élvezze azt a nyugalmat és szabadságot melyet nyújtunk Önnek! Koszorú, sírcsokor, egyéb kegyeleti termékek Debrecen területén ingyenes kiszállítással. Ön választhat, hogy a temetőbe, a lakására kéri a kiszállítást, vagy a telephelyünkön veszi át a kegyeleti készítményt. Szobanövények, tápoldatok házhoz szállítása. Szobanövényei a szállítás során garantáltan nem sérülnek, a kiszállított növény közvetlenül a kertészetből érkezik Önhöz.
Egy virágüzletben általában csak három-négy növényből választhat. Mi adott fajon belül közel száz növényből választjuk ki Önnek a legszebbet, legéleterősebbet. Amennyiben bármely okból mégsem lenne elégedett a kiszállított növénnyel, úgy azt nyolc napon belül visszavesszük, vételárát visszatérítjük.
Csokoládé-kosarainkkal édes perceket szerezhet szerelme, szerettei vagy éppen üzleti partnere számára. Elegáns összeállításainknak csak az Ön fantáziája szab határt! Ön elképzeli, hogy mit szeretne, ad egy irányárat, mi összeállítjuk az ajándékkosarat, majd ha azt Ön megfelelőnek találta kiszállítjuk a címzettnek. Webáruházunkban kényelmesen és biztonságosan vásárolhat.

Vélemények

Hegedűs Tiborné
5 Csillagok

virág

, 2009. december 12.

Alacsony árak jellemzik a webáruházat, sőt a kiszállítás után kell fizetni, miután meggyöződtem róla, hogy azt kaptam, amit szerettem volna. A választékkal is elégedett vagyok.

Írjon véleményt a(z) Online Virág - Ajándékkosarak, Szobanövények, Virágcsokrok, Koszorú, Sírcsokor részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 1.69 km
  Vámospércsi U. 159
  4034  Debrecen

 2. Távolság: 3.04 km
  Péterfia U.18.
  4034  Debrecen

 3. Távolság: 3.05 km
  Péterfia U. 56.
  4030  Debrecen

 4. Távolság: 3.24 km
  Kálvin Tér 6.
  4024  Debrecen

 5. Távolság: 3.39 km
  Piac U.20.
  4032  Debrecen
 6. Hatvan U. 4. (Postával Szemben, Otp Bank Mellett)
  4025  Debrecen

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Virág, Koszorú, Virágküldés, Vágott Virág, Virágüzlet, Virágcsokor, Csokor, Cserepes Virágok, Virágrendelés, Virágfutár, Cserepes Növények, Esküvői Virág, Virágkosár, Virágcsokrok, Kegyeleti Koszorúk, Rózsacsokor, Koszorú Feliratok, Koszorú készítés, Koszorú rendelés, Virág Dekoráció, Orhidea, Rózsa, Ajándékkosár, Szobanövények, Egynyári Virágok, Virágkertészet, Csemegekosár, Köszörűkő, Esküvő Virág, Halotti Koszorú, Szobanövény Ápolás, Koszorú készítése, Virág Katalógus, Koszorú Készités, Koszorú Temetésre, Szobanövény online, Szobanövény Tápoldat, Koszorú Szalag Felirat, Koszorú Képek, Koszorúszalag