Otp Bank Nyrt. - Hatvani Bankfiók

Kossuth Tér 8.
3000 Hatvan
Heves
Telefon:
(37) 542 010 Call
Telefon:
(1) 366 6388 Call
Fax:
(37) 542 024
Telefon:
(40) 366 388 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
7:45 – 17:00
kedd
7:45 – 16:00
szerda
7:45 – 16:00
csütörtök
7:45 – 16:00
péntek
7:45 – 16:00
szombat
Zárva
vasárnap
Zárva

Zárva

Nyitvatartási idő Otp Bank Nyrt. - Hatvani Bankfiók

Leírás

Tel: (40) 366-388 A csoporttagok közötti szinergiák kihasználása mind Magyarországon, mind a nemzetközi csoportban összehangolt fejlesztések és egyes tevékenységek integrálása révén érhető el. Az OTP Bank, valamint a Bankcsoport céljainak eléréséhez nélkülözhetetlen a magasan kvalifikált emberi erőforrás megléte. Ezért a Bankcsoport stratégiájában nagy hangsúlyt kap a megfelelően felkészített, értékesítés-orientált, lojális ügyintézői bázis kialakítása és fenntartása, valamint a tehetséges szakemberek megtartása érdekében az egyénre szabott pályaút fejlesztése. Az OTP Bank tevékenysége hatást gyakorol a gazdaságra, társadalomra és környezetre egyaránt, ugyanakkor a globális kihívások is befolyásolják működésünket, érintettjeinkkel való kapcsolatunkat. Célunk, hogy a kockázatokat lehetőségekké alakítsuk, erősítve ezzel a Bankcsoport hosszú távú fenntarthatóságát, a bizalom erősítését.

Cégleírás
Fontosnak tartjuk a lakosság ezen belül is főként a fiatalok - pénzügyi tájékozottságának és kultúrájának fejlesztését; valamint különböző programjainkon keresztül a helyi közösségek és a társadalom törekvéseinek elősegítését. Folyamatosan törekszünk a tevékenységünkből fakadó közvetlen és közvetett negatív környezeti hatások csökkentésére, valamint a szemléletformálás a környezettudatosság terén.

Útvonal

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Otp Bank Nyrt. - Hatvani Bankfiók

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Üzletek a közelben

 1. Szabadság Tér 25/A
  3021  Lőrinci
 2. Kossuth Lajos Utca 42-46.
  2170  Aszód
 3. Fő Tér 1
  3200  Gyöngyös
 4. Rákóczi U. 4-6
  5123  Jászárokszállás
 5. Lehel Vezér Tér 28.
  5100  Jászberény

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Hitel, Bank, Személyi Kölcsön, Számlavezetés, Pénzügy, Pénzintézet, Lakáshitel, Bankkártya, Hitelkártya, Lízing, Bankfiók, Megtakarítások, Számlacsomag, Számla, Értékpapír Szolgáltatások, Lombard Hitel, Devizaszámla kezelés, Betét, Jelzáloghitel Igénylés, Szabad Felhasználású Jelzáloghitel, Részvénytársaság, Fogyasztási Hitelek, Lakástakarékpénztári, Kisvállalkozások Forint Számlavezetése, Takarékpénztár, Gyámi Számlák, Otp Bank, Otp Csoport, Kisvállalkozások Deviza Számlavezetése, Gyorsított Lakáshitel Igénylés, Gyorsított Jelzáloghitel Igénylés, Forint Számlavezetés Folyószámla, Folyószámla Hitel, Otp, Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Pénzügyi Szolgáltatások, Banki Szolgáltatások, Tartozásrendezo Kölcsön, Nyugdíjelotakarékossági Számla, Deviza Számla