Photocomp -Kazincbarcika/Volt Photohall/

Fő Tér 2.
3700 Kazincbarcika
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
48/412-474 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
9:00 – 17:00
kedd
9:00 – 17:00
szerda
9:00 – 17:00
csütörtök
9:00 – 17:00
péntek
9:00 – 17:00
szombat
9:00 – 12:00
vasárnap
Zárva

Zárva

Nyitvatartási idő Photocomp -Kazincbarcika/Volt Photohall/

Leírás

.Az újdonságokról és aktuális ajánlatainkról folyamatosan tájékoztatjuk Önt weboldalunkon, így érdemes gyakran ellátogatnia hozzánk. Stratégiánk, hogy mindig a piaci újdonságokat, a legfrissebb technológiákkal felszerelt elektronikai termékeket tesszük elérhetővé a magyar vásárlóközönség számára, boltjainkban és webáruházunkban egyaránt.

Bizonyára Önnek is sok döntést kell hoznia nap, mint nap. Mi a Photo hall-nál abban segítünk, hogy az Ön számára legjobb notebook-ot, digitális fényképezőgépet, mobiltelefont, GPS-készüléket ajánljuk és szaktanácsokkal támogatjuk Önt döntésében.

Cégleírás
Webáruházunkban teljes termékválasztékunkat megtekintheti és on-line meg is rendelheti. A választásban itt sem hagyjuk magára, hiszen felkészült szakértőnk a termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdésére weboldalunkon keresztül is választ ad.

A privatizáció során, 1991-ben a hazai piacon már 40 éve, meghatározó erőként jelen lévő Főfotó Kft. a svájci Porst Holding AG tulajdonába került. Ennek kapcsán masterfranchise jogokat kapott és 19 saját üzlete mellé 1992-ben megnyitotta első Photo Porst franchise üzletét. A hálózat a következő években rohamos fejlődésnek indult, és az 53 saját és közel 200 franchise üzletből álló lánc a legnagyobb franchise hálózat lett Magyarországon.
1996-ban az egész Porst-csoport a Spector Photo Group érdekkörébe került, mely így a világ legnagyobb független fotószolgáltató cége lett. Így a Főfotó is belga tulajdonba került. Az új tulajdonosok a magyarországi hálózatot teljesen függetlenítették a német Porst AG-tól, amelyet 2000-ben el is adtak.
A 13 európai országban jelen lévő Spector Photo Group érdekeltségei kiterjednek a laborálástól a nagykereskedelmen át a komplex kiskereskedelmi rendszerekig.

A belga tulajdonosok elérkezettnek látták az időt, hogy immár nevében is csatlakozzon a Főfotó a Spector hálózat egyik legjelentősebb vállalatához, az 1933-ban alapított Photo hall csoporthoz, amely alatt Franciaországban és Luxemburgban 200 üzlet működik. 2002. novemberétől a Főfotó Kft. saját és franchise partner hálózata Photo hall név alatt a Porst-os hagyományok megtartásával, de jelentős újítások bevezetésével jelent meg a hazai piacon

A cég rugalmasan alkalmazkodik a piaci változásokhoz, ezért termékkínálatában egyre nagyobb hangsúlyt kap a digitális technológia, sokkal szélesebben értelmezve a képalkotás gondolatkörét. Többek között 80 db digitális terminált, úgynevezett DigiBoxot helyez el országszerte, melynek segítségével, gyorsan és könnyen letölthetők és CD-re írhatók a digitális képek.

Útvonal

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Photocomp -Kazincbarcika/Volt Photohall/

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 19.76 km
  Szent István U. 15/A
  3530  Miskolc

 2. Távolság: 19.98 km
  Tárkányi Béla U. 11.
  3525  Miskolc
 3. Kazinczy út 20.
  3525  Miskolc

 4. Távolság: 20.40 km
  Szentpáli Utca 2-6.
  3525  Miskolc
 5. Széchenyi Utca 78. 1/47. Metropol Üzletház I. Emelet
  3530  Miskolc

 6. Távolság: 20.52 km
  Ady Endre út 20 (Zsolcai Kapu Felöli Rész, Aluljáróval Szemben)
  3530  Miskolc

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Nyomtatók, Fax, Szkenner, Számológép, Multifunkciós Készülékek, Digitális Képfeldolgozás, Látcső, Vezeték Nélküli Router, Kiegészítő Fotótartozék, Hordozható Audio, Fotókidolgozás, Játékkonzol, Mikroszkóp, Teleszkóp, Digitális Óra, Számítástechnikai Kiegészítők, Bankjegyvizsgáló, Digitális Fényképezés, Hűségkártya, Videokamera tartozékok, Vonalas Telefon, Média Box, Notebook, Router, Memóriakártya, Fényképezőgép, Rádiósmagnó, Hagyományos Fényképezőgép, Házimozi, Elem, Dvd Lejátszó, Szoftver, Mobiltelefon, Fotó, Képkeret, Hangszóró, Fotóelőhívás, Táblagép, Kártyafüggetlen Mobilok