Pipecon Kft., Diósd

Kőbányai út 10.
2049 Diósd
Pest
Telefon:
(23) 381 681 Call
Fax:
(23) 545 051
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

A PVC csőrendszerek előállítása az egész világon egy bevált munka megosztással történik. A nagy internacionális vállalkozások extrudálják a csöveket és fröccsöntik a nagy mennyiségben szükséges széria idomokat.

Cégleírás
Helyi, regionális, vagy országos kisebb - mindenképpen nemzeti - vállalkozások megbízható, igényes kézműves SZABÁSZATI módszerekkel - melegalakítással, fröccs-sajtolással, ragasztással, hegesztéssel és mindezek kombinálásával - készítik az egyedi- vagy kisszériás és speciális idomokat, továbbá elemeket a kivitilezés konkrét helyzeteihez alkalmazkodva és igazodva. Hazai viszonylatban a PIPECON Csőtechnika Kft. 12 éve áll a csatornázás szolgálatában; különleges saját fejlesztésű PVC csőidomaival és aknaelemeivel.
A konfekcionálással előállított ragasztott, fröccs-sajtolt és különlegesen kialakított extrudációs hegesztéssel készült termékeink keresettek a hazai piacon, illetve a nagy csőgyárak exportra is vásárolják. Termékeinket hosszú fejlesztő tevékenység, alapos és körültekintő ellenőrző vizsgálatok, majd minősítő eljárás alapozta meg.
Minden termékünk rendelkezik az OVF által kiadott ALKALMAZÁSI ENGEDÉLY-lyel.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Pipecon Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Kavicsos U. 129.
  2049  Diósd
 2. Diósdi út 72/A
  2030  Érd

 3. Távolság: 3.39 km
  Riminyáki út 39-41.
  2030  Érd
 4. Kinizsi Utca 24
  2040  Budaörs

 5. Távolság: 4.10 km
  Bajcsy-Zsilinszky út 135.
  2030  Érd

 6. Távolság: 4.48 km
  Komáromi U. 22.
  2040  Budaörs

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Szennyvíztisztítás, Építőanyag, Műanyag, Hulladékfeldolgozás, Szelepek, Csapok, Cso és Csoszerelvény, Házi, Szennyvíz Technológia, Nyeregidom, Kgb, Ívidom, Csotechnika, Bekötoakna, Kgab, Csovégelzáró, Kgn, Kgah, Kerticsap Szekrény

Termékek

Zöldterületi csatornafedlapok, Házi bekötőaknák, Csatorna íves tisztitóidomok, Zöldterületi fedlapok, Házi ellenőrző és bekötőaknák