Pr-Telecom Rt., Miskolc

Gózon Lajos U. 11.
3533 Miskolc
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
(46) 413 830 Call
Telefon:
(46) 508 159 Call
Fax:
(46) 508 159
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Közelebb a világhoz, közelebb egymáshoz...
Amint arra a PR-TELECOM szlogenje is utal - cégünk legfőbb törekvése, hogy kábeltelevízió-, internet-, és telefonszolgáltatásával "közelebb hozza a világot", kellemesebbé és tartalmasabbá tegye előfizetői számára a munkát és a kikapcsolódást. Naponta használunk ugyanis telefont, nézünk kábeltévét, vagy szörfözünk a világhálón. Ma már nagyon sok helyen jelen van mindhárom szolgáltatás, melyet sok esetben különböző szolgáltatóknál fizetünk elő, nem tudva azt, hogy a "hármat-egytől" is megkaphatjuk. A PR-TELECOM-nál mindhárom szolgáltatást megrendelve időt és pénzt spórolhatunk meg, és sokkal egyszerűbben intézhetjük ügyeinket.

A kábeltelevízió szolgáltatás mellett szélessávú internet, vezetékes telefon és mobil internet szolgáltatás is elérhető nálunk, így mindenféle érdeklődésű ügyfelünknek biztosítani tudjuk a tartalmas szórakozás és kikapcsolódás lehetőségét.

Cégleírás
Szolgáltatások: kábel Tv, internet, telefon, digitális tv, kórház, Részvénytársaságunk, alaptevékenységét tekintve, jelenleg középvállalkozásnak minősül a műsorelosztó rendszerrel rendelkező cégek között, ugyanakkor a szolgáltatással ellátott lakások számát tekintve a magyarországi kábeltelevíziós piac első 10 szolgáltatója között található. Az általunk végrehajtott beruházásokkal és hálózat vásárlásokkal előfizetőink száma mára megközelíti a 60 ezret. Társaságunk fő célja, hogy Európai színvonalú - térségi távközlési rendszereket hozzon létre.
A szélessávú hálózattal ellátott településeket egymással összekötő infokommunikációs rendszereink az eddig általunk nyújtott analóg és digitális kábeltelevízió, VOIP- telefon, valamint Internet szolgáltatásokon felül zárt láncú privát hálózatok létrehozására, térfigyelő rendszerek gazdaságos kiépítésére és működtetésére, továbbá különböző szintű vagyonvédelmi szolgáltatások beindítására is alkalmasak. Tapasztalataink alapján úgy véljük, hogy az információs társadalom hazai fejlődése a műszakilag, és üzletileg is megfelelő cégeket igényli.
A műszaki felkészültség elsődlegesen azt jelenti, hogy a hálózatokon nem csupán a törvényi előírások minimális feltételeit teremti meg, hanem mindkét irányban a hálózat nagy sávszélessége révén elindítja a nagysebességű olcsó adatátviteli szolgáltatásokat is. Az üzleti felkészültség, pedig azt jelenti, hogy a vállalkozás képes e lehetőség kihasználására a meghatározott üzleti stratégia végrehajtása útján.

Vélemények

zsu.54
3 Csillagok

int.explorer

, 2010. április 21.

nagyon mérges vagyok mert nálam nagyon sürün leáll az intrnet explórer nem tdom miért bár már jeleztem, de sajnos nem változik semmi.köszi.Zsu.

Megjegyzés

, 2010. május 12.

nagyon mérges vagyok én is 1 óra alatt 6 szor áll le az explorer, este 20 óra után pedig lelassul minden, mérgembe ki kapcsolom a gépet, mert használhatatlan, de ezért fizetünk? és ennyit, lehet, hogy hamarosan váltani fogok, mert ez egyre jobban nem tetszik.Lázókné
Stefán Szilvia
4 Csillagok

vélemény

, 2009. december 16.

A családommal már kb. 6-7 éve vagyunk a PR telecom ügyfelei. Mindennel meg vagyunk elégedve. Sok TV csatorna csomag közül lehet választani. Az árak megfelelő mértékűek. A szolgáltatás is jó, bár az intertnet esetében vannak néha fennakadások. Régebben többször előfordult, hogy órákra elment a net, vagy 10 percenként szakadt meg, de mára szerencsére ez nem jellemző. A dunaharaszti ügyfélszolgálaton nagyon kedvesek, készségesek, még akkor is, ha pár nappal határodő után fizetünk be személyesen egy számlát.
Címkék: ## véleményErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Ács Lászlón
1 Csillagok

Sorozat +

, 2009. november 8.

Kérdésem a televizió reklámozza hogy a PR-Teleom előfizetői foghatják a Sorozat + csatornát sajnos mi itt Tarcalon hiába keressük nem találjuk!!
Szappanos József
5 Csillagok

Adáshiba BBC príme

, 2009. július 12.

Ez a hiba több hónapja fenáll!!
Adáshiba BBC príme
Címkék: ## a magyar forditás ráfagy és több napig rajta vanErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Bea0923
1 Csillagok

Kábeltv

, 2009. július 11.

Nem tetszik, rossz minőségű és drága is. Van ettől olcsóbb és jobb minőségű tv is.
Sz. Marianna
1 Csillagok

Közműegyeztetés

, 2009. május 13.

Felháborítónak tartom, hogy egy kapubehajtó kialakításához szükséges (nem érintős)közműnyilatkozatot 6000 Ft.-ért teszik meg!!
Bubu
3 Csillagok

kábel tv

, 2007. december 14.

Sokrétű lehetőség, széles választék, kedvező ár és feltételek. nekünk is ilyen van otthon, kábeltv+internet. Árba jó, gondok néha előfordulnak de nem vészes, megoldják hamar.
Címkék: ## internet# kábel tv# prErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Pr-Telecom Rt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


  1. Távolság: 970 m
    Gózon Lajos U. 11. Irodaépület 2. Emelet
    3533  Miskolc

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Televíziótársaság, Internet szolgáltatás, Kábel Tv, Telefon Szolgáltatások