Praktiker Magyarország Kft. - Győr

Szent Imre út 55.
9024 Győr
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
(96) 514 550 Call
Fax:
(96) 514 560
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
8:00 – 20:00
kedd
8:00 – 20:00
szerda
8:00 – 20:00
csütörtök
8:00 – 20:00
péntek
8:00 – 20:00
szombat
9:00 – 20:00
vasárnap
9:00 – 18:00

Zárva

Nyitvatartási idő Praktiker Magyarország Kft. - Győr

Leírás

A győri Praktiker Áruház 1998-ban kezdte meg működését. Ettől az évtől fogadja új és rendszeresen visszatérő kedves Vásárlóit. Az Áruház 400 férőhelyes parkolójában pénzváltó is helyet kapott, melynek nagy előnye, hogy a külföldi vásárlók még vásárlás előtt könnyen el tudják végezni váltási tranzakcióikat. A vásárlások lebonyolítását több, mint 60 eladó kolléga segíti.
Amennyiben a Vásárló a nálunk vásárolt termékeket szeretné elszállítani, szolgáltatásként igénybe vehető a díjmentes utánfutó kölcsönzés. A frissen belépő dolgozók oktatására az Áruházvezetés nagy hangsúlyt fektet, mely vevőorientációs gyakorlaton és belső számítógépes rendszer megismertetésén alapul. Ezen kívül szállítónkként rendszeres termékismertető oktatást kapnak osztályos dolgozóink, a problémamentes szaktanácsadás, értékesítés érdekében.
Tapasztalt munkatársaink megtanítják, hogyan működik egy nagyáruház, az árubeérkezéstől az értékesítésig.

Cégleírás
Hétfőtől szombatig, reggel 8 órától este 20 óráig, illetve vasárnap reggel 8 órától este 18 óráig várjuk minden kedves Vásárlónkat. Szolgáltatásaink:ajándékutalvány, árucsere, áfa visszatérítés, árgarancia, állványkölcsönzés, büfé, használt elem visszavétel, gépkölcsönzés, hitelügyintézés, hitelkártya elfogadás, ingyenes parkoló, kulcsmásolás, online rendelés, Praktiker Online, törzsvásárlói program, utánfutó kölcsönzés, festékkeverés, tervezőprogramok.

Útvonal

Vélemények

henrietta
3 Csillagok

panasz

, 2011. március 30.

nekemaz áruvalnincs bajomcsaka csempe osztályon lévő egyik fiatalemberrel,a csempe amit kiválasztottunk egy másikcsempe alatt volt,kértük a fiatalembert hogy segitsen,azt a választ kaptuk,hogy nem ezért van itt és a tescoba se pakolják a kocsiba bele az árut a kocsiba.
Andy96
5 Csillagok

vélemény

, 2009. december 14.

Szeretek a Praktikerbe járni mert ott mindent megtalálok amit keresek, és az eladók is nagyon kedvesek. Mindig segítik az embert én nagyon megvagyok vele elégedve és mindig ide fogok járni
_
1 Csillagok

_

, 2009. szeptember 16.

Az osztályokon néha úgy kell összevadászni az eladókat és az is eléggé érdekes hogy minednki mossa kezeit ő nem ehhez az osztályhoz tartozik a veveő meg találja ki hol van amit keres . Azt kéne észreveni ,hogy minden egyes vevő aki amiatt megy el mert nem szolgálják ki akkor vele eggyüt kimegy az áruhás esetleges bevétele is és ha nincs bevétel miből fizetik a dolgozókat ? Ezt kéne észrevenni és minden erővel segíteni mert amikor a kedves eladó azt mondja nem ide tartozom és elmegy a saját zsebéből veszi ki a pénzt ahejett , hogy legalább próbálni hívni valakit vagy másik kollégához fordulni. Mindenki nem tudhat mindent ha bevallja nem bűn , de ha így viszonyul a vevőhoz nem csak tudása pénze sem lessz .
borbély istván
1 Csillagok

áruház

, 2008. szeptember 25.

az eladók nem oda valók a tisztelt budai urral eggyűt.menjenek el inkább kapálni ahhoz értenek
Bóvli Gedeon
1 Csillagok

termékek

, 2008. szeptember 6.

Tele van jobbnál jobb kinai ipar egyszer használatos remek szerszámaival. Szomorú hogy idáig süllyedtünk!!!
Címkék: ## szerszámokErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
ginger
3 Csillagok

praktiker

, 2007. december 26.

nem szeretem a győri praktikert.amikor új házba költöztünk,próbáltunk csempéket és járólapot válogatni,de semmiből nem volt egy kis fürdőszobányi mennyiség,és az eladók se voltak olyan segítőkészek.bár lehet csak pont rosszat fogtunk ki
Címkék: ## barkácsáruház győr praktikerErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Praktiker Magyarország Kft. - Győr részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás


Fizetési lehetőségek

 • Készpénz
 • Maestro
 • MasterCard
 • Visa

Üzletek a közelben

 1. Budai út 41.
  8000  Székesfehérvár
 2. Balatoni út 44-46.
  8000  Székesfehérvár

 3. Távolság: 83.55 km
  Dobogókői út 41
  2500  Esztergom
 4. Rozsnyó Utca 1.
  9700  Szombathely
 5. Malomkő Utca 3.
  2040  Budaörs

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Szerszám, Kéziszerszám, Szerszámgép, Barkácsbolt, Barkács, Barkácsáru, Barkácsszerszám, Szerszámáru, Barkácsgépek, Szerszámbolt, Barkácseszköz, Barkácsolási felszerelés, Barkácsfelszerelés, Praktiker Barkácsáruház, Praktiker, Praktiker Áruház, Használt Elem Visszavétel, Vasáru, Gépkölcsönzés, Festékkeverés, Törzsvásárlói program, Festékáru, Villamossági cikk, Bútor, Nyílászáró, Irodabútor, Építőanyag, Parketta, Szaniteráru, Növény, Háztartási Gépek, Dekorációs kellékek, Állvány kölcsönzés, Parketta kereskedelem, Barkács cikk, Tervezoprogramok, Barkács Kéziszerszámok