Praktiker Magyarország Kft. - Székesfehérvár, Balatoni Út

Balatoni út 44-46.
8000 Székesfehérvár
Fejér
Telefon:
(22) 516 000 Call
Fax:
(22) 516 020
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
8:00 – 20:00
kedd
8:00 – 20:00
szerda
8:00 – 20:00
csütörtök
8:00 – 20:00
péntek
8:00 – 20:00
szombat
9:00 – 20:00
vasárnap
9:00 – 18:00

Nyitva

Nyitvatartási idő Praktiker Magyarország Kft. - Székesfehérvár, Balatoni Út

Leírás

A székesfehérvári második Praktiker áruház megnyitásával a Praktiker életében egy új fejezet kezdődött, hiszen ez az első olyan vidéki magyar település, ahol egyszerre működött két áruházunk. Aki az elmúlt két évben járt nálunk ? márpedig a statisztikák azt mutatják, hogy majdnem minden fehérvári, Fejér megyei és környékbeli legalább egyszer ezt már megtette ?, az láthatta, nagyon jó döntést hozott a Praktiker a Balatoni útra való költözéssel. Büszkék vagyunk arra, hogy a kitűnő eredményeknek részesei lehetünk, és vásárlóink elégedetten távoznak áruházunkból. Akik azonban egy kicsit ismerik a Praktikert, azok tudják, hogy nem nagyon szoktunk ülni a babérjainkon, állandóan új kihívásokat és lehetőségeket keresünk. Jobb teljesítményre sarkallt minket a konkurencia jelenléte, az erős piaci verseny, s nem utolsó sorban a vásárlók, akik egyre több és egyre nagyobb választékra, jobbnál jobb szolgáltatásokra tartottak igényt.

Cégleírás
A Balatoni úton található 7400 négyzetméteres Praktiker áruházban számos szolgáltatás, illetve modern technológia (pl. digitális árcímke) megtalálható üzletünkben, ami mindenki előtt nyitva áll, aki szereti építeni és szépíteni otthonát, környezetét. Nyitva tartás: Hétfő-szombat: 8.00-20.00 Vasárnap: 8.00-18.00.
Idegen nyelvű leírás
We are tradesmen and professionals. The secret to our success is what we do, do it simply for our Customers. Our objective is for them to quickly find what they need: high quality goods at a reasonable price. How do we do that? We save money through our sensible business policy. We incorporate such savings in the price of our products for everyone to find their product at Praktiker that suits their finances and taste.
The secret to Praktiker's success in Hungary is quite simple. Not only our customers but also our co-workers are satisfied. Karl-Heinz Keth Managing Director I have been working for Praktiker since 1985. At first I worked as a store manager, and then I became sales manager for Germany.
In the latter position, I was responsible for 40 stores. In the summer of 1998, I had the opportunity to draw on my experience abroad for the first time: I was offered the management of Praktiker in Hungary, which was being set up at that time.

Útvonal

Vélemények

H.Zoli
1 Csillagok

vásárlás

, 2012. június 9.

Párommal tegnapi napon mélykút szivattyút vásároltunk 10000 ft-ért,amit még aznap kipróbáltunk, de nem müködött jól. Nem szívattyuzta a vizet. Ma reggel párom visszavitte, mivel 3 napon belül kötelesek kicserélni. Csakhogy ők erre nem voltak hajlandók. Beakarták vizsgáltani úgy, hogy csere ezközt nem akartak biztosítani. Azt mondták lehet hogy nem rendeltetésszerüen használhatta, hozzáteszem semmi külsérelmi nyom nem volt rajta, szét sem szedtük. Másfél órás vita és az áruházvető felhívása után végül azt mondták vásárolja le az összeget. Ö vett egy másikat. Mindezt egy 4 éves kisgyermekkel. Mire volt ez jó? Más áruházban hasonló probléma esetén azonnal kicserélik a terméket tapasztalataink alapján! Itt még rendes jegyzökönyvet sem akartak felvenni, hiányosat akartak aláiratni! Azt tanácsolom ne vásároljanak jótállásos terméket Szfvár, balatoni uti áruházban,hasonló esetben menjenek a Fogyasztóvédelemhez! Mi ezek után mindent megteszünk arra, hogy sokan értesüljenek erröl!
Címkék: #felháborodásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
CsLaci
1 Csillagok

Telefon

, 2009. május 30.

Tisztelt Praktiker Árúház Székesfehérvár /Budai út/! Próbáltam Önöket felhívni telefonon a (22)510 840 -es számon, és közel negyed óra kicsengést követően feladtam.... Így a Baumax-hoz mentem, mivel ott a harmadik kicsengésre felvették a telefont és hozzáteszem korrekt tájékoztatást adtak. Tisztelettel: Cs. Laci
Címkék: ## telefon# tájékoztatás# elérhetőségErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Bajai Viki
3 Csillagok

Praktiker

, 2007. december 27.

Többször vásároltunk már itt. Itt vettük a kerti bútorokat, hintaágyat. A kiszolgálás megfelelő volt. Amikor azonban legutóbb egy 4-es lámpát vásároltam, a pénztáros nem adott blokkot, a dobozból pedig hiányzott kettő alkatrész. (Az üzletben ki van írva, hogy semmiféle áru dobozát nem szabad kinyitni; ha ez megtörténik, automatikusan meg kell venni az adott dolgot.) Visszaérve az információs pulttól blokk hiányában el akartak tanácsolni, de jött egy műszaki osztályon dolgozó úr, aki készségesen segített, elnézést kért, és hozta a hiányzó alkatrészt (amit remélhetőleg nem egy másik termék dobozából vett ki).
Címkék: ## szerszám# lakásfelszerelés# barkács# kiegészítőkErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Praktiker Magyarország Kft. - Székesfehérvár, Balatoni Út részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás


Fizetési lehetőségek

 • Készpénz
 • Maestro
 • MasterCard
 • Visa

Üzletek a közelben

 1. Budai út 41.
  8000  Székesfehérvár
 2. Malomkő Utca 3.
  2040  Budaörs

 3. Távolság: 61.01 km
  Mester Utca 87
  1095  Budapest
 4. Bajcsy Zsilinszky Köz 3.
  1065  Budapest
 5. Bécsi út 136.
  1034  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Szerszám, Kéziszerszám, Szerszámgép, Barkácsbolt, Barkács, Barkácsáru, Barkácsszerszám, Szerszámáru, Barkácsgépek, Elektromos gép, Szerszámbolt, Barkácseszköz, Barkácsolási felszerelés, Barkácsfelszerelés, Praktiker Barkácsáruház, Praktiker, Praktiker Áruház, Vasáru, Gépkölcsönzés, Konténeres Díszcserje, Festék, Festékáru, Barkácsközpont, Bútor, Háztartási cikkek, Nyílászáró, Építőanyag, Parketta, Szaniteráru, Növény, Háztartási Gépek, Műtrágya, Dekorációs kellékek, Parketta kereskedelem, Barkács cikk, Autófelszerelési termékek, Kertészeti eszközök, Tervezoprogramok, Barkács Kéziszerszámok