Reintex Kft., Szolnok

Thököly út 85.
5000 Szolnok
Jász-Nagykun-Szolnok
Telefon:
(56) 423 126 Call
Telefon:
(56) 424 455 Call
Fax:
(56) 424 743
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 21 nappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Tevékenységünk : textiláruk, katonai ruházati termékek és kiegészítők exportja, importja, nagy- és kiskereskedelme. A cég által forgalmazott termékek nagy keresletnek örvendenek. Mint köztudott, a katonai ruházati termékek erős igénybevételre tervezettek és komoly minőségvizsgálati ellenőrzések mellett gyártottak.

Cégleírás
Ezek a termékek keresettek, mint munkaruhák, de igen népszerűek a fegyveres testületek, vadászok, horgászok, vagyonőrök, természetjárók és a szabadban foglalatoskodók között. Egyik jelentős tevékenységünk a katonai feleslegek forgalmazása. A készletek gyakori forgása miatt, és a beszerzések esetleges jellegéből adódóan ezek nehezen bemutatható termékek. Ha részletesebb információra van szüksége, keresse az akciók újdonságok, vagy börze oldalunkat.
Idegen nyelvű leírás
Reintex LTD established on 17th March, 1997. Our activity: textile clothes, export and import of military clothes & accessories, wholesale and retail. Our base is in Szolnok 85 Thököly Str. Customers like our articles so much.
Everyone knows that military clothings designed for high requisition and produced serious quality controls. These articles are in demand like by working clothes but so popular among armed forces, hunters, anglers, security guards, tourists& hikers. One of our important activity is sale of military surplus.
Presentation of these items is complicated because their frequent trade and supply character.

Vélemények

Nagy Dani
5 Csillagok

Vélemény

, 2009. június 30.

Az az igazság, hogy a reintexről csak jókat tudok mondani, mivel a boltosok udvariasak és segítőkészek mindemellett az árak is kedvezőek!

Írjon véleményt a(z) Reintex Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Ametiszt Ásványbolt - Tiszavidék Áruház
  5000  Szolnok
 2. Ady Endre út 15.
  5000  Szolnok

 3. Távolság: 2.20 km
  Ady E. Ut 20.
  5000  Szolnok

 4. Távolság: 2.21 km
  Tófenék út 11
  5000  Szolnok

 5. Távolság: 2.21 km
  Sólyom út 3.
  5000  Szolnok

 6. Távolság: 2.34 km
  Szapáry U. 15.
  5000  Szolnok

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Webáruház, Függőágy, Ruházati termék, Párna, Takaró, Textiláruk, Hálózsák, Álcaháló, Hordágy, Moszkitóháló, Zuhany Sátor, Katonai ruházati termékek, Hálózsáktok

Termékek

Bakancs, Kabát, Katonaruha, Mellény, Pulóver