Sága Foods Zrt., Sárvár

Soproni U. 15.
9600 Sárvár
Vas
Telefon:
(95) 336 101 Call
Telefon:
(95) 336 000 Call
Telefon:
(95) 520 088 Call
Telefon:
(95) 520 027 Call
Fax:
(95) 321 822
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 11 nappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Sárváron a baromfifeldolgozás közel 80 éves múltra tekint vissza. A vállalat történetének egyik legkiemelkedőbb, jelenleg is tartó szakasza azonban az 1992-es évvel kezdődött.

Cégleírás
Baromfifeldolgozás, értékesítés, továbbfeldolgozott baromfitermékek gyártása, mezőgazdasági tevékenység, állati takarmány termesztés, nyomdaipar, Márkanév: SÁGA

Gazdasági információk

Közösségi adószám
11301109-2-44
TEÁOR kód
1012 - Baromfihús feldolgozása, tartósítása

Vélemények

Dr. Laci
2 Csillagok

vélemény

, 2010. október 15.

szeretem a Sága termékeik de jobb lenne a minőség ha a dolgozókat is megfizetnék normálisan
Manyimama
5 Csillagok

Sága

, 2009. december 17.

A Sága termékei véleményem szerint kiválóak. Jó minőségűek egytől egyig. A család kedvence a Sága füstli, a kis unokáim pillanatok alatt eltűntetik a tányérjukról a virsli karikákat és többnyire még kérnek repetát. A kilóra kapható virsliket nem igazán szeretjük, igaz az ára jóval alacsonyabb a sága termékeinél, viszont a minősége is mélyen alatta van. A Sága termékek ára magasabb, de a minőségük is vitathatatlanul jobb mint a nevenincs társaié. Ha tehetem mindíg Sága termékeket választok a boltokban, ajánlani tudom.
Címkék: ## virsli# ságaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
imike0719
5 Csillagok

sága

, 2009. december 11.

mindegyik terméke nagyon finom és elérhetőek az árai is ha tehetem ezt vásárolom Nagyon szeretjük a Sága termékeket jó fött ételbe is pl a virslis krumplileves ebből a termékből elkészitve a kedvence a fiamnak:) de simán megfőzve a virslit is imádja reggelire és nyugodtan adom neki mert tudom hogy jó minőségűt fogyaszt de szoktunk csinálni rakott krumplit is és az is finom a füstliből vagy a sajtliból is nagyon apának is ez a kedvence:)és nekem is renteget fogyasztunk belőle
imike0719
5 Csillagok

minőség

, 2009. december 11.

mindegyik terméke nagyon finom és elérhetőek az árai is ha tehetem ezt vásárolom Nagyon szeretjük a Sága termékeket
mamo165
4 Csillagok

sága

, 2009. december 10.

hát ha ezt veszem a fiamnak nyugodtabb vagyok hogy nem adok neki roszat mert a többi olcsobb virslinek elég kétes kinézete van mellesleg ez a kedvence és elégedett is vagyok vele
Sz Martin
5 Csillagok

Sága

, 2009. december 10.

Nagyon szeretem a Sága termékeket, itthonra gyakran vesz anyum mindenféle finom felvágottakat, de az én kedvencem a Füstli. Roppanós, ízletes, pont olyan, amilyennek lennie kell! Még apum is szereti, pedig ő nagyon nem szereti a virsliket! Szilveszterkor az ételben a legfőbb szerepet a Sága-féle virslik kapják. A csomagolása feltűnő, rögtön meglátni a polcokon. Hosszú eltarthatóságú idejűek, ezért egyszerre többet is meg lehet vásárolni belőle.
Címkék: ## hús# virsli# füstli# sáaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Treczkó Kitti
5 Csillagok

Sága

, 2009. december 10.

Csak is kizárólag sága termékeket vásárolunk, mert azt biztosra tudom, hogy megbízható és finom! Főtt ételbe és hidegen (reggelire) is kiváló, ízletes. Ezt igazolja az én kis válogatós 2 évesem! :)
Címkék: ## felvágott# virsli# ságaErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
cicur82
5 Csillagok

Sága

, 2008. február 15.

Nagyon finom és jó minősgű termékiek vannak a ságának.Pároméknál szoktunk nagyon sokat reggelire megenni.Otthon már ritkábban,de hihetetlen finomak.Virslit ritkábban szoktunk venni,mert azért nem a legolcsóbb kategória,ami jó ugye azt meg is kell fizetni.Nemrégen sőt egyre sűrűbben hallom,hogy volt a ságával nyereményjáték nekem sikerült erről is lemaradnom,hogy megismerhettem volna mégjobban a sága termékeit.Sága sajtos párizsi nagyon finom kitűnően van elkészítve.Mindenkinek csak ajánlani tudom a sága termékeit,de én úgy gondolom,hogy ez a márka nagyon megállja a helyét az élelmiszer piacon vagyis a kereskedelemben.
Címkék: ## élelmiszer;szalámi;virsliErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Évike69
5 Csillagok

Sága

, 2007. december 28.

Nagyon szeretjük a Sága termékeket, ma ia Sága pulykamell volt sajttal töltve, ami ízlet mindenkinek! Kiváló termékük még a füstli.
Címkék: ## füstli# selyemsonka# pulykamellErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
ordoglakat
5 Csillagok

Sága Foods Zrt.

, 2007. december 28.

A Sága virsli az egyetlen, melyet családunk minden tagja szeret. Van akinek a Sajti, másnak a Füstli jön be jobban. De nagyon sok olyan tésztás ételt is főzök, melynek elengedhetetlen alapanyaga a virsli. Szilveszterkor is szeretem ezt főzni, de csak a saját zacskójában.
Címkék: ## húsáru# felvágott# húsipar# virsliErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Sága Foods Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás

Vélemények


Facebook


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 520 m
  Laktanya U.8.
  9600  Sárvár

 2. Távolság: 1.40 km
  Rábasömjéni U. 129.
  9600  Sárvár
 3. Ady Endre U. 10.
  9631  Hegyfalu

 4. Távolság: 15.57 km
  Szent Imre Herceg U. 14/A
  9751  Vép

 5. Távolság: 17.68 km
  Pápai Utca 24
  9500  Celldömölk
 6. Pápai út 24.
  9500  Celldömölk

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Élelmiszeripar, Húskészítmény, Élelmiszergyártás, Élelmiszer Nagykereskedelem, Húsfeldolgozás, Húsipar, Sonka, Húsipari termék, Párizsi, Lédig Élelmiszer, Hús, Baromfihús, Baromfiipar, Sajt, Baromfifeldolgozás, Gyorsfagyasztott termék, Felvágott, Élelmiszer, Gyártás, Húsáruk, Forgalmazás, Értékesítés, Nyomdaipar, Termékek, Élelmiszeripari, Kolbász, Húsipari, Virsli, Védogázas Élelmiszer, Elosütött Élelmiszer, Elohutött Élelmiszer, Elohutött húsipari termék, Májas, Pulykamell, Term, Fott Húskészítmény, Elosütött termék, Lédig termék, Továbbfeldolgozott Baromfitermékek gyártása, Panírozott Húskészítmény, Füstölt Párizsi, Panírozott termék, Pácolt Pulykamell, Szeletelt Sonka, Marinádozott Rúdáru, Elohutött termék, Panírozott Élelmiszer, Elosütött Gyorsfagyasztott készítmény, Pácolt Ízesített Pulykamell, Állati Takarmány Termesztés, Márkanév Sága, Védogázas termék, Mezőgazdasági Tevékenységek

Termékek

Baromfihús-készítmény