Sanner Hungária Kft., Budapest

Haraszti út 38/A.
1239 Budapest - XXIII. KER.

Telefon:
(1) 289 2060 Call
Fax:
(1) 289 2070
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

A Sanner csoport magyarországi forgalma éves szinten négy millió Euro-t ér el. Kb. 70 munkatársat foglalkoztatunk. Gépparkunk 10 db 90-250 kN teljesítményű fröccsöntő gépből, 7 db a harmonikagyártáshoz nélkülözhetetlen fröccsfúvó gépből, 4 db a szárítóanyag feldolgozást végző töltőgépből, valamint 4 szerelő automatából áll. A Sanner vezetési stílusát a célorientált irányítás határozza meg. A célokat a helyi és a központi irányítás határozza meg, azzal a céllal, hogy megfeleljünk a nemzetközi és a magyar piacok és vevők igényeinek A vevőinkkel együtt fejlesztjük a lehetséges termék-rendszereket az egészségügyi szektor részére, az ötletektől a megvalósításig, a konstrukciótól a termelésig.
Ehhez kiterjedt technikai szolgáltatásokat nyújtunk, a termékfejlesztés, prototípus elkészítés, automatizáció, fröccsöntés, szerelés csomagolás és a logisztika területén. Ezt a hatékony projektmanagement támasztja alá, amelynek célja, hogy a vevők részére előnyöket biztosítson. A kereskedelmi igények kielégítése szervesen kapcsolódik a szolgáltatási rendszerünkhöz. Mi nem beszélünk a minőség-ről, hanem biztosítjuk azt! A Sanner csoport minőségbiztosítása nem csak a termékekre öszpontosít. Amikor a "Minőség"-ről beszélünk minden üzleti tevékenység a figyelem középpontjába kerül.
A Sanner Excellent System alkotja meg a keretét a tevékenységnek, amelyek a folyamatok vevőorientáltságát biztosítják. A vállalati stratégia az egyértélmű jövőkép eredményeként kifejlesztett és meghatározott központi feladatok leírása. A folyamatokat a különböző tevékenységet folytató csoportok tapasztalatai irányítják és fejlesztik. Igy a fejlődések a szervezet kikövezett útjain keresztül haladnak és a fejlődő képességeket használjuk a vevői előnyök biztosításához. A folyamatokat felosztjuk elsődleges folyamatokra, amelyeket a vevői igények irányítanak és másodlagos folyamatokra amelyek az előzőeket hivatottak támogatni.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Sanner Hungária Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 1.26 km
  Ócsai út 1-3.
  1239  Budapest
 2. Ócsai út 5.
  1239  Budapest

 3. Távolság: 1.36 km
  Ócsai út 6.
  1239  Budapest

 4. Távolság: 3.08 km
  Széchenyi U. 32.
  2330  Dunaharaszti
 5. Jedlik Ányos U. 24
  2330  Dunaharaszti

 6. Távolság: 3.80 km
  Helsinki út 105.
  1238  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Csomagolástechnika, Csomagolóanyag, Automatizáció, Prototípus, Forgalmazás, Készítés, Automatizálás, Gyártása, Gyógyszeripar, Fröccsöntés, Termékfejlesztés, Záró Elem

Termékek

Műanyagipari termék