Starkl Kert Kft., Szombathely

Csók István U. 9.
9700 Szombathely
Vas
Telefon:
(94) 321 647 Call
Telefon:
(94) 329 700 Call
Fax:
(94) 310 955
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Nagy választékban találhat nálunk díszcserjéket, díszfákat, évelőket és gyümölcsfákat. Ezen felül bő fajtaválasztékban találhatóak szobanövények és egyéb kerti kiegészítők is. Kertészeink mindenkor az Önök rendelkezésére állnak.

Cégleírás
Növény csomagküldő szolgálat, gyümölcs, dísznövény évelők, örökzöldek, virághagymák, balkon és dézsás növények, kerti tó felszerelések értékesítése

Vélemények

Papp Zsuzsanna
1 Csillagok

döbbenet

, 2013. május 11.

Gyakorlatilag egyetlen ép-egészséges növény sem érkezett, silány komposztálóba való termékek 23ezerért.
germán lászlóné
1 Csillagok

rekamáció

, 2010. május 4.

nem vagyok megelégedve a növényeikkel.nagyot csalódtam,pedig évek óta rendeltem.2009.ben rendelt7 féle áruból4féle nemmaradtmeg károm 6260ft azidén 02 01én rendeltárut ezért lemontam6260ft lett volna de lemodás elfogadása után kiküldtékamiért 8268 ft-ot akartak kérni.most igazán nem csak az áruban,de acégben is csalódtam.
Címkék: ## áru és cég minőségErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Tóth József János
4 Csillagok

értékelés

, 2010. február 10.

Már többször rendeltem a STARKL kertészettől, megfogantak, szépek.Kb. 3 éve rendeltem mandarinfát, és amikor termőre fordult citrus kb dió nagyságú, még a citromnál is savanyúbb gyümölcs termett.(a növénnyel küldött mandarin fényképe gyönyörű volt) Ugyanakkor narancsfát is kaptam, mely már terem, de tavaly tavasz óta most kezd sárgúlni. Ha valakinek van kedvező tapasztalata, szívesen venném, esetleg mandarin hajtást oltásra, vagy valódi gyümölcsfát eladna megvenném. Kiváncsi vagyok a téltűrő banánfára (-20 fokot is kibirna.) Most még üvegházban van 3-ik éve. Még nem tudom mokor fog teremni.Kivi fát is kaptam, talán ez évben terem. (3.ik éves)A kapott gyümölcsfák szépen nőnek, szépek. Ha valaki már többtapasztalattal rendelkezik, írjon a tothur@gmail.com E-mail-ra Köszönettel üdvözlöm a kertbarátokat: Tóth József
Címkék: ## kertbarátErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Jutka
5 Csillagok

starkl

, 2009. december 22.

Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a kertészettel. Nagyon szép dísznövényei, gyümölcsfái stb. vannak. Már többször vásároltunk itt különböző növényeket. Legutoljára orchideát ami nagyon szép és még a mai napig virágzik. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a kertészetet.
Címkék: ## kertészetErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Takácsné Szalay Erika
4 Csillagok

starkl

, 2009. december 11.

Többször vásároltam már személyesen is az árudában és szerencsére semmi gond nem volt a növényekkel sokáig virágoztak és díszítették az ablakaimat:)!
Brezovay Orsolya
4 Csillagok

Starkl

, 2009. december 10.

Többször rendeltem már tőlük és mindíg jó minőségű virágokat kaptam.Pontos tájékoztatás az áru küldésével esetleges pótlásával kapcsolatban.
Címkék: ## katalógus# dísznövényErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Omischl Erika
5 Csillagok

Szeder

, 2008. augusztus 9.

Családunk nagy gyümölcsrajongó, kertünkben minden fajta megtalálható. A legbüszkébbek a tövis nélküli szederre vagyunk, mely folyamatosan hozza hatalmas szemű terméseit. A növényt a Starkl Kerttől rendeltük még évekkel ezelőtt. Azon kívül, hogy tavasszal visszametszük, semmiféle törődést nem igényel, mégis csodájára járnak az ismerősök. Ezúton is köszönöm a cég munkáját!
Címkék: ## tövis nélküli szeder# hatalmas# elégedettErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Papp Krisztián
5 Csillagok

selejt növény

, 2008. április 19.

Én mint disznövény-kertész nem vagyok megelégedve a növény minőségével, mert nincs gyökere. Hozzáteszem a bazsalikomfáról van szó.Ha ezt a hibát nem orvosolják mihamarabb akkor fontos vevőt veszitenek!!! Papp Krisztián Szabadkigyós
Molnár istvánné
5 Csillagok

starkl

, 2008. április 2.

nagyon megvagyok a céggel elégedve minden amit hoztak jó
HEVESI ANDRÁSNÉ
3 Csillagok

FELHÍVÁS

, 2008. március 28.

RÉGI TÖRZSVÁSÁRLÓJUK VAGYOK,MINDIG ELÉGEDETT VOLTAM,AZONBAN AZ UTOLSÓ SZÁLLÍTÁSUK KOMOLY CSALÓDOTTSÁGOT OKOZOTT!KOMOLY MINŐSÉGI KIFOGÁSOKAT REJTETT MAGÁBAN.MOST CSALÓDTAM ELLÖSSZÖR REMÉLEM,HOGY TÖBBET NEM FORDUL ELŐ ILYEN GOND!!!
Címkék: ## minőségi kifogásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Starkl Kert Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás

Vélemények


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 4.22 km
  Hunyadi út 5-7
  9700  Szombathely

 2. Távolság: 4.51 km
  Pálya Utca 5
  9700  Szombathely

 3. Távolság: 6.72 km
  Erkel Ferenc U. 58.
  9700  Szombathely

 4. Távolság: 9.80 km
  Péterfy Sándor U. 42.
  9739  Nemescsó

 5. Távolság: 18.32 km
  Kossuth U. 77.
  9774  Sorkifalud
 6. Széchenyi U. 69.
  9754  Pecöl

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Virághagyma, Növénytermesztés, Posta, Gyümölcs, Webáruház, Futárszolgálat, Kertészet, Virág, Importor, Csomagküldés, Növény, Vágott Virág, Szivattyútechnika, Vágott, Örökzöldek, Élő, Élő Növény, Starkl, Dísznövény Évelok, Növény Csomagküldo szolgálat