Starkl Kert Kft., Szombathely

Csók István U. 9.
9700 Szombathely
Vas
Telefon:
(94) 321 647 Call
Telefon:
(94) 329 700 Call
Fax:
(94) 310 955
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

Nagy választékban találhat nálunk díszcserjéket, díszfákat, évelőket és gyümölcsfákat. Ezen felül bő fajtaválasztékban találhatóak szobanövények és egyéb kerti kiegészítők is. Kertészeink mindenkor az Önök rendelkezésére állnak.

Cégleírás
Növény csomagküldő szolgálat, gyümölcs, dísznövény évelők, örökzöldek, virághagymák, balkon és dézsás növények, kerti tó felszerelések értékesítése

Vélemények

Papp Zsuzsanna

döbbenet

, 2013. május 11.

Gyakorlatilag egyetlen ép-egészséges növény sem érkezett, silány komposztálóba való termékek 23ezerért.
germán lászlóné

rekamáció

, 2010. május 4.

nem vagyok megelégedve a növényeikkel.nagyot csalódtam,pedig évek óta rendeltem.2009.ben rendelt7 féle áruból4féle nemmaradtmeg károm 6260ft azidén 02 01én rendeltárut ezért lemontam6260ft lett volna de lemodás elfogadása után kiküldtékamiért 8268 ft-ot akartak kérni.most igazán nem csak az áruban,de acégben is csalódtam.
Címkék: ## áru és cég minőségErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Tóth József János

értékelés

, 2010. február 10.

Már többször rendeltem a STARKL kertészettől, megfogantak, szépek.Kb. 3 éve rendeltem mandarinfát, és amikor termőre fordult citrus kb dió nagyságú, még a citromnál is savanyúbb gyümölcs termett.(a növénnyel küldött mandarin fényképe gyönyörű volt) Ugyanakkor narancsfát is kaptam, mely már terem, de tavaly tavasz óta most kezd sárgúlni. Ha valakinek van kedvező tapasztalata, szívesen venném, esetleg mandarin hajtást oltásra, vagy valódi gyümölcsfát eladna megvenném. Kiváncsi vagyok a téltűrő banánfára (-20 fokot is kibirna.) Most még üvegházban van 3-ik éve. Még nem tudom mokor fog teremni.Kivi fát is kaptam, talán ez évben terem. (3.ik éves)A kapott gyümölcsfák szépen nőnek, szépek. Ha valaki már többtapasztalattal rendelkezik, írjon a tothur@gmail.com E-mail-ra Köszönettel üdvözlöm a kertbarátokat: Tóth József
Címkék: ## kertbarátErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2010. március 22.

A Starkl kertészettől 6 éve vásárolt napos helyre, savanyú talajba ültetett, öntözött, sok hajtást és egészséges levelet hozó önporzó kiwi fa tavasszal sok virágot hoz, de nem érleli be a termést, csak diónyi kemény bogyók lesznek rajta. A Starkl-nak már jeleztem, de nem válaszoltak az észrevételemre.
Jutka

starkl

, 2009. december 22.

Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a kertészettel. Nagyon szép dísznövényei, gyümölcsfái stb. vannak. Már többször vásároltunk itt különböző növényeket. Legutoljára orchideát ami nagyon szép és még a mai napig virágzik. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a kertészetet.
Címkék: ## kertészetErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Takácsné Szalay Erika

starkl

, 2009. december 11.

Többször vásároltam már személyesen is az árudában és szerencsére semmi gond nem volt a növényekkel sokáig virágoztak és díszítették az ablakaimat:)!
Brezovay Orsolya

Starkl

, 2009. december 10.

Többször rendeltem már tőlük és mindíg jó minőségű virágokat kaptam.Pontos tájékoztatás az áru küldésével esetleges pótlásával kapcsolatban.
Címkék: ## katalógus# dísznövényErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Omischl Erika

Szeder

, 2008. augusztus 9.

Családunk nagy gyümölcsrajongó, kertünkben minden fajta megtalálható. A legbüszkébbek a tövis nélküli szederre vagyunk, mely folyamatosan hozza hatalmas szemű terméseit. A növényt a Starkl Kerttől rendeltük még évekkel ezelőtt. Azon kívül, hogy tavasszal visszametszük, semmiféle törődést nem igényel, mégis csodájára járnak az ismerősök. Ezúton is köszönöm a cég munkáját!
Címkék: ## tövis nélküli szeder# hatalmas# elégedettErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2009. november 23.

Rendszeresen kapom a katalógust,ami nagyon szép és tetszetős.Néha rendelek is belőle és általában elégedett vagyok a kézhez kapott küldeménnyel.Volt,hogy nem azt kaptam amit rendeltem ,vagy hibás volt a növény,amit pótoltak és elnézést kértek a hibáért!Ami nekem nem tetszik az az,hogy különböző nyereményjátékokkal próbálnak megrendelőket toborozni!
Papp Krisztián

selejt növény

, 2008. április 19.

Én mint disznövény-kertész nem vagyok megelégedve a növény minőségével, mert nincs gyökere. Hozzáteszem a bazsalikomfáról van szó.Ha ezt a hibát nem orvosolják mihamarabb akkor fontos vevőt veszitenek!!! Papp Krisztián Szabadkigyós
Molnár istvánné

starkl

, 2008. április 2.

nagyon megvagyok a céggel elégedve minden amit hoztak jó
HEVESI ANDRÁSNÉ

FELHÍVÁS

, 2008. március 28.

RÉGI TÖRZSVÁSÁRLÓJUK VAGYOK,MINDIG ELÉGEDETT VOLTAM,AZONBAN AZ UTOLSÓ SZÁLLÍTÁSUK KOMOLY CSALÓDOTTSÁGOT OKOZOTT!KOMOLY MINŐSÉGI KIFOGÁSOKAT REJTETT MAGÁBAN.MOST CSALÓDTAM ELLÖSSZÖR REMÉLEM,HOGY TÖBBET NEM FORDUL ELŐ ILYEN GOND!!!
Címkék: ## minőségi kifogásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Starkl Kert Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás

Vélemények


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 3.47 km
  Semmelweis Ignác U.8.
  9700  Szombathely
 2. Zanati út 5/A
  9700  Szombathely
 3. Hunyadi U. 43.
  9700  Szombathely

 4. Távolság: 4.94 km
  Bethlen Gábor U. 4.
  9700  Szombathely
 5. Rómer Flóris U. 2.
  9730  Kőszeg

 6. Távolság: 17.92 km
  Vasút U. 5.
  9774  Gyanógeregye

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Futárszolgálat, Csomagküldés, Posta, Gyümölcs, Webáruház, Növénytermesztés, Kertészet, Virág, Importor, Növény, Vágott Virág, Szivattyútechnika, Vágott, Örökzöldek, Virághagyma, Élő, Élő Növény, Starkl, Dísznövény Évelok, Növény Csomagküldo szolgálat