Swinger Dreamland, Budapest

Gitár Utca 11.
1105 Budapest

Telefon:
(20) 250 6886 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

A dreamland excluzív környezetében 420 nm-en lehetőséged nyílik hogy párokkal, hölgyekkel, urakkal felhőtlen kikapcsolodás, szórakózás mellett hódolj a szabad szerelem adta gyönyörnek. Kötöttségek nélkül, kízárólag csak szimpátia alpján. Különleges helyiségekben (szado-mazo, kukkoló, tükör, sötét, festmény, zárható), barátságos társaságban tölthetsz el egy erotikus estét.

Cégleírás
Klubunkat abból a célból hoztuk létre, hogy teret biztosítsunk a swinger életforma kedvelőinek. A Dreamland exkluzív környezetében közel 600m2-en lehetőség nyílik arra, hogy párokkal, hölgyekkel és urakkal felhőtlen kikapcsolódás és szórakozás mellett hódolj a szabad szerelem adta gyönyörnek, kötöttségek nélkül, kizárólag szimpátia alapján. Klubunkat abból a célból hoztuk létre, hogy teret biztosítsunk a swinger életforma kedvelőinek. A Dreamland exkluzív környezetében közel 600m2-en lehetőség nyílik arra, hogy párokkal, hölgyekkel és urakkal felhőtlen kikapcsolódás és szórakozás mellett hódolj a szabad szerelem adta gyönyörnek, kötöttségek nélkül, kizárólag szimpátia alapján.
Idegen nyelvű leírás
We founded our club (wich is situated in the 10 th district) in the year of 2001 with the purpose of giving a chance to those who fancy Swinger way of life. On more than 400 m2 there are smokers and non-smokers rooms, Sado-Mazoroom, a dance floor, and a number of special rooms at your disposal ( a peep room, a mirror room, a dark room, a paint-room, and a lockable room). There is a great opportunity for men an women to spend a few wonderful hours in convenient circumstances to enjoy the beauty of FREE LOVE, without any obligations, on the basis of sympathy mutual.

Vélemények

Kataa
5 Csillagok

dreamland

, 2012. március 7.

Fantasztikus egy hely. A 18 évestől a 70 évesig mindenki van. A vékonytól a kövérig, magas, és alacsony. És rengetegen. Onnan még soha nem jöttem haza élmény nélkül!
bali
4 Csillagok

hely

, 2011. január 21.

nagyon jó hely...csak kevés a 20éves...inkább 30-tól felfelé....

Írjon véleményt a(z) Swinger Dreamland részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 3.20 km
  Fő Utca 22.
  1191  Budapest

 2. Távolság: 3.37 km
  Xiv. Ker.Vezér Utca 74
  1142  Budapest

 3. Távolság: 3.40 km
  Népligeti út 2.
  1101  Budapest
 4. Százados út 3-13
  1088  Budapest

 5. Távolság: 3.65 km
  Petőfi U. 60.
  1196  Budapest

 6. Távolság: 3.90 km
  Ix.Ker.Üllői út 111
  1091  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Szórakozóhely, Night Club, Szórakozás, Swinger, Erotikus Show, Wellness, Klub, Fehérnemű, Társkeresés, Erotika, Swing, Partnerkeresés, Privát Rendezvények, Erotikus Ruhák, Erotikus klub, Erotikus Társkereső