Szabó Kerttechnika Kft -Veszprém

Budapest út 17.
8200 Veszprém

Telefon:
(88) 420 099 Call
Telefon:
(88) 568 800 Call
Fax:
(88) 420 099
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
8:00 – 17:00
kedd
8:00 – 17:00
szerda
8:00 – 17:00
csütörtök
8:00 – 17:00
péntek
8:00 – 17:00
szombat
8:00 – 12:00
vasárnap
Zárva

Zárva

Nyitvatartási idő Szabó Kerttechnika Kft -Veszprém

Leírás

A Szabó Kerttechnikát Szabó László - a jelenlegi cégvezető - alapította 1989 áprilisában, Veszprémben. A cég kezdetben mezőgazdasági kisgépek javításával foglalkozott, majd az igények bővülésével a tevékenységi kör kiegészült a szervizen keresztüli alkatrész kereskedelemmel is. Mivel a 90-es évek elején a kereslet hirtelen megnövekedett a kertészeti és erdészeti kisgépek iránt - tudatos piackutatást követően - a cég 1994-ben megnyitotta első "igazi" szaküzletét Sümegen, ahol a kerti kisgépek, motorfűrészek és alkatrészek forgalmazásán túl a kerti gépek javítására is jelentős igény mutatkozott. A kereslet további folyamatos növekedése lehetővé tette, hogy Veszprémben is megnyissuk üzletünket, amelyre 1995-ben került sor.

Cégleírás
Már két telephelyen is beigazolódott, hogy a cég jó irányba halad. A folyamatos árukészlet-, választék- és technikai fejlesztés, a megbízható és kimagasló minőséget garantáló neves márkák képviselete, valamint a szolgáltatások egyre magasabb szintű művelése találkozik a megrendelők igényével, és hosszú távú stabilitást eredményez. A vevői elégedettség és a tudatos marketingmunka gyorsan növelte a cég ismertségét már nemcsak a két településen, hanem dunántúl-, sőt országszerte is. A Szabó Kerttechnika elképesztő fejlődési ütemet vett fel.
Az árukészlet rohamos bővülése mellett sorba nyíltak az újabb és újabb üzletei, és szervizei. 1997-ben Zirc, 1999-ben Tapolca, 2001-ben Balatonfüred és 2002-ben Várpalota városokban.(Kirendeltségeink pontos adatait az Elérhetőségeink oldalon talája meg.) 2003 emlékezetes év a Szabó Kerttechnika történetében, hisz ebben az évben, áprilisban nyitottuk meg "7. üzletünket", ami nem más, mint az első virtuális üzletünk, a Kerttechnikai On-line Áruház, amit ezen a honlapon talál meg.
Az On-line Áruházban lévő termékek valóságos készleteink válogatott részét képezik, figyelembe véve a termékek szezonalitását is.

Útvonal

Gazdasági információk

Közösségi adószám
14462715-2-19
TEÁOR kód
4752 - Vasáru, festék, üveg kiskereskedelem

Vélemények

Patkós Gábor
5 Csillagok

Köszönet

, 2012. július 29.

Ezúton szeretném meg köszönni a gyors ügyintézést,a kedvességüket,a megértésüket egy 70 éves öregfiú rigolyáival szemben.Kivánok az országunkban nagyon nagyon sok olyan embert mint amilyenek Önök,nem lenne a magyar ember ennyire érzéktelen, hanem a kötelező mosoly helyében újra visszatérna az öszinte öröm. A reklamációmat-ami nem az Önök hibája-is pillanatok alatt intézték el.Az E-mail-em elküldése után 15 percen belül már el lett intézve és megkaptam telefofon a visszaigazolást.Köszönöm a munkájukat és kivánok Önöknek még nagyon sok vevőben gazdag éveket.
Címkék: #Elekromos fünyiróErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Szabó Kerttechnika Kft -Veszprém részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás


Fizetési lehetőségek

  • Készpénz
  • MasterCard
  • Visa

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Üzembehelyezáse Karbantartási, Díjmentes Összeszerelése, Üzemeltetési Szaktanácsadás