Szent György Security Kft., Páty

Dózsa Gy. U. 6/B
2071 Páty
Pest
Telefon:
(23) 555 343 Call
Fax:
(23) 344 743
Weboldal:
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Leírás

Vagyonvédelem területén tevékenykedünk.

Cégleírás
Társaságunk a Szent György Security Kft. tulajdonosai és vezető tisztségviselői több éves tapasztalattal rendelkeznek a vagyonvédelem területén. 2000. februárban saját tőkéből társaságot alapítottak, az addigi tapasztalataikat így próbálták a vagyonvédelem területén kamatoztatni.
Az elmúlt években több szempontból is próbáltunk megfelelni a növekvő követelményeknek, vevői véleménykérsek során a vezetőség kutatja szolgáltatásunkkal kapcsolatos új igényeket, melyeket folyamatosan beépítünk rendszerünkbe. Az elért eredményeink alapján társaságunk távfelügyeleti rendszert, járőrszolgálatot működtet a Zsámbéki-medence területén, Budakeszin, Budaörsön, Törökbálinton, és Bicskén, valamint környékén, összesen három városban és tizennyolc községben, valamint kb. 120 fővel lát el őrzés-védelmi feladatot.
Társaságunk célja, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások minősége, szakmai színvonala megfeleljen a szerződésben vállalt kötelezettsé-geinknek, a megrendelőink elvárásainak.

Vélemények

Balogh István 66

munka fizetés

, 2012. október 27.

9 Tisztel uraim kihez forduljak 6 kiskoru gyereket nevelek albérletben vagyunk dolgoztam mint bitonsági őr a 48sz.spárban napi 13-14 órát 22napot 1nap pihenővel és nem fizeték ki van munka szerződésem is a szent győrgy security megbizásában de a mercawa securitytől T.Z nevezetü ur elenőrzésével és ő igérte 2012 10 15-ével ki fizet de a mai napig nem kaptam egy fillért se kérem segitsen aki tud csak azt kérem amiért megdolgoztam tiszt: Balogh István
Címkék: #ki tud segiteni????Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2012. október 29.

Sajnos akik a Buda-i Sparokban dolgoztak csak ígéretet kaptak amitől éhen halnak a dolgozok és családtagjaik. Fizetést nem kaptak 1,5 hónapja! Segítség még nem érkezett úgy hallottam.De a TV2 elkísérte a feljelentőket a BRFK-ra. Talán lesz belőle valami.Esetleg fizetés????
Koczka János

Kézbesítés

, 2009. április 27.

2009. 04. 14-e óta van náluk a Sodexho Pass Internet utalványom. Ma 27-e van. Nem hívnak, nem jönnek, nem hozzák, nem veszik fel a telefont. Ezt eljátszották márciusban is.
Címkék: ## telefon# kézbesítésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Szent György Security Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Vagyonvédelem, Biztonságtechnika, Távfelügyelet, Orzo Védo szolgálat