Szent Lázár megyei Kórház, Salgótarján

Füleki út 54 - 56.
3100 Salgótarján
Nógrád
Telefon:
(32) 522 000 Call
Telefon:
(32) 310 222 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

A Szent Lázár Megyei Kórház a Karancs és a Salgó hegyek lábainál, festői környezetben elterülő, Nógrád megye meghatározó, európai színvonalú egészségügyi intézménye. A kórház missziója: biztonságos, emberbarát környezetben, korszerű, magas színvonalú betegellátás, és a munkatársaink megbecsülése.

Cégleírás
Legfőbb céljának tekinti a tevékenységi körébe tartozó feladatok hazai és nemzetközi minőségi és környezeti követelményeket egyaránt kielégítő, ennek megfelelő színvonalú ellátását. A rendelkezésre álló modern diagnosztikai készülékek, technikai felszerelések, a személyzet szakmai tudása, tapasztalata a biztosítéka annak, hogy a betegek gyors és pontos diagnózis felállítása után, a megfelelő terápiában részesüljenek. A Semmelweis Egyetem oktatókórházaként részt vesz az orvos- és szakorvosképzésben. Egészségügyi szakközépiskolások gyakorlati felkészítése is folyik az intézményben.

Vélemények

Lőrincz Katalin

vélemény

, 2007. december 19.

Szerencsére, csak egyszer volt alkalmam megtapasztalni az itt dolgozó orvosok, nővérek áldozatkész, emberfeletti gyógyító munkáját. Modern, tiszta kórtermek, lellkiismeretes orvosok dolgoznak itt.
Címkék: ## szent lázár kórház salgótarjánErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2012. február 5.

nem kellene ennyit h....ni,még hogy lelkiismeretesek
Gerike85

fontos

, 2007. december 10.

a gyógyításnál nincs fontosabb

Megjegyzés

, 2009. október 13.

Szeretnék kérdezni vmit , remélem választ kaphatok rá , egy évvel ezelőtt (nyáron) a hasamon a bőröm alatt kijöttek olyan picike görcsök.... és nem tudom mitől lehet , arra is gondoltunk , h a menštruácia végett mivel 4 hónapig kimaradt , szeretném megkérdezni mivel távólithatók ezek el ... előre is köszönöm :)

Írjon véleményt a(z) Szent Lázár megyei Kórház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


  1. Távolság: 30.58 km
    Állami Gyógyintézet Mátraháza
    3233  Gyöngyös

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Kórház, Kórház és Klinika, Bőrgyógyászat, Egészségügy, Gyógyítás, Szent, Megyei, Lázár