Szeplast zrt, Szeged

Külterület 4.
6728 Szeged
Csongrád
Telefon:
(62) 549 329 Call
Telefon:
(62) 549 300 Call
Fax:
(62) 549 322
Fax:
(62) 463 158
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Ellenőrzött adatok, Frissítve 3 hónappal ezelőttEllenőrzött adatok
Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

SZEPLAST - az ablakpartner! (már lassan 20 éve Szegeden)

- JOBB SZIGETELÉS, KEVESEBB ENERGIAFOGYASZTÁS
- CSENDESEBB LAKÁS, TÖBB ODAFIGYELÉS
- BIZTONSÁGOSABB OTTHON, MINŐSÉGI TERMÉKEK

Nyílászárók, közvetlenül a GYÁRTÓ- tól, a SZEPLAST- nál!

MIÉRT A GYÁRTÓ?

- Garancia
- Pénzügyi biztonság
- A gyártási folyamat nyomon követhető

Műszaki kérdésekben bizonytalan? Kérdezze a GYÁRTÓ- t!
Szakmai tanácsokért forduljon bizalommal felkészült munkatársainkhoz.
www.szeplast.hu

Cégleírás
Cégünk tevékenységét 1997-től kezdődően kiegészítette a műanyag nyílászáró gyártás, forgalmazással és beépítéssel. Az építőipari beruházások jellegének változása miatt azonban hamar felmerült az igény arra, hogy társaságunk a megrendelők részére a nyílászáró gyártás és beépítés területén teljes körű kiszolgálást tudjon biztosítani, vagyis a műanyag nyílászárókon kívül a aluminium nyílászárókat is biztosítani tudjuk megrendelőink részére, megtartva a teljes körű garanciát. Profilunk bővítése érdekében 2000-ben elindítottuk az alumínium- és az acél nyílászárók gyártását. Mindkét területen nagy beruházásokat végeztünk a megfelelő infrastruktúra és géppark kialakítása érdekében. Korunk egyre bővülő energiatakarékossági és biztonság-technikai igényeinek megfelelően nyílászáróinkat a legmodernebb és a legjobb műszaki paraméterekkel rendelkező hő- és hangszigetelő ablakprofilokkal és üvegekkel szereljük.
Nyílászáró gyártó üzemünkben közel 25 szakember segíti munkánkat, éves kapacitásunk megközelíti a 25.000 nyílászáró gyártását. Jelenlegi tevékenységünk a műanyag, alumínium és acél nyílászárók gyártása, forgalmazása és beépítése. A műanyag nyílászárók gyártásában társaságunk a régióban. Megrendelői körünket a nagy befektetői és közületi beruházások mellett a lakossági megrendelők teszik teljessé.
A magas minőségi színvonal alapkövetelmény, az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb kritérium. Szolgáltatásunk a gyártás mellett a felmérést és az igény szerinti beépítést is magában foglalja. Ha Ön új házat épít, vagy lakását szeretné felújítani, a SZEPLAST Zrt.-nél a külső nyílászárók és árnyékolástechnikai eszközök széles választékát találja. Panelházak felújításakor magánszemélyek és társasházak részére is hatékony megoldásokat kínálunk.
Idegen nyelvű leírás
We are glad that our products have aroused Your interest and we feel privileged that You trust us.
Our most recent offer: MAKE A DECISION IN TIME, CHOOSE AFFORDABLE QUALITY! COUNT ON AND WITH US! SZEPLAST is Your ultimate partner!
If You feel manufacturer's guarantee, reliability and traceability of production important, You can get all these on personal basis, on personal price, with special financial conditions at SZEPLAST.
In order to provide You with personally tailored offer, we propose a meeting with You to talk through the technical details and other, unforeseen problems that might occur during instalment that our experts are aware of to find the solutions in cooperation according to which the products will be manufactured in the appropriate size and best possible quality.

To get an appointment please contact us on the following number: +36 62 549 329
Looking forward to cooperation with You, SZEPLAST - the window partner

Gazdasági információk

Cégalapítás dátuma
2000.

Kapcsolattartó személyek

Bemutatóterem SZEPLAST - Értékesítés

E-mail
Üzenet küldése
Telefon:
+36 (62) 549-329
Mobil:
+36 (30) 455-3981
Fax:
+36 (62) 555-801

  Vélemények

  Tóth T.

  Ablakcsere

  , 2010. március 26.

  A mintaboltban kedvesek, az ablakcsere közben arogánsak, udvariatlanok, lekezelőek. Nem dolgoztatnék velük még egyszer!
  Címkék: ## ablak# csereErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
  galagonya2

  Szeplaszt

  , 2007. december 28.

  Sok panelfelújítást csináltak mostanában, többek között a nagymamám lakásában is ők cserélték ki a nyílászárókat. Azóta kisebb a fűtésszámlája. A csere gyors és szakszerű volt, és alig kellett bontani, szerencsére.
  Címkék: ## ablak# nyílászáró# múanyagErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
  szalma zsuzsanna

  erkély-panel

  , 2007. december 10.

  korrekt cég. de nem volt zökkenőmentes az ügymenet.
  Címkék: ## nyilászáróErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
  Tünde

  Csend!

  , 2007. július 17.

  Panelben laktam még nemrégiben az első emeleten igaz most is ott lakom csak jóval feljebb.Ki kellet cserélni a nyílászárókat a panelprogram keretén belül tehát mi voltunk az elsők mivel az elsőemeleten laktunk addig minden zaj bejött a lakásba és nebeszéljünk a porról. Nem voltam híve a műanyag ablakoknak, de utánna nem bántam sőt mindenkinek tudom ajánlani , mert mikor becsuktam az ablakot olyan jó csend lett hogy szinte hihetetlen tényleg nagyon praktikusak és jól szigetelnek igazán most értékelem a legjobban, mert az új otthonunkban még nincs kicserélve de hamarosan itt is ki lessz. Ezek az ablakok a Szeplast Nyílászáró Kft.-től kerükltek az én lakásomban tehát Én elmondthatom, hogy maximálisan megvagyok elégedve velük!
  Címkék: ## nyílászárókErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


  Írjon véleményt a(z) Szeplast zrt részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  CYLEX Árajánlatkérések

  Termékek

  SZEPLAST-az-ablakpartner
  SZEPLAST nyílászárók
  Örömünkre szolgál, hogy termékeink felkeltették érdeklődését és megtisztelt bennünket bizalmával. Aktuális ajánlatunk: CSÖKKENTSE ENERGIA KÖLTSÉGEIT, DÖNTSÖN IDŐBEN! VÁLASSZA A MEGFIZETHETŐ MINŐSÉGET! SZÁMOLJON VELÜNK! Ha fontos Önnek a gyártói garancia, megbízhatóság és a gyártás nyomon
  Termékleírás

  Szolgáltatás

  Cikkek

  Termékek, szolgáltatások


  Szolgáltatási helyek

  Magyarország, Európa,

  Irodánkban beszélt nyelvek

  Angol, Szerb, Horvát, Német,

  Fizetési lehetőségek

  Készpénz
  Facebook YouTube

  Letöltés

  uploadedfiles/467643_3289

  SZEPLAST - az ablakpartner! (már lassan 20 éve Szegeden)

  PDF from 2013. 09. 11. - 9344 KB
  File letöltése
  uploadedfiles/467643_3288

  KARBANTARTÁS

  PDF from 2013. 09. 11. - 2924 KB
  File letöltése

  Hasonló cégek a közelben


  1. Távolság: 1.46 km
   Budapesti út
     Szeged

  2. Távolság: 1.70 km
   Szeged 43 Utca 7
   6728  Szeged

  3. Távolság: 1.82 km
   Fonógyári út 9.
   6728  Szeged

  4. Távolság: 2.36 km
   Bakay Nándor U 17.
   6724  Szeged

  5. Távolság: 2.51 km
   Pacsirta U. 1-3.
   6724  Szeged

  6. Távolság: 2.52 km
   Szent Gellért U. 2.
   6724  Szeged

  Kulcsszavak

  Kulcsszavak:

  Nyílászáró, Ajtó, Bejárati Ajtó, Beépítés, Műanyag Ablak, Ablakcsere, Ablak Beépítés, Ajtó Beépítés, Ajtócsere, Ablakkilincs, Ajtókilincs, Egyedi Nyílászáró, Hőszigetelt Ablak, Fix Ablak, Bukó-Nyíló Ablak, Ablakprofil, Bukó Ablak, Ablak gyártó, Íves Ablak, Osztott Üveges Ablak, Ajtó Panel, Körablak, Ablak felújítás, Boltíves Ablak, Osztás Nélküli Ablak, Kazettás Ablak, Ablak Vasalat, Nyílászáró Szerkezet, Ablakszerkezet, Hangszigetelt Ablak, Nyílászáró Profil, Középen Nyíló, Kétszárnyú, Osztott Ablak, Hangszigetelt Nyílászáró, Hő-Híd Mentes Nyílászáró, Szúnyogháló, Redőny, Zárbetét, Műanyag Redőny, Alumínium Redőny, Műanyag Ablak Beépítés, Hőszigetelt Üveg, Minőségi termékek, Emelő-Toló Ablakok, Egyik Oldalon Buktatható Ablak, Jobb Szigetelés, Nyílászáró Ablak, Kevesebb Energiafogyasztás, Erkélyajtó gyártás, Szeplast Konstrukt Kft, Csendesebb Lakás, Biztonságosabb Otthon, Több Odafigyelés, Hőhídmentes Ablak, Egyedi Méretű Ablakok