Tappancs Állatvédő Alapítvány, Szeged

Sia Dűlő 20.
6791 Szeged
Csongrád
Telefon:
(62) 415 415 Call
Telefon:
(70) 380 9922 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
7:00 – 15:30
kedd
7:00 – 15:30
szerda
7:00 – 15:30
csütörtök
7:00 – 15:30
péntek
7:00 – 15:30
szombat
7:00 – 15:30
vasárnap
7:00 – 15:30

Zárva

Nyitvatartási idő Tappancs Állatvédő Alapítvány

Leírás

A Tappancs Állatvédo Alapítvány 2002-ben alakult azzal a céllal, hogy átmeneti otthont teremtve menedéket nyújtson a Szegeden és környékén élo kóbor állatoknak.

Cégleírás
Önkénteseink kitartó munkájának és támogatóink segítségének köszönhetoen 2003 szeptemberében megnyílt az ország elso lakossági összefogással létesült állatotthona, kezdetben 34 férohellyel. A Tappancs Tanya Szeged-Kiskundorozsma, Sia dulo 20. címen található. Megközelítés: a Bordányi úton a Kulipintyó csárdánál jobbra, onnan tábla mutatja az utat.
A Tappancs Tanya hatalmas fejlodésen ment keresztül a nyitás óta. Az adományok és az önkéntesek segítségével muködo és folyamatosan bovülo menhelyünk 2005 elején 120-160 kutyusnak nyújtott átmeneti otthont, 2006 év elején már több, mint 200 állat egyideju ellátásról gondoskodunk. Jelenleg összesen 40 db kennel található a menhelyen, melyek egyenként 10-15 m2 alapterületuek.
3 udvar áll rendelkezésre a kennelben tartott kutyák napi mozgatására. A nagyon fiatal kölyök és a beteg állatok elkülönítésére a melléképület helyiségei szolgálnak, ahol futési lehetoség is biztosított.

Útvonal

Vélemények

Fekete Mónika
5 Csillagok

Tappancs Állatvédő Alapítvány

, 2010. március 11.

Nekem is maximálisan jó véleményem van a Tappancsos állatvédőkről. Támogatom őket, ahogy csak tudom (1%, 1741 adományvonal, némi pénzadomány). A kutyám is onnan származik, és nagyon örülök, hogy megmentették nekem.
Címkék: ## kutyamenhely# tappancs# állatvédőkErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Ludescher Csaba
5 Csillagok

TaPPanCS

, 2009. december 10.

Minden tiszteletem az övék!! Vannak még rendes , önzetlen emberek, akik segítenek az állatokon! Ők is úgyanúgy éreznek , vágynak a szeretetre , pont mint mi emberek! Még több ilyen alapítványra lenne szükség és igény!
Címkék: ## tappancs# állatvédőkErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Török Mária
5 Csillagok

Tappancs Állatvédő Alapítvány

, 2009. december 10.

Rettenetesen tisztelem az erőfeszítésüket, melyet a kóbor állatok megmentésére tesznek. Sajnos, a mai világban a kisállatokat megveszik az emberek a gyerekeiknek, nem gondolják, hogy az állat megnő, foglalkozni kell vele, inkább kidobják az utcára. Az alapítvány ezekkel a megunt állatokkal foglalkozik, minden tiszteletem az övék.
Címkék: ## kutyák# macskák# kóbor állatok# befogadásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
kutyás
5 Csillagok

Tappancs

, 2009. augusztus 16.

Én is csak jót tudok mondani a Tappancsról. 2005-ben fogadtunk örökbe egy kutyát. Imádjuk, és köszönjük, hogy megmentették nekünk :) Azóta is támogatjuk a Tappancsot, mert nagyon jól bánnak a kutyákkal!
Címkék: ## örökbefogadás# kutyamentés# kutyamenhely# tappancsErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Borsody Zsuzsanna
5 Csillagok

Tappancs állatmenhely

, 2007. december 28.

Az alapítvány minden tiszteletemet kivívta már évek óta. Időnként rendeznek élelem gyűjtést, ahová szívesen adományozok.Sok kóbor állat otthona a Tappancs alapítvány.
Címkék: ## segítség# menhely# kóbor állatErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Kovács Szilvia
5 Csillagok

TAppancs

, 2007. december 28.

Mindenképp elismerésre méltó, hogy sok felelőtlen ebtartó által utcára dobott kutyáknak próbál segíteni. Amikor elszöktek a kutyáink, ott is kerestem, és nagyon segítőkészek voltak. Sajnos a csavargó kutyusok nem lettek meg. Valószínűleg befogták őket, mivel nagyon szép kutyák voltak.
Címkék: ## állatok# ebek# kutyákErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Tappancs Állatvédő Alapítvány részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések
Facebook Twitter Google+ YouTube


Twitter


Google+


YouTube

Hasonló cégek a közelben

  1. -
    6723  Szeged
  2. Fő Fasor 122
    6726  Szeged

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Állatvédelem, Menhely, Állatmenhely, Állatotthon, Állatvédő, Átmeneti Otthon, Alapítvány, Kutya, Védelem, Állatgyógyászat, Macska, Cica, Kutyatartás, Macskatartás, Kutyamenhely, Állatkínzás, Támogatás Állat, Állatvédelmi Orszolgálat, Felelos Állattartás