Telemax Gsm Szerviz Kft., Budaörs

Kinizsi U. 2/B
2040 Budaörs
Pest
Telefon:
(23) 880 319 Call
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

hétfő
8:00 – 18:00
kedd
8:00 – 18:00
szerda
8:00 – 18:00
csütörtök
8:00 – 18:00
péntek
8:00 – 18:00
szombat
9:00 – 13:00
vasárnap
Zárva

Nyitva

Nyitvatartási idő Telemax Gsm Szerviz Kft.

Útvonal

Vélemények

Bukoszki Istvánné

szervíz

, 2014. április 18.

Hát sajna én vettem egy samsung galaxy note 3-at. három nap és ebbe a szervizbe lett leadva. Egy hét és kész megint három napig használtam-szerviz ugyanide egy hétig. Most megint ugyan az a baja. De a szerviz szerint minden rendben. Akkor most hogyan igazoljam hogy tényleg rossz a készülék???Megint visszaküldöm de nem tudom, hogy meddig lehet elmenni. Mit lehet ilyenkor tenni???Hova lehet fordulni segítségért?? És hogyan bizonyítsam hogy tényleg nem jól működik??Tisztelettel.
Címkék: #samsung galaxy note3Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Németh B. Mónika

Szerviz és szolgáltatás értékelés

, 2014. április 14.

Telefonon elérhetetlenek, hangpostán ha üzenetet hagyunk megadva a telefonszámot, állítólag visszahívnak...2 hónap alatt ez sem sikerült. Személyesen is csak egy flegma ügyintézővel lehet beszélni. 8 hónap alatt 6x szervizelték a telefont, az utolsó még folyamatban. 2 panaszkönyvi bejegyzésre sem válaszoltak, Fogyasztóvédelem és Békéltető Testület elé ügy továbbítva.
tűrhetetlen

notebook

, 2014. április 7.

Telefonon elérhetetlenek, nagy nehezen többszöri hívás után és többszöri 10-15perc telefonos várakozás után sikerült beszélnem egy kimondottan flegma ügyintézővel! e-mailre több mint 1 hét alatt sem sikerült válaszolniuk! Tűrhetetlen!
rekszem

ügyfélszolgálat

, 2014. február 25.

telefonon napok óta elérhetetlenek.... ha már ez sem megy, akkor hogy javítanak meg szakszerűen bármit is
Biró Roland

Nagyon elégedett vagyok

, 2014. február 19.

Sziasztok, én egy Alcatel one touch dual sim készüléket adtam le javításra a Telemax GSMnél. Telenoros vagyok viszont nem rajtuk keresztül adtam le javításra a telefonomat,hanem személyesen vittem el. Amint odaérkeztem egy nagyon csinos lány megkínált kávéval,teával. Sorszámot húztam és amíg vártam,ami nem volt több tíz-tizenöt percnél kellemesen elbeszélgettünk hármasban,azért hármasban mert a feleségem is ott volt velem,ezért nem gondoltam,hogy ez a beszélgetés csak marketing.A készülék garanciális javítását öt munkanapra vállalták,pénteken vittem oda.Az igaz,hogy a javítás elhúzódott harminc nap lett az öt munkanapból,viszont felkerestem őket telefonon ami nem volt nehéz és elmondták miért késik a javítás. Érthető volt számomra. Azzal,hogy puffogok nem lesz előbb kész a telefonom. Amikor visszakaptam olyan javításokat is elvégeztek a telefonon ami nem garanciális hiba volt,és nem kellett érte fizetnem. Az ügyintézők szakmai hozzáértésével,emberközpontú hozzáállásával teljesen meg vagyok elégedve. Csak így tovább sok sikert :-)
Címkék: #ElégedettségErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Lenovo notebookos

Garancia

, 2014. február 13.

A Lenovo erre a cégre bízta a garanciális javítást. KB 30 perc várakozás után valaki felvette a telefont,elmondtam mi a gond a géppel, mondták írjam meg emailben. Megírtam, több napja nincs válasz. Telefonon elérhetetlenek. Király !
Takács László Miklós

Panasz

, 2014. január 28.

Negyedszer küldtem el készülékemet a Vodafonon-on keresztűl Önökhöz,de mindeddig ugyanazzal a hibával találkozom. Nem vagyok megelégedve a szolgáltatással Egyszer már a dokument szerint cserélték, de ebben is kételkedem , mivel ugyaez a hiba valószinüsége a készüléknél 10 % esély.. tehát nem valószinű a csere sem.
Címkék: #Alcatel OT?308Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
ERRE MOST MIT ÍTJAK?

Elgondolkodtató

, 2014. január 8.

T. Telemax! 3 éves Samsung 1000-es tabletemet leadtam a Campona Samsung szervizébe egy akku cserére. Hetek múlva telefonon tájékoztattak, hogy megfelelő csavarhúzó hiányában átküldték önökhöz a készüléket, ahol megállapították, hogy panel problémája is lehet a tabomnak és a javítását 65000.-ft-ért meg tudnák csinálni. Ha nem kérem a javítást akkor 4000-ft munkadíj kifizetése /bevizsgálási díj/ után átvehetem a készüléket a Camponában. A javítás tehát bőven gazdaságtalan és gyakorlatilag kidobhatom a tabomat. Én ugyan nem kértem semmit, csak egy akku cserét és előre nem tájékoztattak, hogy ez a bevizsgálás szükséges ill. mi az ára? Hab a tortán, hogy a bevizsgálásról és az eredményéről semmiféle jegyzőkönyvet, tájékoztatást nem kaptam sem Önöktől sem az átvételkor a másik szervíztől, sőt munkalapot sem. A 4000-ft -ról egy kis pénztári blokkot kaptam amin az áll, BEFIZETÉS. Természetesen laikus lévén, csak az érdekelne, hogy egy ilyen panel milyen hibajelenséget produkál, mert eddig semmilyen hiba nem volt, most is tökéletesen működik, de az akku hamar merül és kikapcsol teljesen ötletszerüen. Hol 1 óra után, hol hamarabb. Telemaximális tisztelettel várom szives válaszukat! Bagaméri Illés
Címkék: #GALAXY TABLETErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Katona Ildikó

Galaxy s4

, 2013. december 30.

Üdv.Én nem a szervizet szeretném első sorban leírni a hanem a gyártót!Szégyen!!!!!idén 7.25-én vásároltam egy galaxy s4-et és 10.27 óta folyamatosan a szervízben a telefon.Problémát nem találnak rajta kifogásuk az apk letöltése.többször kértem a telefon cseréjét igy a szevíz is mivel folyamatosan kapcsolatban vagyok velük.a készülék most lesz javítva ötödszöre.Prémium kategóriás készülékről van szó.Nagyon sok pénzt fizettem én ezért a készülékért.Nem cserél és csereutalványt sem biztosít ez a cég.Felháborító szégeny a samsung.Soha többet ilyen készülék.Pedig ilyen estbe rögötön cselekedniük kéne ilyen katagóriás telónál.Remélem elovassa a kedves SAMSUNG!!!!!!!!!!!!!
Bocika

ZTE garanciális javítása

, 2013. december 21.

Lányom telóját vittük múlt héten hozzájuk. Udvariasak és gyorsak voltak. Nagyon szép a várótér is. A javítást 5 napra ígérték, és be is tartották. A készülék jó lett, eddig nem tért vissza a hiba. Csak ajánlani tudom!
Címkék: #zte#javítás#szuperErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Telemax Gsm Szerviz Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás

Vélemények


Hasonló cégek a közelben

 1. Ipartelep U. 13-15.
  2040  Budaörs

 2. Távolság: 1.48 km
  Sport Utca 2-4..
  2040  Budaörs
 3. Háros U.120.
  2310  Szigetszentmiklós

 4. Távolság: 5.14 km
  Balatoni út 2663 Hrsz.
  2049  Diósd
 5. Október Huszonharmadika Utca 8-10.
  1117  Budapest
 6. Október Huszonharmadika Utca 8-10.
  1117  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Mobiltelefon, Mobiltelefonok javítása, Samsung Notebook Szerviz