Tesco-Global Áruházak Zrt., Budaörs

Kinizsi út 1-3.
2040 Budaörs
Pest
Telefon:
(23) 449 200 Call
Telefon:
(20) 827 5838 Call
Fax:
(23) 449 201
Fax:
(23) 449 603
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 5 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

66 hipermarkettel, 11 szupermarkettel és 23 S-Market-tel van jelen Magyarország-szerte. Élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedelem.

Vélemények

Erika27

Tesco járat

, 2013. október 18.

Csütörtök 8:45 ös Fiastyúk utcai megállójában vártam a tescos járatot, ami meg is érkezett csak elfelejtett megállni.Köszönöm szépen a többi vásárló nevében is, félórát fagyoskodtam még mire jött a másik!Október 16. án 20 óra 45 kor Fiastyúk utca 13. kerület.
Mandula

telefonos ügyfélszolgálat felhívása

, 2013. május 2.

Én telefonon szerettem volna felvilágosítást kapni, hogy milyen üvegeket és dobozokat vesznek vissza újra hasznosításhoz.A központi számot és aFogarasi úti Tesco-t is hívtam 10-10 percen át többször . A telefontársaság sok pénzzel lett gazdagabb, de senki nem vette fel a telefont. Akkor minek van ügyfélszolgálat???? Értékelésre 0-át adnék, de olyan lehetőség nincs Tompika
Címkék: #senki sem veszi fel a telefonokatErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Kertai István

ClubCard Pontok

, 2013. április 5.

03-19-31 ig postázzák az összegyüjtőtt pontokat.Ma 04.05 van.Hol késnek az ősszesítések. Tisztelettel.
Címkék: #beváltási időErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Valami

Valami

, 2012. október 4.

Ami akciósra van kiírva azt nem annyiért számlázzák, a pénztáros flegmán odaszól, hogy mennyi erzsébet talványt fogad el. Törzs vásárló voltam többé soha nem vásárolk a TESCO szigetvári Áruházában.
Valami

Akció, erzsébet utalvány

, 2012. október 4.

Tisztelt Tecso Áruház! Sajnos törzsvásárló volta eddig az Önök szigetvári Áruházában. a tegnapi nap is 2012.10.03-án vásároltam 13255,-Ft-ér. Ezt szerettem volna erzsébet utalvánnyal fizetni eddig lehetett most a pénztáros lekicsinylő odaszólása szerint már nem így működik a dolog, Ő lehúzza annyiszor az utalvány kódját amennyiszer ő gondolja és azt közli " hat ezret tudok elfogadni". Rám fintorog, modom jó, de esetleg az akciós kiírás szerint számolná el abiopon 4kg-os mosóporomat? Válasz őt nem érdekli a kiírás csak amit a gép mutat. Hozzá tenném villamos mérnökként dolgozom, ha így viselkedék akár munka vállalóként kár ilyet tennék munkaadóként már rég nem itt dolgoznék. Próbáltam a blokkot is csatolni, d enem lehet. Az ismerőseimnek és néhány fórumon is elmesélem a történetemet. Köszönöm legalább leírhattam. Üdvözlettel volt vásárlójuk. Kelemen Csabáné
dolgozók

Értékelés

, 2012. október 4.

Több dolgozó nevében írok most,mert máshova nem tudunk fordulni sajnos!Cégen belül hirdetjük,hogy"értékeink"Az ebédlőben sok kezek plakát hirdeti azt ami nincs is.Az éves értékelés is röhejes,akik kékek lettek azok semmit nem kaptak,ellenben az igazgatókkal és osztályvezetőkkel.Na meg az elmúlt évekhez képest,hiszen akkor járt egy kis prémium.Mivel vagyunk mi másabbak mint az akkori dolgozók kérdezzük mi? Van aki évek után most lett "kék" és semmivel nem másabb mint aki "piros".Mindent meg tudnak magyarázni gondoljuk ezt is,csak ugye ennek híre megy,és nem vett jó fényt.Semmi motiváló nincs az egészben.Adhatták volna tescos utalványban úgy is ott vásárolta volna le az ember. Nagyon sok jó dolgozót elveszítenek ez által.A tv-ben van egy műsor "BEÉPÍTETT FŐNÖK" Ajánljuk! Illetve kinek változtassuk meg az életét tv-műsor? Ötlet: A SAJÁT DOLGOZÓKÉT!
Barna T. Klára

"leszállított" ár

, 2012. augusztus 28.

A 20%-al "leszállított" ár az eredeti ár volt.A reklamációmra sem korrigálták a hibát. Azaz az eredeti áron forgalmazták a portékát. Évek óta vásárolom u. azt a macskakaját tehát teljesen tisztában vagyok mennyibe kerül. Hülyének nézik a vásárlót, és még csak véletlenül sem adták vissza a különbözetet.
Címkék: #Ki ellenőrzi a kiírt árakat?Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2014. január 10.

Az a 20 % kedvezményes dolog az úgy működik hogy a legdrágább árából annyit vesznek le és így jön ki az akciós ár! Tehát ha az elmúlt 10 évben egy terméknek az ára akár csak 1 napig is 20 %-kal drágább volt mint a mostani akciós ár akkor nincs semmi probléma! Tehát ebben nincs igaza tisztelt Klára!!!
Kovacsné

Mosogatógép vásárlás!!

, 2012. január 29.

2012 január 29-én ki mentünk a Hajdúböszörményi Tesco áruházba ahol egy Bosch mosogatógépet szeretünk volna venni,és készpénzzel fizetni,de a vevőszolgálatnál közölte velünk a hölgy,hogy nincs helyük a kaszába ugyanis 70000 ft ott 200 ft osokba szeretünk volna oda adni!!Nem értetűk és inkább nem vettük meg a mosogatógépet!!!Kérdem én ez lehetséges??? Más üzlet örülne neki csak vásárló legyen.Nem??
Trautner Obst

elérhetőség

, 2012. január 7.

Elképesztőnek tartom, hogy a cég fenntart egy honlapot, ahol nincs semmilyen elérhetőség (fax, e-mail) Tehát nincs fórum, ahol pl. kérdéseket tehetnék fel mondjuk egy termékkel kapcsolatban. Ez eddig senkinek nem tünt fel? Ez ma normálisnak számít kis hazánkban? Itt igen, Angliában pl.már nem lásd tesco.com honlapot.
Címkék: #elérhetőségErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Boldog Lajos

reklamáció

, 2011. december 15.

Ha Önöknek is számítana a "legkisebb" a vevő elégedettsége, nem árusítanának 80.000Ft-os szárítógépet magyar kezelési utasítás nélkül. Továbbá a telefonos elérhetőségük katasztrófa.
Címkék: #használati utasításErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Tesco-Global Áruházak Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás

Vélemények


Facebook YouTube

Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 430 m
  Vasút U. 9.
  2040  Budaörs
 2. Vasút U. 9.
  2040  Budaörs
 3. Budafoki U. 43.
  2040  Budaörs

 4. Távolság: 1.27 km
  Baross U. 29.
  2045  Törökbálint

 5. Távolság: 1.40 km
  Budapesti út 62
  2040  Budaörs
 6. Budapesti U. 49
  2040  Budaörs

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Üzletlánc, Szupermarket, Hipermarket, Tesco Áruház, Élelmiszer Diszkont, Tesco termékek