Választ6 Panzió, Bogács

Fürdő út 2.
3412 Bogács
Borsod-Abaúj-Zemplén
Telefon:
(30) 983 6052 Call
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Útvonal

Leírás

A gyógyfürdő mellett található a fürdőre néző teraszokkal rendelkező korszerű panzió.

Cégleírás
Összesen 32 férőhelyes új, igényesen kialakított apartman jellegű panzió. 4 db. 2 ágyas apartmanrész. 4 db. 6 ágyas kétszintes apartmanrész. Minden apartmanrészhez tartozik felszerelésként: fürdőszoba zuhanyzóval, WC, hűtőszekrény, televízió Sat., a fürdő területére néző terasz, felszerelt konyharész mely edényeket, poharakat, evőeszközöket és tűzhelyt tartalmaz.
valamint parkolóhely. A Panzió rendelkezik továbbá: Étteremmel ( A strand területén árusító.) Büfével. A Panzióban egész napos jegy váltható, és napközbeni többszöri be- és kilépésre van lehetőség. Felnőtt: 750.-FT/nap, Gyermek: 500.-FT/fő/nap. Ez az ár megegyezik a Strandfürdő jegyeinek árával.
Üdülési csekket elfogadunk !!!. Ezen időszak alatt étkezés céljára vendegeink igénybe vehetik éttermünket. A fentieken kívül 220.-ft/fő üdülési díjat kell fizetni 18-70 év közötti vendégeinknek

Vélemények

Németh Gabriella

Vélemény

, 2007. december 29.

Egyszer jártam itt. Úgy éreztem magam, mintha otthon lennék, asztalokon volt tálalva a svédasztalos vacsora, nem személyzet szolgált ki, így tényleg olyan érzés volt, mintha otthon a hűtőből vacsoráznék. Az ízek is az otthoni kosztra emlékeztettek, nem lehet rá panasz.
Címkék: ## kaja bogács önkiszolgálóErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Megjegyzés

, 2008. július 11.

2 éve voltam Bogácson és kitünő volt minden, az ellátás, a vendéglátás. Köszönjük, hogy még ilyen vendégszerető emberek is vannak.

Írjon véleményt a(z) Választ6 Panzió részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben


  1. Távolság: 39.85 km
    Dobó U. 2/A
    3284  Tarnaméra

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Kemping, Camping, Camp, Wegry, Vendéglátás, Étterem, Szállás, Panzió, Hotel, Szálláshelyek, Termál, Thermal, Apartament, Noclegi, Pokoj, Pensjonat, Budapeszt, Wakacje, Wyjazd, Degustacja, Basen, Woda, Kolonia, Dunaj, Obozy, Rezerwacja, Papryka, Kwatera, Nocleg, Grupa, Leczenie, Lato, Uzdrowisko, Muzyka, Pokoje, Wycieczka, Cena