Vaszary Kolos Kórház, Esztergom

Petőfi S. U. 26-28.
2500 Esztergom
Komárom-Esztergom
Telefon:
(33) 542 300 Call
Fax:
(33) 542 302
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Leírás

A Vaszary Kolos Kórház 100 éves, pavilon rendszerű, Komárom-Esztergom megye keleti szegletében, Budapesttől 46 km-re fekvő betegellátó intézmény. Több hektáros területen helyezkedik el a város szívében, sajátosságainál fogva mégis nyugodt környezetet tud biztosítani a betegek gyógyulásához.

Cégleírás
2001 január 1-től 563 ágyas a kórház, az aktív ágyak száma 445, emellett 98 rehabilitációs (ideg- és elmegyógyászati, mozgásszervi) és 20 belgyógyászati krónikus ágya van. A belgyógyászat (kardiológia, gasztroenterológia, nefrológia, hematológia és onkológia), a sebészet-érsebészet, a baleseti sebészet, a szülészet-nőgyógyászat, a gyermekgyógyászat és az intenzív betegellátás tekintetében 97 ezer lakos tartozik az ellátási területéhez. Ideggyógyászat, fül-orr-gégészet, szemészet, urológia, elmegyógyászat vonatkozásában a megye 138 ezer lakosa tartozik hozzá. Reumatológiai ellátás tekintetében a megye egésze a betegfelvevő területe, 318 ezer lakos, mivel a megye egyetlen reumatológiai osztálya itt található. betegeket az ellátó helyeken 86 orvos, 490 szakdolgozó és 170 alkalmazott látja el.

Vélemények

Vica47
1 Csillagok

Ambuláns ellátás

, 2011. november 4.

Az ambuláns ellátás siralmas, és nem az anyagiak miatt, hanem az orvosok hozzáállása miatt!!Édesanyám a minap sürgősségi ellátáson másfél órát feküdt levetkőzve, letakarva a saját blúzával mire az orvos megnézte, és a korára tett megjegyzésekkel majd hogy nem természetesnek vette állapotát. Úgy beszélt, mintha kár lenne belé a gyógyszer, vagy a vizsgálatra szánt összeg a TB részéről! Azért mert valaki közel áll a 80-hoz, még nem muszáj meghalnia!!!
Címkék: #Belgyógyászat#trauma#stbErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Vaszary Kolos Kórház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Klinika, Kórház, Dialízis, Fül Orr Gégészet, Egészségügy, Egészség, Gyógyászat, Sebészet, Belgyógyászat, Szemészet, Központ, Urológia, Reumatológia, Nőgyógyászat, Gyermekgyógyászat, Érsebészet, Traumatológia, Gégészet, Fül Orr