Villas Hungária Kft., Zalaegerszeg

Zrínyi U.6.
8901 Zalaegerszeg
Zala
Telefon:
(92) 550 359 Call
Telefon:
(92) 550 351 Call
Fax:
(92) 550 350
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve egy hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Leírás

VILLAS technológia Az építkezés állandó küzdelem a víz és annak minden megjelenési formájával szemben. Ebből kiindulva több mint 60 éve foglalkozunk bitumen alapú, professzionális vízszigetelő rendszerek fejlesztésével és gyártásával. Ezek tartósan és megbízhatóan védik az épületeket, tetőket, hidakat és az utakat a vízzel és a különböző időjárási viszonyokkal szemben. VILLAS márka Korábban, ugyan úgy mint manapság a Villas márka vezető technológiát, folyamatos megújulást és mindenek előtt biztos szigetelési megoldást jelentett. Gondoskodunk termékeink döntő fejlődéséről, kitűnéséről más termékekkel szemben és folyamatosan minőségi- és kivitelezési normákat állítunk fel a zsindelyeknél, bitumenes lemezeknél, tömítő és kiöntőmasszáknál valamint kellősítő és hordozó anyagoknál.

Cégleírás
ILLAS innováció Közép-Európában izzó hőség, fogcsikorgató hideg és intenzív esőzések létrejön valami, ami minden szélsőség esetén megállja a helyét. Tervezők, építők és kivitelezők ma már termékek széles skálájából választhatják ki a nekik megfelelő megoldás. A vállalatcsoport magas minőségi színvonalát többek között az ISO 9001:2000 tanúsítja.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Villas Hungária Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Szigetelés, Vízszigetelés, Szigeteléstechnika, Lapostető, Magastető, Mélyépítés, Magasépítés, Felújítás, Személyes tanácsadás, Villas Lábazat, Villas Utak, Villas Márka, Villas Teto, Pince Lábazat, Villas Hidak, Villas Technológia, Bitumenes Vízszigetelo Lemez értékesítés, Villas Innováció, Síkpala Tetok Átfedés, Villas Color Bitumenes Lemezek, Muszaki Forródrót, Bitumenes Tetozsindelyek kereskedelem

Termékek

Lemez, Zsindely, Bitumenes vízszigetelő lemez, Bitumenes zsindely