Vision Express - Kecskemét

Petőfi Sándor U. 12.
6000 Kecskemét
Bács-Kiskun
Telefon:
76/483-105 Call
Weboldal:
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
9:00 – 18:00
kedd
9:00 – 18:00
szerda
9:00 – 18:00
csütörtök
9:00 – 18:00
péntek
9:00 – 18:00
szombat
9:00 – 13:00
vasárnap
Zárva

Nyitva

Nyitvatartási idő Vision Express - Kecskemét

Leírás

Szemvizsgálat. Ingyenes UV szűrés ellenőrzés .Szemüvegkészítés 1 óra alatt. Egyre elterjedtebb az a szemlélet, hogy ahány élethelyzet, annyi szemüveg.
Míg az üzleti tárgyalás vagy színházi előadás, hangverseny alkalmával egy elegáns szemüvegkeret jelentősen hozzájárulhat igényes megjelenésünkhöz, addig a hétvégi baráti összejövetelek, vagy kirándulások alkalmával egy könnyed stílusú, színesebb, sportosabb keret lazább megjelenést kölcsönözhet számunkra. Emellett az otthoni esti tévézéshez vagy az ágyban való olvasgatáshoz egy egyszerűbb, strapabíróbb keret is elégséges lehet, hogy reggel az ébredés után ne érjen minket váratlan meglepetés.
A jó minőség és az esztétikum a Vision Express üzletekben található minden egyes szemüvegkeret modell esetében alapkövetelmény.

Cégleírás
A világ vezető divatházainak többsége a nyári ruhakollekcióikkal egy időben évről évre megjelentetik az új napszemüveg kollekciókat is. Ezek a napszemüvegek (Gucci, Versace, GeorgioArmani, Emporio Armani, Bvlgari, Hugo Boss, Prada, Christian Dior stb.), meghatározó stílust, különleges megjelenést adnak viselőjüknek. A mai modern kontaktlencsék viselésével akár teljesen megfeledkezhet a szemüvegviselés által megtapasztalt korlátokról.
A szemüveggel ellentétben a kontaktlencse, nem csúszik le az orráról, nem párásodik, nem korlátozza a látóteret, így bármikor, sportolás, strandolás vagy más szabadidős tevékenység közben viselhető. Kontaktlencse viselés esetén Ön is bátran válogathat a legdivatosabb napszemüvegformák között, hiszen látása a kontaktlencsével ugyanolyan tökéletes lehet, mint korábban a szemüvegével volt.
A Vision Express üzletek kínáltában megtalálhatók az egyszerűbb típusú kontaktlencsék csakúgy, mint a legfejlettebb technológiával készült termékek a világ legnagyobb kontaktlencse gyártóitól (pl.: iWear, Bausch& Lomb, Johnson&Johnson, CIBA Vision).

Útvonal

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Vision Express - Kecskemét

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések
Facebook


Üzletek a közelben

 1. Ady Endre út 15.
  5000  Szolnok
 2. Fő út 246-248.
  2220  Vecsés
 3. Mártírok Útja 281.
  1202  Budapest
 4. Rákóczi Ferenc út 154-170.
  1211  Budapest
 5. Nagytétényi út 37-43.
  1222  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Napszemüveg, Kontaktlencse, Szemvizsgálat, Lencse, Látás, Vékonyított Lencse, Ideghártya, Antireflex Bevonatú Lencse, Esztétikus Szemüveg, Homályos Látás, Többfókuszú, Színes Kontaktlencse, Egyszerű, Egyszerű Hypermetrop Asztigmia, Uv Szűro Bevonat, Egyszerű Myop Asztigmia, Kerékpáros Napszemüveg, Kontaktlencse Illesztés, Szemüvegbetét, Szemüveglánc, Szemüvegzsinór, Lágy Kontaktlencse, Kéthetes Kontaktlencse, Számítógépes Szemüveg, Puha Kontaktlencse, Havi Viselésű Kontaktlencse, Szemüveg Kiegészítő, Napvédő Szemüveg, Monitorszűrős Védőszemüveg, Szemüveg tartozék, Szemüvegtok, Kemény Kontaktlencse, Egynapos Kihordású Kontaktlencse, Negyedéves Kontaktlencse, Havi Kihordású Kontaktlencse, Dioptria Nélküli Színes Kontaktlencse, Monokli, Nagyítószemüveg, Dioptria Nélküli Kontaktlencse, Havi Viseletű Kontaktlencse