Wesselényi Miklós Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola, Budapest

Várna Utca 23
1149 Budapest - XIV. KER.

Telefon:
(1) 220 8697 Call
Telefon:
(1) 220 8695 Call
Telefon:
(1) 363 6061 Call
Telefon:
(1) 221 3729 Call
Telefon:
(1) 220 8694 Call
Telefon:
(1) 221 0001 Call
Fax:
(1) 221 3767
Fax:
(1) 363 2622
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

Iskolánk 54 éve várja mindazon fiatalokat, akik a műszaki pályát érzik magukhoz a legközelebb.

Cégleírás
Az iskola profiljában növekvő arányt kap a szakközépiskolai tagozaton az elektronikai alapképzés. Ugyanakkor a hagyományos szakmunkásképzés keretében elmélet igényes szakmák elsajátításához is modern környezetet biztosítunk. Közben fokozatosan növekszik az érettségit adó szakképzési formák aránya, lehetőség van szakmai át- és továbbképzésre (technikus képzés, a középiskolát végzettek szakképesítése, az elektronikai, valamint a rádió- és televízió- videotechnikai műszerész szakmákban.) Rövidebb időtartamú speciális át- és továbbképző tanfolyamok bonyolítását is vállaljuk. Mindezekhez a feladatokhoz megfelelő személyi- és tárgyi adottságokkal rendelkezünk. Négy szinten helyezkednek el a jól felszerelt tantermek, szertárak, tanműhelyek, a rádió-, televízió és műszerjavító tanszervíz. Nagy hangsúlyt kap a számítástechnika és a CNC programozás alapjainak elsajátítása. Kialakítottuk és jelentősen fejlesztettük a PCL oktatás és az ECDL (Európai Számítástechnikai Alkalmazás) akkreditált tanfolyami képzés feltételeit.
Ebben a tanévben helyeztük üzembe az újabb nyelvi laborunkat. A számítástechnikai hálózat gyakorlatilag minden fontos helyiségben képes tárolni és hozzáférhetővé tenni az iskola legalapvetőbb adatbázisát. Saját telepítésű iskolatelevíziónk és rádiónk működik, iskolaújság jelenik meg havonta. Mintegy 18 ezer kötetes könyvtárunk és 9 sportágat felölelő diáksportkörünk van. Zenekarunk klasszikus rockzenét és bluest játszik. Az informatikai, fénymásolási lehetőségeket tudatosan fejlesztjük.
A kulturális, művészeti és sportélet tanórán kívüli formáira is nagy figyelmet fordítunk. A különböző tanulmányi versenyeken szép eredményeket értünk el. A legjobb tanulóink és pedagógus munkatársaink számára minden tanévben kiadjuk a Wesselényi-díjakat. 1993-tól működik a Wesselényi Miklós Alapítvány, amely iskolánk tanulóifjúságának sokoldalú műveléséhez, neveléséhez kíván érdemi segítséget nyújtani.

Vélemények

zsiga achilles
4 Csillagok

Isk

, 2011. november 8.

nagyon szeretem e iskolát, már 2. alkalommal járhatom a kilencedik osztályt. meg vagyok vele elégedve. szeretlek madarász néni!
Címkék: #iskola wmszkiErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
zsiga achilles
5 Csillagok

-----

, 2010. március 20.

szerintem ez az iskola lesz a sikerem kulcsa lesz

Írjon véleményt a(z) Wesselényi Miklós Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Várna Utca 21
  1149  Budapest
 2. Őrnagy U. 5-7.
  1143  Budapest
 3. Szörény U. 2-4.
  1087  Budapest
 4. Pillangó Park 3-5.
  1149  Budapest

 5. Távolság: 1.33 km
  Angol U. 36.
  1149  Budapest
 6. Salgótarjáni út 53/B
  1101  Budapest

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Diák, Szakközépiskola, Iskola, Szakképzés, Tanár, Tanterem, Oktatás, Tanítás, Tankönyv, Képzések, Ipari elektronikai Technikus képzés, Mechanikai Muszerész képzés, Finommechanikai Technikus képzés