Win Investor Rt., Szolnok

Kolozsvári út 3.
5000 Szolnok
Jász-Nagykun-Szolnok
Telefon:
(56) 413 086 Call
Telefon:
(56) 513 206 Call
Fax:
(56) 413 087
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Útvonal

Leírás

A Win Investor Vállalkozásfejlesztési ZRt komplex informatikai szolgáltatást - nemcsak az értékesítésben, de a hosszú távú működtetésben is - nyújtó vállalkozás.

Cégleírás
Budapesten és Szolnokon található saját tulajdonú üzletünkben (PC optiMOM), illetve üzletházunkban (Esther üzletház) népszerű számítástechnikai szaküzletekkel állunk a vásárló közönség rendelkezésére. A PC optiMOM, a budapesti MOM Parkban a jellemző termékeink és szervíz szolgáltatásainkon túl Hewlett Packard szaküzlet is. Alapvető törekvésünk magánvásárlóink számára elérhető áron, minőségi szolgáltatást nyújtani. Win Investor ZRt. rendszerintegrációs tevékenységi körébe a felhasználói igények alapján tervezett vállalatirányítási informatikai rendszerek, az elektronikus kereskedelmi megoldások, a pénztárgép-alapú kiskereskedelmi rendszerek, az integrált és menedzselhető hálózati eszközök, a szoftver és hardver rendszerintegráció, a szoftverfejlesztés és testre szabás, az egyéni alkalmazások készítése, az intelligens irodák kommunikációs rendszerei, az egyedi és speciális hálózatok, a hálózatbiztonság eszközei tartoznak.

Vélemények

amd
1 Csillagok

vélemény

, 2012. február 23.

A Win Investor számtek bolt volt a legjobb!(kb3-4éve)Azóta teljesen leromlott!A szemüveges eladósrác úgy elhajtott a francba,mikor gépet akartam venni...Azt mondta ha olcsóbban tudok processzort mint náluk,vegyek neki is!Persze máshol vettem meg a gépet(230 erróért)Nem tudom hogy most kik dolgoznak ott,de annó voltak jó arcok,szerettem ezt a boltot.De kb3éve be se néztem,kár érte.
Csengő István
5 Csillagok

számítástechnika

, 2007. december 16.

A Win-Investor Szolnok egyik legkiválóbb árakkal dolgozó számítástechnikai üzlete. A kiszolgálás gyors és roppant udvarias. Az eladók szakképzettek és gyorsan megoldást találnak a vásárlók problémáira, az árukészletük bőséges és kifogyhatatlan.
Címkék: ## számítástechnika# szolgáltatás# szolnokErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Win Investor Rt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések
Google+

Google+


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 210 m
  Ságvári Krt. 4.
  5000  Szolnok

 2. Távolság: 210 m
  Ságvári Endre Krt. 4.
  5000  Szolnok

 3. Távolság: 270 m
  Ady E. út 18.
  5000  Szolnok

 4. Távolság: 280 m
  Baross Gábor U. 10-12.
  5000  Szolnok
 5. Kassai út 2.
  5000  Szolnok
 6. Szapáry U. 18.
  5000  Szolnok

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Számítástechnika, Informatika, Számítógép, Dvd, Monitor, Software, Alaplap, Video, Egér, Computer, Hardware, Videokártya, Modem, Hangkártya, Hdd, Winchester, Ram, Ati, Floppy, Sound, Fdd, Abit, Geforce, Radeon, Tnt, Billenyü, Cd R, Soundblaster, Vonalkódtechnika, Szoftverfejlesztés, Szoftver, Webáruház, Irodatechnika, Elektronika, Adatbázis, Szórakoztató Elektronika, Tintapatron, Webdesign, Biztonságtechnika, Internet szolgáltatás, Szórakoztató, Toner Kazetta, Dvd-R