Lezárvakőműves, burkoló
Közzétette , 2017. szeptember 22.
Ellenőrzött ajánlatkérés | 2 Kérdés(ek) | 0 Ajánlat(ok)
2045, Törökbálint, Pest
Kétlakásos törökbálinti családi ház felújítása kapcsán többféle kőműves munkára lenne szükség. 2 fürdőszoba burkolása-csempézése, vakolás, vakolatjavítás, glettelés, stb. (a bontás már megtörtént). A ház 11x8 m, a kisebbik lakás kb 22 nm. Jelenleg vízvezeték-szerelő dolgozik, várhatóan a jövő hét közepe tájára haladnak előre annyira, hogy a kőműves munkát el lehetne kezdeni. Pontos ajánlatot nyilván csak helyszíni felmérés után lehet adni, időpontot előzetesen egyeztessünk. Alaprajzot a jelenlegi állapotról mindenkinek tudok adni, viszont a későbbiekben valamennyire részletes ajánlatot várok (legalább az egyes munkafázisokra elkülönítve).

Nyilvános üzenőfal

  1. Mx Jos Kft., Közzétette , 2017. szeptember 25.

    Tisztelt Thiery H. Róbert úr, Kérem, hogy küldje el elérhetőségét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot! Vagy ha Önnek megfelelőbb, keressen minket az alábbi elérhetőségeink valamelyikén: Csikai Péter: +36204069630 email: info@mxjos.hu Köszönjük megkeresését! Üdvözlettel, MX JOS Kft.

  2. DRY-Z Szigetelő Kft., Közzétette , 2017. szeptember 25.

    Tisztelt Uram! Cégünk vízszigeteléssel foglalkozik, akár utólagosan is, ha vizesek a falak. Kőműves tevékenységünk nincs. Üdvözlettel: Páli Ottó 30/710-3825

Beérkezett ajánlatok

Nem érkezett ajánlat