LezárvaAsztalosipar
Közzétette , 2018. február 8.
Ellenőrzött ajánlatkérés | 3 Kérdés(ek) | 0 Ajánlat(ok)
Debrecen, Hajdú-Bihar
Panel konyhabútorom van, amit szeretnék lecserélni. L alakú. A hosszú elem 110 cm és a bal oldalán van egy fiókos ajtó, ebben az elemben 1 db 110 cm-es polc van., a jobb oldalán nincs ajtó, mert ahhoz illeszkedik a rövidebb mosogatós elem, ami 55 cm-es. Sima fehér bútorlapból szeretném a korpuszt és az ajtókat is.

Nyilvános üzenőfal

  1. Nagy Ádám e.v., Közzétette , 2018. február 9.

    Üdvözlöm! Köszönöm a megkeresését. A konyhabútor elkészítéséhez több adatra lenne szükségem. Sok tényező befolyásolja a végleges képet és árat. munkalap, bútorlap típus különböző szerelvények, Sejtem milyen konyháról lehet szó és valószínű, hogy már csináltunk is ilyet. Ha kérhetem a jelenlegi konyháról egy pár fényképet a butorart@gmail.com e-mail címre küldjön nekem. illetve egy telefonos elérhetőséget, ha kérdésem lenne. Köszönöm. Tisztelettel: Nagy Ádám asztalos 70/6178498

  2. Andó Bútor, Közzétette , 2018. február 11.

    Kedves Tünde! Kérem, a konyháról egy képet vagy egy skiccet szíveskedjen küldeni az andokft@andobutor.hu e-mail címre. Ez alapján tudunk majd adni egy irányárat. Üdvözlettel: Andó Attila ügyvezető Andó Bútoripari Kft.

  3. Your Home Bútorszalon, Közzétette , 2018. február 15.

    Kedves Tünde! Köszönjük megkeresését. A pontos árajánlathoz több információra van szükségünk. Kérhet helyszíni felmérést, vagy a meglévő konyháról küldhet képeket, adatokat a Jenes.fabric@gmail.com e-mail címre. Üdvözlettel. Jene Attila "tulajdonos"

Beérkezett ajánlatok

Nem érkezett ajánlat