AUGUSZT JÓZSEF CUKRÁSZAT KFT. Pavilon - Termékek, ajánlatok, hírek

Hírek

Új cukrászda nyílt a belvárosban

2009.08.22.

Az Auguszt hamisítatlan családi vállalkozás, ahol a család minden egyes tagja érintett az üzlet és a szakma sikerében, valamennyien a munka hívei. Zavarba ejtő természetességgel vállalják a múltat, a hagyományt, az évszázados nagyságot. Az általuk közvetített környezet meleg, barátságos, kellemes hangulatú, amilyet csak legszebb álmaink közvetítenek.

Az Auguszt azon ritka történetek egyike, ahol a családi vállalkozás nem a feszültségek forrása, hanem legértékesebb kincsük a családba vetett évszázados, megingathatatlan hit. A család hatalmas energiával, bájjal és páratlan kitartással űzi ezt a mesterséget. A hagyománytisztelet és a feltartozhatatlan hódító szellem ötvözése ritkán fellelhető ilyen termékeny egyensúlyban.

A családias hangulat, a személyre szóló kiszolgálás, a kiváló alapanyagokból gondosan, akár egyesével készített sütemények azok az értékek, amelyekhez ragaszkodnak.

Az Auguszt család 2009. július 15-én nagyszabású ünnepséggel új üzletet nyitott a belváros közepén, a Kossuth Lajos utcában. A mostanság lepusztult utcában felüdülés a csodásan korhű, eredeti állapotában helyreállított, klasszikus portál. Az üzlet belső kialakítása érdekesen ötvözi az évszázados hagyományt a modernnel. Óriási kristálycsillár tölti be a 7 méteres belmagasságot, s a két szemközti falon 5 méteres Dürer metszetekről egy elefánt néz egy griffmadárral farkasszemet. A belső tér lenyűgöző és mégis meghitt, hangulatos. A finomabbnál finomabb sütemények pedig egy modern üvegkoporsóhoz hasonlatos pultban sorakoznak.

Az üzletet Rogán Antal Polgármester Úr nyitotta meg, beszédet mondott Jávor Béla esztéta, Orosz István grafikusművész, és Kozma atya is.