Dekorkert Műnövény - Művirág - Dekoráció - Termékek, ajánlatok, hírek

Hírek

Webáruházunk éjjel-nappal nyitva!

2014.05.20.

Webáruházunkban éjjel - nappal leadhatja rendelését! A következő munkanapon kollégáink az Ön rendelésének elkészítésével kezdik a napot. Az ezt követő munkanapon már kézhez is veheti csomagját! Nem kell utazni, kényelmesen meg tud mindent rendelni, amire szüksége van selyemvirágaink, műnövényeink, egyéb dekorációs cikkeink közül.

 

Próbálja ki, nézzen körül nálunk: www.selyemviragok.hu

Üzletkötőink a Dunántúl nagy részét bejárják

2014.05.20.

Üzletkötőink elsősorban a Dunántúlon terítik selyemvirágainkat, műnövényeinket és egyéb dekorációs termékeinket.

Áruval megrakott furgonnal járják a településeket, így azonnal lehet tőlük vásárolni!

Ha még nem találták meg Önt, és szeretne tőlünk vásárolni, jelentkezzen a dekor@selyemviragok.hu, vagy az info@selyemviragok.hu e-mail címen, vagy a megadott telefonszámaink valamelyikén. Szívesen elmegyünk Önhöz, hogy bemutassuk kínálatunkat!

Webáruházunkban megnézhetik termékeinket: www.selyemviragok.hu

 

 

Üzleti partner keresés

Viszonteladókat keresünk!

2014.05.20.

Cégünk selyemvirágok, műnövények, egyéb dekorációk nagykereskedelmével foglalkozik.

Sok elégedett viszonteladó partnerünk mellé szeretnénk még újabbakat találni! Ha Ön virág- ajándék- dekorációs üzlettel rendelkezik, érdemes körülnéznie Webáruházunkban.

Regisztráció után látja a viszonteladói árakat (a kiírt árak magánvásárlókra vonatkoznak)

Gyönyörű selyemvirág csokrok, virágszálak, polifoam virágok, gumivirágok, virágfejek mellett egyéb dekorációs cikkek is megtalálhatók Webáruházunkban (kopogtató, virágkötészeti kellékek, kaspók, szalagok, tűzőhabok...stb.)

Nem kell utazni, otthon kényelmes körülmények között kiválaszthatja a megrendelni kívánt termékeket! Ha munkanapon délig megrendeli a cikkeket, a következő munkanapon már kézhez is kapja csomagját.

Futárszolgálatokkal dolgozunk, 1 napos időgaranciával.

Fizethet előre utalással, utánvéttel kp.-ben a futárnál. De ha nincs messze telephelyünktől (Győr, Corvin utca 32.), akkor választhat személyes átvételt is. Nem kell várni, csak át kell venni a csomagját. Ebben az esetben természetesen megtakarítja a szállítási költséget.

Nézze meg Webáruházunkat, alaposan böngéssze végig. Több mint 2000 féle termék közül válogathat. Ami a Webáruházban szerepel, az mind raktáron is van, tehát azonnal tudjuk küldeni!

 

Várjuk megrendelését!

A Zöldvilág Center csapata