Euro-Bróker-Biztosítási Iroda Kft - Termékek, ajánlatok, hírek

Hírek

Sí biztosítás Utasbiztosítás Miskolcon.

2015.02.12.

Egy nem várt sí baleset jelentős költséggel jár !

Megtörtént eset

Sielésben gyakorlott ügyfél síléce egy fekete pályán váratlanul leoldott, a másik lába maga alá csavarodott, elesett, és ennek következtében combnyaktörést szenvedett. Hegyi mentők hozták le a szerencsétlenül járt síelőt, majd mentőhelikopterrel vitték a közeli kórházba. Egy a helyszínen tartózkodó rokon hívta az EUB-Assistance-ot, mi pedig rögtön felvettük a kapcsolatot a helikopteres céggel, a kórházzal pedig elkezdtük intézni az ilyenkor szükséges dokumentumok beszerzését és a közvetlen költségvállalást. Sajnálatos módon a balesetet szenvedő síelő sérüései műtéti beavatkozást tettek indokolttá. A páciens 4 nappal később került szállítható állapotba, akkor mentővel, ápolói kísérettel hoztuk vissza Magyarországra, ahol folytatták még pár napig a kezelését .


Milyen költségekkel járt a fenti baleset

A fent említett síbaleset sajnálatos módon viszonylag „átlagosnak” tekinthető, és elszenvedőjének megközelítő 3 millió forintos költséget jelentett volna, ha nem lett volna érvényes Télisport sí utasbiztosítása. A legnagyobb tétel ebből a kórházi ellátás költsége, amely közel 6000 euró volt, de a mentőhelikopter díja is közel 3000 eurót jelentett ebben az esetben, míg a mentővel történő hazaszállítás díja a szomszédos Ausztriából is csak alig marad el az 1000 eurótól.


Kössön  utasbiztosítást online itt weboldalunkon vagy irodánkban személyesen! 

 

Kötelező biztosítás 2015! Év közbeni kötelező biztosító váltás Miskolcon.

2012.04.17.

Év közbeni kötelező biztosító váltás

Ellenőrizze le kötelező biztosításának évfordulóját.

Évforduló előtt 60 nappal válthat biztosítót.

Irodánkban segítünk eligazodni a biztosítók ajánlatai között.

3525 Miskolc Szentpáli út 1. 1/101

Weboldalunkon online is válthat biztosítót.

Az ügyintézéshez kiküldött meghatalmazást kell elküldenie a többi mi dolgunk

VÁLTSON VELÜNK ÉS SPÓROLJON KÖTEZŐ BIZTOSÍTÁSÁN

www.biztositas-miskolc.hu

46-505-289, 30-219-9115

Cikkek

Utasbiztosítás miért ajánlott külföldi utazáshoz.

2011.07.07.

Egy külföldi utazás, nyaralás amire - egész évben spórolt - könnyen rémálommá válhat egy nem várt esemény során.

Egy egyszerű napégés fájdalmas kellemetlen,orvosi kezelése külföldön jelentős kiadással járhat. A költségét az utasbiztosítás kifizeti.

Gyomorfertőzés: megkeseríti a nyaralást, kiszáradással fenyegethet, amely rossz esetben kórházi ellátást igényel. A kezelés költségét az utasbiztosító kifizeti.

Medúzacsípés, rablás, poggyász lopás, baleset, fogfájás: költségeit a megfelelően kiválasztott utasbiztosítás kifizeti.

Az E111 ( uniós tb) kártya csak sürgősségi ellátásokra vonatkozik, sőt önrészt is kell fizetni az ellátás igénybevételekor. Az utasbiztosítás a járulékos költségeket is kifizeti.

Ne terhelje akár milliós nagyságrendű összegel pénztárcáját, ha ezt Ön helyett csekély összegű ráfordítással egy jól megválasztott utasbiztosítás is kifizeti.

uutasbiztosítás kötés online csak bankkártyás fizetéssel  itt                                                  http://biztositas-miskolc.hu/utasbiztositasok.html

Eladó

Kötelező biztosítás váltás 2011

2010.09.28.

Váltson velünk kötelező biztosítást.Minden biztosító egy helyen

www.biztositas-miskolc.hu