Exact Home Kft - Termékek, ajánlatok, hírek

Hírek

Több mint falpanel ? több mint design

2013.04.23.

Új 3D Deluxe falpanelt dobott piacra az Exact Home Art & Design. Az új generációs paneleket Deluxe kategóriába sorolja a cég, mivel ez egy több funkciós panel.

Nem csak fali dekorációs elem, hanem rejtett világítás is egyben. Az új panel modulokból rakódik össze és újrahasznosított műanyagból készült. Ellenáll az esetleges ütéseknek, víznek és különböző hőmérsékleteknek, ezért kültéren, beltéren, vizes helyiségekben és wellnessekben is alkalmazható.A modulok elegánsan fedik egymást, finom réseket hagynak a kiáramló fénynek.

Tetszés szerint hátulról LED szalaggal, felülről és oldalról spot lámpákkal világítható meg. Felrakása egyszerű, csavarokkal kell rögzíteni és szinte percek alatt kész. Jelenleg 6 színben érhető el, többségében metál színekkel.

info: EXACT HOME

http://www.inout-home.hu/ujdonsag-2/tobb-mint-falpanel-tobb-mint-design/

Cikkek

http www.trendguide.hu terek 858-bronz-arany-pezsgo

2012.06.13.

Bronz, arany, pezsgő

Megújult a Spoon Hajó egyik étterme.

Létezik egy hely a belváros szívében, a Duna vizén, ahol a színvonalas szerviz és gasztronómia hátterét a legszebb budai panoráma adja. A Spoon Hajón több, különféle stílusú terem található, ezek közül az egyik legimpozánsabb a Fine Dining terem, melyet élő zongorajáték, luxus és elegancia jellemez.

fotó © Exact Home
fotó © Exact Home

Köszönhető mindez az Exact Home tervezőinek, akik révén ez a terem mostantól új külsővel várja a gasztronómia kedvelőit. Az új koncepcióban nagyobb  hangsúlyt kapott a panoráma és az aranysárgában úszó Budai várnegyed esti látképe, mely a színek kiválasztásában is fontos szerepet kapott.

fotó © Exact Home
fotó © Exact Home

Fények tekintetében az ezerarcú Budapest és az Lánchíd díszvilágításának hangulatát vették a tervezők alapul.

 

A terv megvalósításához felhasznált anyagok: 100 nm. 3D falpanel, 350 nm. 3D bronz-arany bőr, 100 méter RGB LED szalag, 50 db. Spot -elegáns bronz színben, 360 méter dekorációs lánc (bronz színben,) 360 méter bronz színű selyem, 10 db egyedi tervezésű elegáns bronz színre festett mennyezeti lámpa és kb 10 nm. bronz tükröt. A tapéták Németországból, pezsgő arany festék Olaszországból érkezett.

Generál kivitelezés: Exact Home kft (www.exacthome.hu)
Ügyvezető: Horváth Lajos
Designer: Birman Andor

http://www.trendguide.hu/?terek/858-bronz-arany-pezsgo