GAMBI KFT - Termékek, ajánlatok, hírek

Hírek

SÓDÉZSA

2012.12.13.

JANUÁRTÓL ELÉRHETŐ A SÓDÉZSA (sófürdő) SZOLGÁLTATÁSUNK !

MIért hasznos ?

A méregtelenítés egyik legintenzívebb formája a sófürdő! Egy 30 perces sófürdő a 3 napos léböjtkúra méregtelenítő hatásával ér fel. A sós vizes fürdők különösen mozgásszervi és reumatikus, neurológiai perifériás betegségek, nőgyógyászati és bőrproblémák esetén ajánlottak, illetve stresszoldásra relaxációs céllal.

A meleg parajdi sós víz, kitágítja az ereket, az így kialakult vérbőség javítja a helyi anyagcserét, gyorsabban hatnak a szövetek számára hasznos anyagok érkezését és gyorsítja a szervezet számára nem kedvező anyagok - pl. gyulladásos termékek eltávozását. A szervek vérbősége szintén javítja a szervek anyagcseréjét, működését.

Fürdési idő ?

Maximum 30 perc.

A javasolt fürdési idő 20 perc,utána 20 perc pihenő.

Sófürdő

A sófürdő koncentrációja minimum 80 gramm só/liter legyen. Ennél kisebb töménységű fürdővíz hatása minimális. Minél magasabb a koncentráció annál nagyobb a méregtelenítő hatás.

Használata: A sót tegyük a fürdőkádba és engedjünk rá kevés forró vizet. Ha a só feloldódott engedjük teli a fürdőkádat. A víz hőmérsékletét állítsuk be pontosan 37°C-ra, test hőmérsékletűre. Ezáltal a szervezetnek nem kell energiát kifejtenie a hőmérséklet kiegyenlítésre, azonnal megkezdődhet a salaktalanítás, a méregtelenítés.

Ne használjunk se fürdőhabot, se sampont, se szappant. A fürdés időtartama legalább 20 perc legyen. Ahhoz, hogy a kezelés elérje célját, a páciensnek 12-18 fürdőt kell egymás után vennie. Profilaktikus célra ezt a kúrát négy hónaponként meg kell ismételni.

A fürdés után ne öblítsük le testünket, csak itassuk le a vizet róla.

A sófürdő után lehetőség szerint pihenjünk le. A sófürdő nem csak méregtelenítő hatású, hanem igen sok bőrbetegségnél enyhülést, javulást eredményez. A koncentrált sós víznek nagyobb a hőmegtakarítási és közvetítő tulajdonsága, mint az édes vízé. Tehát a sós vízben a páciens a test felmelegedését hosszabb ideig fogja érezni . Ez a víz serkenti a végtagokban a vérkeringést, csökkennek az ízületi és izomfájdalmak.

 

Alkalmazása:

salaktalanítás,
méregtelenítés,
homeosztázis aktiválása,
neurodermatitisz,
pikkelysömör, psoriasis,
bőrpanaszok száraz és zsíros bőr ellen,
stressz oldására,
kimerültség ellen,
alvás zavarok,
túl savasodás ellen.

Cikkek

Halas kezelés

2011.06.09.

Halszépészet = Bio spa
- Engedd közel magadhoz a természetet!-

A kényeztető pihenés új formája

Kérem, képzelje el a következő szituációt:

Beül egy kényelmes karosszékbe,behelyezi lábait a medencébe, előveszi kedvenc újságját vagy elolvassa laptopján a leveleit esetleg kívánságára csendes zene mellett,félhomályban meditálhat 30 percet...ezalatt megtörténik a lábápolás.

A fél világot meghódította mára a doktorhalakkal végzett lábápolás, bőrpuhítás. 50-60 hal úszkál a medencében és veszik kezelésbe az Ön lábait, enyhe mikromasszázst végeznek és eltávolítják sarkáról ,lábfejéről a bőrkeményedéseket.

Nincs többé szükség sarokreszelőre, habkőre,olajos pakolásra és egyéb praktikákra, röpke fél óra alatt bababőr finomságúvá válik a lába,sarka.
A kezelést végző doktorhalak származási helye Törökország, Irán, Irak, Szíria. Édesvízi halak,"tisztességes"magyar nevük piros szívogató márna , latinul garra rufa. Nincs foguk,megvastagodott"bajuszukkal" végeznek mikromasszázst a bőrön illetve dörgölik le a lábáról a megvastagodott hámréteget. Segítenek puhává varázsolni bőrét.

 

Halpedikűr és halszépészet esetében semmilyen vegyszert nem használunk. A víz teljesen semleges és mindenféle vegyszertől mentes. A technológia biztosítja a teljesen steril környezetet a vendégek részére.

A halak élettere ezzel nem sérül és teljes mértékben biztosított. A víz nem tartalmaz klórt vagy más kémiai anyagot Halpedikűr és halszépészet esetén csak a jótékony bioflóra található meg a vízben, mely sem a garra rufa halaknak, sem a halpedikűrt vagy halszépészetet igénybe vevő vendégek számára nem jelent veszélyt.

A doktorhalak meghódították a világot

A szépségiparban a halszépészet és -pedikűr most a sláger! Kik a szereplők? A pontyfélék családjába tartozó" úszó bőrgyógyászok" a Közel-Kelet édesvizeiben őshonosak. Testméretük maximum 12 cm. Nevezik doktorhalnak, kangalhalnak, tisztességes nevük piros szívogató márna(latin nevük garra rufa). A márnák török vendégmunkásoknak köszönhetően először Németországban futottak be komoly karriert a pikkelysömör, ekcéma kezelésében. A meleg vizet (34-36Co) kedvelő uszonyosok nem rágcsálják a bőrt(nincsenek fogaik), kis bajszuk" van, amivel a vízben felázott bőrlemezké- ket távolítják el és végeznek 100%-os bio környezetben természetes bőrradírt.
Mi történik?

Európa és Ázsia több országában megtalálhatóak mind a terápiás, mind a wellness terü leten a doktorhalak. A halak alaposan megtisztítják a bőrt, felgyorsítják a vérkeringést, feloldják a görcsös izomcsomókat, segítenek a stresszes állapot csökkentésében. Ez a "természetes halradír" megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől, vékonyítja a könyéken és a lábakon lévő elszarusodott felületet, masszírozza és feszesíti a bőrt. A kezelés után a testápolók, krémek sokkal gyorsabban és hatékonyabban szívódnak a bőrbe.

"Pengementes pedikűr"

A halpedikűr a lábápolás hatékony, ugyanakkor kíméletes eszköze. A pedikűr halfürdő formájában a lábápolás hatékony, ugyanakkor kíméletes eszköze és ellentétben a sarkakon lévő bőrkeményedés hagyományos megszüntetésével a hal által végzett pedikűr sokkal lassabb visszatermelődéshez vezet. Rendszeres,30-45 perces használata után a bőrkép láthatóan javul, selymesebbé válik, nem lesz érdes tapintású és ez igaz a halpedikűrre és halszépészet teljes testet érintő formájára egyaránt. A talp esetében mikromasszázst is érzékelhet a vendég, mely jótékony hatással van a szervezetre. Biztonságos? Egyik specialitásunk: nem használunk semmilyen vegyszert. A víz teljesen semleges és mindenféle vegyszertől mentes. A technológia biztosítja a teljesen steril környezetet a vendégek részére. A halak élettere ezzel nem sérül és teljes mértékben biztosított. A víz nem tartalmaz klórt vagy más kémiai anyagot Halpedikűr és halszépészet esetén csak a jótékony bioflóra talál ható meg a vízben, mely sem a garra rufa halaknak, sem a szolgáltatásokat igény be vevő vendégek számára nem jelent veszélyt. Kizárólag megbízható gyártók termékeit használjuk.

 


Látványterv

Információ

GAMBI Kft

Keve Zsuzsa és Varga Zsolt
0630-3972363 vagy 0620-2595752

www.halszepeszet.hu
www.halpedikur.com
www.halterapia.hu