Kontra-Madarasi Lakás - Termékek, ajánlatok, hírek

Cikkek

Miért pont Abádszalók

2012.07.12.

Miért minket válasszon?

Abádszalók a régió leglátogatottabb városa, 1982.-óta foglalkozik a község az idegenforgalommal, ami azért elég meggyőző érv. Abádszalókon minden nyáron egy egész programsorozat várja az idelátogatókat, Abádszalóki Nyár néven, melyet a turizmussal foglalkozó szakemberek állítanak össze. Egy koncert, vagy esti buli megnézése ma már igen olcsó az Élményközpontban, hol minden este diszkó van. Nálunk megnézheti a kedves Látogató az Élményközpont programjait, rendezvényeit, hogy mielőbb el tudja dönteni nyaralása időpontját.

Horgászok százai látogatják minden évben ezt a vidéket a nagy zsákmányok reményében. Sok legenda járja az országot a környék fogásairól, ami azért nem is annyira legenda.

A víz vonzza az embereket, mint a Tisza-tó partjánál kialakított strand, mint sport szempontjából, ezekből jócskán kitelik Abádszalókon. Aki kipróbálja, annak örök élmény maradhat. Ezért is a város szlogenje: Abádszalókon élmény a nyár!

A programokról ITT tekintheti meg

Szálláshely

Büszkén mondhatjuk, hogy  sok vendég megfordult nálunk, s egy sem távozott rossz véleménnyel.
Elmondhatjuk, volt bizony, aki nálunk ismerte meg élete szerelmét, a véletlenek játéka hozta össze a mai napig együtt élő párt! Isten útjai kifürkészhetetlenek.
Mi van akkor, ha csak kis időre venné igénybe a szállást, tökéletes megoldás búvóhelynek, mert mi diszkréten kezeljük vendégeink kilétét. Ajánlani tudjuk egy romantikus hétvégére, mikor a kikapcsolódás nem feltétlenül a bulizást jelenti.
Vannak visszatérő túrázó vendégek, akik a környék, a vidék felfedezését látják Abádszalókban, a Tisza-tóban. Horgászok jelennek meg évről évre a híres tiszai halak nagy zsákmányának reményében. Találkozók, kirándulások szervezésében is nagy segítség lehet, ha van hol megpihenni.

Tekintse meg és meglátja...