Perienn - Termékek, ajánlatok, hírek

Hírek

Panelházban lévő lakásának biztonságossá tétele

2013.05.13.

Több médiában is elhangzott, hogy a tűzoltóság nem engedélyezi, szükség esetén le is vágja a folyosókat lezáró ajtórácsokat.

Ennek oka, hogy tűz esetén nemcsak az oltással kell foglalkozniuk a tűzoltóknak, hanem még egy engedély nélkül felszerelt ajtórácsot is el kell távolítaniuk, ami értékes időt vesz igénybe. Mind az oltásban, mind az emberek mentésében lassítja a gyors és hatékony segítségnyújtást.

Ezek az ajtórácsok nem védik igazán az Ön értékeit, mert a többi lakón is múlik, hogy bezárja-e egyáltalán.

Találta már nyitva a folyosó ajtórácsot ? úgy, hogy egy idegen ember állt valamelyik szomszédja ajtaja előtt? Ha igen, akkor pontosan tudja, hogy miről beszélek!

Ha nem, akkor szerencséje van!

Biztos, hogy a szerencsére kell bíznia a saját biztonságát?

Javasoljuk, hogy a közös, folyosót leválasztó ajtórács helyett, a biztonsága érdekében szereltessen a saját ajtaja elé ajtórácsot, így nyugodt lehet, hogy nem múlik más felelősségén az Ön lakása, értékei és testi épségének biztonsága.

Keressen minket bizalommal!

Telefon:  + 36 20 367 0268

Cikkek

Gyermekek biztonsága az erkélyeken

2013.05.13.

A jó idő hatására az embernek biológiai szükséglete a friss levegő és az éltető napfény beengedése a lakásba, ha tehetjük, kinyitjuk az erkélyajtót!

Természetesen nem tudunk folyamatosan figyelni a gyermekekre, evidens az igényünk, hogy egy praktikus, mechanikus szerkezettel, biztonsági ráccsal megakadályozzuk, hogy a csöppségünk ne tudjon kimenni az erkélyre, felmászni a korlátra és több méter magasságból a földre, vagy rosszabb esetben betonra kizuhanni.

Ennek legegyszerűbb módja, ha biztonsági rácsot szereltetünk az erkélyajtó elé!

Amennyiben nem szeretne teljes ajtómagasságú biztonsági rácsot készíttetni, arra is van lehetőség, hogy a gyermek méretéhez igazítva egy alacsonyabb biztonsági rács védje meg őt az esetleges sérülésektől.

Több változatot is tudunk ajánlani:

- vannak egyben vagy kétfelé kinyitható biztonsági rácsok,

- lehet eltolható biztonsági rács, ami sínben vagy görgőkön mozog a könnyebb kezelhetőség érdekében.

Ezekbe a rácsokba mindig olyan zárat ajánlunk, amit kizárólag felnőtt tud kinyitni, legpraktikusabb az, amihez ki kell hajolni, hogy ki bírja nyitni az ember, ez lehet kulccsal zárható zár, rigli vagy tolóretesz.

A cél az, hogy megvédjük gyermekeinket akkor, amikor a kellemes időjárás miatt nyitva szeretnénk tartani az erkélyajtót, de nem tudjuk a kicsik minden pillanatát figyelemmel kísérni.

Amennyiben gyermeke vagy unokája védelmében biztonsági rácsot szeretne készíttetni, hívjon fel, a felmérés és tanácsadás egy forintjába sem kerül!
Kérlek oszd meg a bejegyzést , lehet egy ismerősödnek a mi szolgáltatásainkra van szüksége!

Keressen minket bizalommal!

Telefon:  + 36 20 367 0268

Miért használjunk ajtórácsot, biztonsági rácsot

2013.05.13.

Manapság az olcsó kínálatnak köszönhetően, rengeteg 5-12 pontos záródású ajtót szerelnek fel, de a vevő nem tudja, -nem is tudhatja-, hogy ezen ajtók nagy része cilinder betéttel van szerelve, ami sajnos a biztonság rovására megy. A betörő ezt a cilinder betétet semlegesíti és utána könnyedén nyitja az összes záródási pontot, akár mind a tizenkettőt. Innentől kezdve ezek az ajtók nem biztonságosabbak, mint a hagyományos, akár panelházakba szerelt bejárati ajtók. Ezen ajtók elé a biztonság szempontjából szoktunk ajtórácsot szerelni. Ajtórácsaink, biztonsági rácsaink, Mottura, Cisa, CR? típusú trezor zárakkal készülnek. Ezen zárak kulcs nélkül csak fúrással, viszonylagos zajjal járó tevékenységgel nyithatók. Egy ilyen zár kifúrása profi, hozzáértő embernek is kb. fél órát vesz igénybe, és minimum akkumulátoros fúró kell hozzá. Ezek figyelembe vételével a betörő nyilvánvalóan, könnyebb, másik célpontot szemel ki magának, ahol nem találja magát szembe egy biztonsági ráccsal is.

Keressen minket bizalommal!

Telefon:  + 36 20 367 0268

Üzleti partner keresés

Közintézményekben található fémszekrények javítását vállaljuk!

2013.05.13.

A jelenlegi gazdasági helyzet nagyban befolyásolja azt, hogy a meglévő bútorok cseréje nem minden esetben gazdálkodható ki a közintézmények szűkös költségvetéséből.

Ezért ajánljuk azt a lehetőséget, - hogyha szakmai tapasztalatunk alapján megoldható -, egy új termék beszerzése helyett, vállaljuk az ilyen korrodált bútorok javítását!

Nem ritka eset, amikor az anyagköltség és a munkadíj, még a felébe sem kerül egy új szekrény beszerzési árának!
A következő oldalon, a képen látható szekrény új ára 150 ezer Ft + Áfa, javítási költsége 30 ezer Ft + Áfa.

Arról nem is tennék említést, ha nem az élet hozta volna az ilyen típusú munkáinkat, hogy némely hatóság arra szakosodott, hogy az amúgy is nehéz helyzetben lévő intézményeket ellenőrizze, és a törvény erejénél fogva azonnali büntetéseket szabjon ki, amennyiben a szabálytalanságot nem tudják rövid időn belül orvosolni! Egy-egy ilyen büntetési tétel elérheti, sok esetben akár meg is haladhatja egy új bútor beszerzési árát!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem, engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzunk:

Tevékenységünket 1999-ben  lakatos vállalkozóként kezdtük, majd vállalkozásunkat később átalakítottuk Perienn-Business Kft-re.

Szolgáltatási körünkbe a lakatosipari  munkák széles palettája tartozik.

A Perienn-Business Kft budapesti székhellyel, az ország egész területén vállal munkavégzést, magánszemélyek, társasházak, vállalatok és közintézmények számára.

Fő profilunk zárszerelés, ajtónyitás, biztonsági rácsok, ajtórácsok, ablakrácsok, tűzlétrák, kéményseprő létrák egyedi igények szerinti gyártása.

Fő tevékenységi körünkön kívül vállaljuk mindennemű lakatosipari termék, például: kapu, kerítés, tetőkijáró, erkélykorlát, beltéri és kültéri korlátok, előtetők gyártását, rozsdamentes és fémszekrények, egyéb bútorok, tárgyak javítását.

Egyedi igényeivel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Helyszíni felmérést követően teljes körű árajánlatot készítünk!

honlap: http://www.ajtoablakracs.hu/

e-mail: info@ajtoablakracs.hu

telefon: 06-20-367-0268