Árpi Bácsi Házi Rétese, Balatonfüred

1 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Leírás

Egyik legrégebbi és legközkedveltebb nemzeti desszertünk a rétes, melyet déd- és nagyanyáink még egész napot betöltő tüsténkedésük eredményeként asztalainkra varázsoltak.Ezek a rétesek még hagyományos, kézzel nyújtott, ún. "húzott" technológiával készültek. Felgyorsult életvitelünk eredményeként a mai háziasszonyoknak és a vendéglátás számos résztvevőjének sem idejük, sem türelmük nincs a házi készítési módhoz.


Cégleírás
2001-ben " Árpi Bácsi Házi Rétese " néven önálló családi vállalkozást alapítottam. Vállalkozásunk fő célja, hogy hagyományos technológián alapuló, minőségi terméket állítsunk elő szem előtt tartva nagyanyáink, és nem utolsó sorban saját tapasztalatink is. Réteseinket elsősorban a környékbeli csárdák, éttermek, pogácsáinkat borozók, sörözők megrendeléseire készítjük. Továbbá kisebb-nagyobb családi összejövetelekre, esküvőkre, vállalati és magán jellegű rendezvényekre látványsütéssel állunk megrendelők rendelkezésére.
Kulcsszavak:
Pékség, Sütöde, Sütoipar, Vendéglátás, Édesipar
Árpi Bácsi Házi Rétese a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Árpi bácsi házi rétese

, több mint 2 évvel ezelőtt

Minden nagyobb családi összejövetelre innen szoktunk rétest és pogácsát rendelni. Nagyon-nagyon finom, igazi házi rétes, olyan, mint amit annó a nagymamám is csinált. Sokféle édes és sós ízben is kapható, nekem kedvencem a gyümölcsös-rizses, meggyes-túrós, és kapros-túrós rétes. Ezeket korábban még sehol sem kóstoltam. Karácsonyra innen rendeltük a diós, mákos és gesztenyés bejglit is. Ezt idén először, de remélem, hogy fincsi lesz.
## sütemény# házi# rétes
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Árpi Bácsi Házi Rétese részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Zrínyi Miklós Utca 7
  8230  Balatonfüred
  (87) 575 072
 2. Köztársaság Utca 2
  8230  Balatonfüred
 3. Köztársaság Utca 6.
  8230  Balatonfüred
 4. Castricum Tér 2
  8230  Balatonfüred
 5. Csokonai Utca 1
  8230  Balatonfüred
 6. Lóczy Lajos Utca 1
  8230  Balatonfüred
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete