Éptex Kft., Győr

Éptex Kft.
Ménfőcsanak
9012 Győr
Győr-Moson-Sopron
(96) 449 519
(96) 518 194
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Éptex Kft. honlapja

Cégünk 1992-ben alakult, egyéni vállalkozásként kezdtünk építőanyag kereskedelemmel foglalkozni családi házunk mellett, majd 1993-tól betéti társaságként működtünk tovább. Hamar kiderült, hogy a családi házunk melletti, nem túl nagy területen nehéz a vevői igényeket kiszolgálni, ezért erőteljesen fejlesztettük járműparkunkat, mellyel az építés helyére szállítottuk az építőanyagokat. 1994 májusában megnyitottuk első különálló telephelyünket a győri vásártér melletti területen, ahol több, mit egy évtizedig álltunk vásárlóink rendelkezésére.

 1. About
 2. Bútorok
 3. Nyitva Tartás
 4. Nyílászárók
 5. Partnereink
 6. Products
 7. Szerszámok
 8. Újdonságok

Cégleírás
Alkalmazottaink száma évről évre növekedett. Kezdetben teljesen családi vállalkozásként, ketten végeztünk minden tevékenységet, de évről évre újabb munkatársra volt szükségünk a magas színvonalú vevő-kiszolgálás érdekében.
Nagyítás A jelenlegi gazdálkodási formát a vállalkozás méretének növekedése miatt, 1999-ben választottuk. 2000 májusában egy fióktelepet is nyitottunk Győrszemerén, ahol a helyi igényeknek megfelelő árukészlettel, barátságos kiszolgálással a helyi és környékbeli lakosok számára kínáljuk termékeinket. 2005-ben kezdtük építeni a jelenlegi telephelyünket a győri METRO és Bricostore áruházak között, ami 2006-ban nyílt meg a vásárlók számára. Ezzel munkatársaink száma is növekedett. Mára 13 fő alkotja az Éptex Kft. csapatát. Az új telephelyen található irodák és kiszolgáló helyiségek számukra is kényelmes munkakörnyezetet biztosítanak.
Kulcsszavak:
Nyílászáró, Ajtó, Ablak, Építőanyag, Szigetelőanyag, Térelválasztó, Építőanyagipar, Vakolat, Hangszigetelés, Térburkolat, Gerenda, Építőipar, Magasépítés, Burkolat, Hőszigetelés, Gipszkarton, Fólia, Vízszigetelés, Kémény, Térkő, Csemperagasztó
Termékek
Zsindely, Hullámlemez, Tégla, Térburkoló anyag
Éptex Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Éptex Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
CYLEX Árajánlatkérések

Hasonló cégek a közelben

 1. Vállalkozók útja 13.
  9081  Győrújbarát
 2. Széchenyi Út Iparterüle
  9081  Győrújbarát
 3. Illyés Gy. Utca 3.
  9024  Győr
 4. ZRINYI U 19/A
  9113  Koroncó
 5. Kálvária U.30.
  9024  Győr
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete