Éptex Kft., Győr

Cégnév:
Éptex Kft.
Cím:
Ménfőcsanak
Irányítószám/Település:
9012 Győr
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
(96) 449 519
Fax:
(96) 518 194
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Cégünk 1992-ben alakult, egyéni vállalkozásként kezdtünk építőanyag kereskedelemmel foglalkozni családi házunk mellett, majd 1993-tól betéti társaságként működtünk tovább. Hamar kiderült, hogy a családi házunk melletti, nem túl nagy területen nehéz a vevői igényeket kiszolgálni, ezért erőteljesen fejlesztettük járműparkunkat, mellyel az építés helyére szállítottuk az építőanyagokat. 1994 májusában megnyitottuk első különálló telephelyünket a győri vásártér melletti területen, ahol több, mit egy évtizedig álltunk vásárlóink rendelkezésére.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Alkalmazottaink száma évről évre növekedett. Kezdetben teljesen családi vállalkozásként, ketten végeztünk minden tevékenységet, de évről évre újabb munkatársra volt szükségünk a magas színvonalú vevő-kiszolgálás érdekében.
Nagyítás A jelenlegi gazdálkodási formát a vállalkozás méretének növekedése miatt, 1999-ben választottuk. 2000 májusában egy fióktelepet is nyitottunk Győrszemerén, ahol a helyi igényeknek megfelelő árukészlettel, barátságos kiszolgálással a helyi és környékbeli lakosok számára kínáljuk termékeinket. 2005-ben kezdtük építeni a jelenlegi telephelyünket a győri METRO és Bricostore áruházak között, ami 2006-ban nyílt meg a vásárlók számára. Ezzel munkatársaink száma is növekedett. Mára 13 fő alkotja az Éptex Kft. csapatát. Az új telephelyen található irodák és kiszolgáló helyiségek számukra is kényelmes munkakörnyezetet biztosítanak.

Kulcsszavak:

Nyílászáró, Ajtó, Ablak, Építőanyag, Szigetelőanyag, Térelválasztó, Építőanyagipar, Hangszigetelés, Gerenda, Hőszigetelés, Vakolat, Térburkolat, Építőipar, Magasépítés, Burkolat, Gipszkarton, Fólia, Vízszigetelés, Kémény, Térkő, Csemperagasztó

Termékek

Zsindely, Hullámlemez, Tégla, Térburkoló anyag

A Éptex Kft. cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Éptex Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Paptagi U. 28
  9012  Győr
 2. Zsigmond Király U.21
  9012  Győr
 3. Széchenyi út Iparterüle
  9081  Győrújbarát
 4. Illyés Gy. Utca 3.
  9024  Győr
 5. Zrinyi U 19/A
  9113  Koroncó
 6. Kálvária U.30.
  9024  Győr