Észak-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi És Vízügyi Felügyelőség - Mérőállomás, Győr

Cégnév:
Észak-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi És Vízügyi Felügyelőség - Mérőállomás
Cím:
Török Ignác U. 68.
Irányítószám/Település:
9028 Győr
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
(96) 514 172
Fax:
(96) 514 171
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

A Felügyelőség, mint "zöld hatóság" a környezetvédelmi és vízügyi miniszter irányítása alatt működő területi államigazgatási szerv, önálló jogi személy, önállóan gazdálkodó, központi költségvetési szerv. Államigazgatási eljárásban felettes szerve az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség. Hatósági és szakigazgatási feladatait a levegőtisztaság-védelem, a felszíni és felszínalatti vizek mennyiségének és minőségének védelme, a földtani közeg (talaj) védelme, a természet- és tájvédelem, valamint a hulladékok, a zaj- és rezgés okozta káros hatások, a radioaktív sugárzás elleni védelem, valamint a vízgazdálkodás területén külön jogszabályokban meghatározott keretek közötti hatáskörrel látja el.

Képek hozzáadása
Cégleírás
Levelezési cím: 9002 Győr, Postafiók: 471. A felügyelőség illetékességi területén a környezet- és természetvédelem egészére kiterjedően ellátja a környezet állapotának és használatának figyelemmel kísérését, a várható, jelentős környezetállapot-változások előrejelzését, továbbá biztosítja az ezekre vonatkozó adatok nyilvánosságát. Illetékességi területén a felügyelőség működteti a környezetvédelmi monitoring és statisztikai adatgyűjtési rendszereket.
A komplex értékelés érdekében együttműködik más területi szervek által működtetett információs és ellenőrző rendszerekkel (vízrajzi, talajvédelmi stb.). Biztosítja a környezetvédelmi, természetvédelmi, vízügyi feladatok területi és szakmai koor-dinációját, a környezet állapotára, a környezetvédelmi tevékenység alakulására vonatkozó adat és információszolgáltatást.
Irányítja a káresemények környezetet veszélyeztető hatásainak elhárításával összefüggő feladatokat.

Kulcsszavak:

Tájvédelem, Környezet, Környezetvédelmi Felülvizsgálat, Ökológia, Környezetvédelmi Hatásvizsgálat, Környezetvédelmi Engedélyeztetés, Környezetvédelmi Engedély, Környezetvédelmi Hatástanulmány, Környezetvédelmi Kárelhárítás, Környezetbarát termék, Környezetvédelmi Állapotfelmérés, Környezetvédelmi Pályázat, Környezetvédelmi Beruházás, Környezetvédelmi Kockázatelemzés, Környezetvédelmi Felügyelet, Környezetvédelmi Kampány, Légszennyezettség, Széndioxidkibocsátás Csökkentés, Környezetvédelmi Kárfelmérés, Környezetpolitika, Környezetvédelmi Jog, Környezettudatos Nevelés, Melegházhatás Csökkentés, Épített Környezetvédelem, Környezetvédelmi Felügyeleti rendszer, Ökotechnológia, Környezetvédelmi Szakember, Környezetvédelmi Felvilágosítás, Üvegházhatás Csökkentés, Környezetvédelmi Állapotvizsgálat, Környezetvédelmi rendszer, Környezetvédelmi program, Környezetvédelmi Igazolás, Légkörvédelem, Környezetkímélo Gazdálkodás, Élovilág védelem, Környezetvédelmi Vizsgálatok, Környezetvédelmi eszközök

A Észak-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi És Vízügyi Felügyelőség - Mérőállomás cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Észak-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi És Vízügyi Felügyelőség - Mérőállomás

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

  1. Árpád út 28-32.
    9021  Győr