Észak-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi És Vízügyi Felügyelőség - Mérőállomás, Győr

Észak-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi És Vízügyi Felügyelőség - Mérőállomás
Török Ignác U. 68.
9028 Győr
Győr-Moson-Sopron
(96) 514 172
(96) 514 171
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Felügyelőség, mint "zöld hatóság" a környezetvédelmi és vízügyi miniszter irányítása alatt működő területi államigazgatási szerv, önálló jogi személy, önállóan gazdálkodó, központi költségvetési szerv. Államigazgatási eljárásban felettes szerve az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség. Hatósági és szakigazgatási feladatait a levegőtisztaság-védelem, a felszíni és felszínalatti vizek mennyiségének és minőségének védelme, a földtani közeg (talaj) védelme, a természet- és tájvédelem, valamint a hulladékok, a zaj- és rezgés okozta káros hatások, a radioaktív sugárzás elleni védelem, valamint a vízgazdálkodás területén külön jogszabályokban meghatározott keretek közötti hatáskörrel látja el.


Cégleírás
Levelezési cím: 9002 Győr, Postafiók: 471. A felügyelőség illetékességi területén a környezet- és természetvédelem egészére kiterjedően ellátja a környezet állapotának és használatának figyelemmel kísérését, a várható, jelentős környezetállapot-változások előrejelzését, továbbá biztosítja az ezekre vonatkozó adatok nyilvánosságát. Illetékességi területén a felügyelőség működteti a környezetvédelmi monitoring és statisztikai adatgyűjtési rendszereket.
A komplex értékelés érdekében együttműködik más területi szervek által működtetett információs és ellenőrző rendszerekkel (vízrajzi, talajvédelmi stb.). Biztosítja a környezetvédelmi, természetvédelmi, vízügyi feladatok területi és szakmai koor-dinációját, a környezet állapotára, a környezetvédelmi tevékenység alakulására vonatkozó adat és információszolgáltatást.
Irányítja a káresemények környezetet veszélyeztető hatásainak elhárításával összefüggő feladatokat.
Kulcsszavak:
Tájvédelem, Környezet, Környezetvédelmi Felülvizsgálat, Környezetvédelmi Hatásvizsgálat, Ökológia, Környezetvédelmi Engedélyeztetés, Környezetvédelmi Engedély, Környezetvédelmi Hatástanulmány, Környezetbarát termék, Környezetvédelmi Kárelhárítás, Környezetvédelmi Pályázat, Környezetvédelmi Jog, Környezetvédelmi Állapotfelmérés, Környezetvédelmi Beruházás, Környezetvédelmi Kockázatelemzés, Környezetvédelmi Felügyelet, Széndioxidkibocsátás Csökkentés, Környezetvédelmi Kampány, Környezetvédelmi Kárfelmérés, Légszennyezettség, Környezetpolitika, Környezetvédelmi Szakember, Környezettudatos Nevelés, Ökotechnológia, Környezetvédelmi Felügyeleti rendszer, Épített Környezetvédelem, Melegházhatás Csökkentés, Környezetvédelmi rendszer, Üvegházhatás Csökkentés, Környezetvédelmi Felvilágosítás, Környezetvédelmi Állapotvizsgálat, Környezetvédelmi Igazolás, Környezetvédelmi program, Légkörvédelem, Környezetkímélo Gazdálkodás, Környezetvédelmi Vizsgálatok, Élovilág védelem, Környezetvédelmi eszközök
Észak-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi És Vízügyi Felügyelőség - Mérőállomás a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Észak-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi És Vízügyi Felügyelőség - Mérőállomás

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Hasonló cégek a közelben

  1. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete